- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freestailo
őstag
Igen az lesz a következő lépés ha sehogy máshogy senem lehet megoldani, csak már nem akarok megint költeni router (jobbfajta) 20k, ennes kártya a gépbe (nemtom) 5k? Plusz tegyük még hozzá, hogy anyám régi thinkpadja, és a saját laptopom wifi kártyája se tudja az N szabványt. (mondjuk biztos lehet mixed-be állítani, mint pl. b/g jelenleg...vagy nem?)
Ja és a mostani router is már egy 8dbi-s antennával megy.....
Talán elég lenne egy brutál kültéri antennát a routerre tenni és feldobni a tetőre, olcsóbban is kijönnék, viszont lehet amennyit nyernék az atom antennával annyit el is vesztenék a kábelen ami a routert és az antennát köti össze...[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Lehet hogy csak rajtad van piros keret mert pl én is CB-vel vagyok folyamatosan.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
dokee78
félisten
Mi a tököm?
Baromság. -
henesa
aktív tag
gw tdm mtdm ffa mindenhol full lagg " nekem "
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
"Infinity"
aktív tag
Elérhető az , hogy steam acc nélkül is játszható legyen egy másik gépen , egy már létező steam acc alatt?
-
SipiBcs
őstag
válasz "Infinity" #19809 üzenetére
Egyszerre nem. Csak úgy ha te nem vagy bejelentkezve!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
"Infinity"
aktív tag
válasz SipiBcs #19810 üzenetére
Szóval ha nálam fel van ugyan telepítve, de nem vagyok bejelentkezve , és átviszem a barátomhoz, akkor az ő steam fiókjában ugyan úgy fel tudom telepíteni a játékot és játszani vele?
Vagy ha már aktiválva lett nálam , a saját accommal onnantól kezdve csak nálam fog futni? -
Tom6
aktív tag
válasz "Infinity" #19811 üzenetére
Csak egy acc-hoz lehet hozzárendelni. Barátod úgy tud játszani vele, hogy megadod neki a steam jelszavad, belép az accodba, letölti a gépére és ha te nem vagy bejelentkezve, akkor játszhat. (kb. így megy , bár én nem ajánlom, hogy bárkinek is megadd a steam jelszavad, sose tudni)
[ Szerkesztve ]
-
Tom6
aktív tag
válasz "Infinity" #19813 üzenetére
Ha együtt akarjátok tolni, akkor meg kell vegye. Van más megoldás is, de az nem ide Waló.
[ Szerkesztve ]
-
Tom6
aktív tag
válasz "Infinity" #19815 üzenetére
Hát én abba nem tudok segíteni, sőt már eredetivel se tolom mostanába. Valaki majd biztos segít, páran innen is tolják úgy.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Köszi a gamet, egész sok új dolgot meglestünk, érdekes ez a s&d is, meg a hc cuccot is, bár hiányzik a killcam nagyon.
A ma este tanulsága, amit a végén megkaptatok, hogy Winnie's team fail. Ez több dolgot is jelent, mindenki írja le, hogy neki mit, majd kihirdetem az eredményt.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Zefír
őstag
Én tudom, hogy m nem használtunk aimot, csak jóljátszottunk, és hogy a mi eredeti skillünk, fele annyira volt csak jó mint az ő aimbotjuk.
SZVSZJajj de szkáuttal mien fejeseket osztotam az jókör volt... 25 kill és 32 halál.. de a halál nemis lényeg, mert aimoztak, XD Tomo gyerekre nyomtam riportot is amikor úgylőtt ki h a föld alatvoltam... ő meg fölöttem 1 szintel. Írtam i sneki hogy kapta a riportot, de lese szarta xD
-
Csuty94
tag
gyerekek ha az aIW-re tippeltetek megoldásnak(ELNÉZÉST HA EZ MÁR WAREZ) akkor az nem jó mivel abban nincs invite rendszer..szóval nekik eleve nem jó..és illegál ugye náluk szóba sem jöhet.. viszont hidd el nem minden warez rossz
[ Szerkesztve ]
Ha valamit nem tudsz megoldani vodkával, oldd meg több vodkával :D
-
Winne
nagyúr
Challenge: "The Loner"(lvl5) - Get a 10 killstreak without having any killstreak rewards equipped.
Ez azt jelenti, hogy szerezz meg 10 killstreaket úgy, hogy közben egyet sem nyomsz el?
Más: tegnap 3 game winning killcamem is volt, két dobókéses és egy precision airstrike-os, de egyik title-t sem adta be + nem adja be azt sem, hogy nyomj el 3 UAV-t egy meccs alatt. Ez miért lehet és mit lehet vele csinálni?
-
Winne
nagyúr
válasz Black Dragon #19825 üzenetére
Ohh, erre nem gondoltam, köszi.
-
ErikSon
tag
válasz Black Dragon #19825 üzenetére
Magam is próbáltam pár hete, de semmi. Lehet nem "OK"-ztam?
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
Black Dragon
addikt
válasz ErikSon #19828 üzenetére
Hűt úgy kell, hogy a killstreak menüben semmit sem pipálsz ki, tehát semmilyen killsteak ne legyen berakve, utána esc, de megkérdezi hogy biztosan ki akarsz lépni mert nincs berakva semmi... ekkor rákattintasz a save and exit re, és kész. Utána a gameben ölsz 10 embert megmurdálás nélkül, és kész.
-
Csuty94
tag
jah..amúgy csináltam ma egy kihívás és nem tom h rejtett volt-e.. az a kihívás hogy egymás után halál nélkül ölj 3 embert különböző fegyókkal..(nálam Spas m4 meg semtex) ez rejtett szerintetek???
Ha valamit nem tudsz megoldani vodkával, oldd meg több vodkával :D
-
@rglaaf
veterán
ennyi gyökeret prestige 10 lvl 70-be istenem döglenek mint a legyek tökmind1 mit játszanak azt se tudják mit kell csinálni csak rohangálnak össze vissza eléééég
PSN:BiZzare_0 ️
-
EneMy84
tag
Sok Pancser ''csiter"
"To achieve Victory we must. Massour forces at the hud out all power & Movement the enemy's 'centter of gravity "Von clousewitz"
-
Winne
nagyúr
Ha valaki nem is csal, nem is kerül bele hacker lobbyba, a pr 10 akkor is csak játékidőt jelent, semmi mást. Nem egyformán ügyesek a játékosok, vannak jobbak és kevésbé jobbak, ez így van rendjén.
-
t@lpi
csendes tag
-
Fix
tag
Sziasztok
Thomas_captain nem tud játszani mert ez a #@¤&×* IWNet nem enged belépni pedig frissítettem és nem is töredezett a játék de csak nem enged.
Tud valaki segíteni?Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
@rglaaf
veterán
Jó persze aki normálisan tisztán éri el a max rangot az azért szed magára annyit hogy ne 3-25 statja legyen, én a mw2 előtt soha sem toltam egy cod-t se 5,5 év kemény hc 2K4 de én is kb 1 hónap után kezdtem pluszos statokat produkálni most meg hát megyeget rendesen
PSN:BiZzare_0 ️
-
tupacamaru
veterán
-
t@lpi
csendes tag
-
Winne
nagyúr
válasz @rglaaf #19841 üzenetére
Hát igen, ez ismerős. Amúgy ismerem a jelenséget, amiről írtál. de én nem bosszankodok miatta, max elmondom a meccs után minden szemétládának őket, akik nem segítettek a feladat végrehajtásán, aztán megyek tovább.
szerk.:
"Más: tegnap 3 game winning killcamem is volt, két dobókéses és egy precision airstrike-os, de egyik title-t sem adta be + nem adja be azt sem, hogy nyomj el 3 UAV-t egy meccs alatt. Ez miért lehet és mit lehet vele csinálni?"
[ Szerkesztve ]
-
Zefír
őstag
Ma mikor nyomjuk??
Am én régebben C.S-ztem 1.6 meg source, utáltam a codot, nemis játszottam vele, és miót amegvan a cod6 azóta nem cs-zek
Még 3000-res minuszban van a kill/death arányom de már javulgatBár amikor a steambannolgatott, utána megnőtt a csiterek száma, és ott volt megint vagy 200-300 +halálom..
-
-
keIdor
titán
Utálok amerikai játékossal összekerülni. Az hagyján, hogy laggol mint barom, de mellette még paraszt tahó az összes. Most jól kiosztottam egyet, de mellettem állt egy holland meg egy francia is.
Érdekes mindenki csak paraszt amerikait lát a játékban egy normális nincs.
Beképzelt hülyék.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
"Infinity"
aktív tag
Valaki játszana most?
-
freestailo
őstag
válasz "Infinity" #19849 üzenetére
valamikor becsatlakoznék egy játékba, eredeti mw2-őm van lehetséges ez? kb 3 hónapja játszom cod4-el (53-as szinten vagyok), mw2-őt meg 2 hete (18-as szint).
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest