- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortissimus
őstag
-
lovag05
aktív tag
-
Kecuhun
senior tag
-
phanzetomox
őstag
igen perkekkel izgalmasabbá lehetett volna tenni a warokat hiszen sokkal több lett volna a taktikai lehetőség, csak hát ez nem vált be kaptunk egy új grafikás cod4-t a (a hc-k úgyis low graffal nyomják az fps miatt) tehát mapokat efgyvereket kivéve teljesen cod2.
Kiváncsi leszek milyen lesz az mw2, hogx oldják meg a perkeket, és lesz-e jelentősége waron vagy ide is kapunk vmi le egyszerűsítő modotkecuhun: az szép marketing, úgy látom nagyon bíznak a sikerben a készítők , különben már rég adtak volna ki demot, hogy "had ízlelje meg a nép" a gammát.
(de lehet hogy annyira fos lett a game , hogy nem akarják hogy megjelenés elött má fikázzák )[ Szerkesztve ]
-
Loretto
veterán
Én nem gratulálni fogok, ha nem hagyjátok abba.
Soirée...
-
henesa
aktív tag
Modi gyűjti a hsz-ket ezt vajon mire meg kinek írhatta ??????
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
CséZé
őstag
kukk!
(csak h ott legyen a kedvencek között )
-
biggamer
veterán
New Modern Warfare 2 Footage with Extra Perks : [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
romero28
senior tag
várólistás a kicsike
-
biggamer
veterán
Modern Warfare 2 - Újabb videó : [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Jakesz
addikt
ROSSZ HÍR! November 24-én jelenik meg a játék!!!
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
remelem kacsa a hir, ha meg megis, akkor rohadjanak meg, a forgalmazoval egyutt,akitol elorendeltem 1 honapja hogy basz*k egy rohadt emailt tolni,hogy kesobb kapod meg teee
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
biggamer
veterán
Csúszik a Modern Warfare 2 PC-s verziója : [link]
-
Kartács
aktív tag
Pontosan!
Jönnek itt a kamu dumával nehogy gond legyen meg keveredés az Xbox verziókkal balbalbalba...Marketingfogás az egész!
PC demot tényleg dobhatnának viszont 10-én legyen mivel hülyülnünk, de sajna jó pár éve már a DEMO-k is a játék megjelenése után jönnek csak többnyire...i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
BalaNce87
addikt
Ez az idő elég lesz nekik arra hogy végignézzék mennyi fogy xbox-ra, és ha jól fogy akkor tudják majd hogy pc-re mégtöbben fogják megvenni, ezt üzletből csinálják és nem azért mert vmit csinálnak a játékkal, csak a saját érdekeiket nézik és ez meg is látszik a játékon.
-
gamerkiller
senior tag
Sziasztok! Sajnos nem találtam a játékról hivatalos gépigényt, így megkérdezném: ti tudtok valamit róla?
Vajon az adatlapomon szereplő configon elmenne? Előre is köszi: Gamerkiller..
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
biggamer
veterán
2 hetet csúszik a Modern Warfare 2 PC-s változata : [link]
(#490) Fortissimus
[ Szerkesztve ]
-
Pitbullos
aktív tag
Sajnos igaznak tünik a hir miszerint november 11 én csak Xbox és Ps3 konzolra jelenik meg a modern warfare 2 PC verzio megjelenését elhalasztották november 24 re.Reménykedni lehet de nem ajánlom hogy beleéljétek magatok a november 11 dátumba.
Bizonyitéknak itt van az Actision Blizzard hivatalos listája az oktoberi és novemberi játék megjelenésekröl [link][PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Jakesz
addikt
Én speciel nem vagyok kiadva a csúszáson, bár szó mi szó, rohadtul várom a játékot
-
gamerkiller
senior tag
válasz biggamer #492 üzenetére
Javíttattam a címet előtted, de kösz hogy beraktad a hírt, nem akartam hogy engem utáljanak...
Jaka: Én is várom, de én eleve beleszámoltam 2 hetet, mert tudtam nagyon ritkán adják ki a játékokat akkor amikorra mondják..
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
biggamer
veterán
válasz gamerkiller #497 üzenetére
Köszi.
-
NewTiger
csendes tag
"Marketingfogás az egész!
PC demot tényleg dobhatnának viszont 10-én legyen mivel hülyülnünk, de sajna jó pár éve már a DEMO-k is a játék megjelenése után jönnek csak többnyire..."Ez speciel a COD sorozatra pont nem igaz. A COD2, COD4 és a COD: WAW demója is hetekkel a megjelenés elött jött ki. Én ezért érzem kiszúrásnak, hogy most ezzel szakítanak, ha eddig ez müködött akkor most is müködnie kéne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest