- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
sajnálatos, hogy ilyen időt élünk... Már mindent meg tudnak venni pénzért.
Valaki meg nagy nehezen összespórol annyi pénzt, hogy tudjon venni egy gépet, és játsszon. Felmegy online-ra és rögtön kifog egy ilyen embert. Majd még egyet, aztán elmegy a kedve, mert tele van minden ilyenekkel...
Azért amikor még én kezdtem játszani, akkor ennyire nem volt ezpo1son: Ez biztosan a kis kedvencekre vall !!! Mivel a szegény falusi gyerek örül, ha játszani tud néha !!!
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
-
erikke17
őstag
Gondoltam megyek egy kicsit ugrálni.
Szánalmas egy deathrun szerveren egyik admin talán feljött áll néven és a /rcon g_speed meg a /rcon g_gravity parancsal szórakozott, mindenki lehordta ami várható volt majd közölte ha oltják azért se állitja vissza utána meg talán el kezdte osztogatni az rcont pontosan nem tudom mert aztán leléptem mert elegem lett belőle. Ilyennek gépet nem adnák a kezébe.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
pr1mzejEE
addikt
xaerro mi régen játszottunk együtt egy keveset asszem. 2007 tájékában.
Amúgy most hirtelen mennyi hsz lett csak kapkodom a fejem. Am jó az ha vannak itt olyanok akikkel lehet cbről beszélni nem pedig csak arról, hogy felmentem hun.cpt karesz szerverére és olyan jó átlagot produkáltam, hogy kickeltek 10perc után (most nem gúnyolódásból, de tényleg )
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
DJ WOKKY
addikt
válasz po1son #11952 üzenetére
igen.
Néha azért ott is voltak olyan furcsa dolgok, hogy a serverünkön mindig mi voltunk a legjobbak. Egy-egy közismert arc néha-néha bejött, de azt tudtuk, hogy melyik klánba való.
Viszont, amikor ismeretlen névvel, tiszta színezetten bejött egy-egy fazon, és lealázott mindenkit. Mert ugye van, hogy mindenkinek vannak rossz napjai... De hogy mindenkit megvert, még azt is aki vendég volt és kiváló teljesítménnyel vitt egy-egy map-ot. Igen figyelem felkeltő volt.erikke17: ilyenkor szokott elmenni a kedvem a játéktól és jut eszembe, hogy minek játszok még nagy néha is.
[ Szerkesztve ]
-
Ice!?
őstag
válasz erikke17 #11953 üzenetére
nemrég írtam lizzárdékról. hasonlóan fogyatékosak ők is.
az ilyen helyeket el kell kerülni messziről.amúgy melyik deathrun-ra jársz? két ilyen magyar szervert ismerek, de mindkettő kupac trágya kb. viszont mivel nekem cod = fun, és arra viszont tökéletes, szinte már csak ilyen, pontosabban erre a szlovén deathrun-ra járok, ha codozok: 86.58.30.239:28960
viszonylag ismernek az adminok, de ott is megvan a vélemény a magyarokról .. nem csak a káromkodásban, de a blokkolásban is kiemelkednek..egy kis on, ha elfér a cb-s téma mellett: a ph-s szervert picit jobban lehetne reklámozni vagy ilyesmi, mert egy-két fellángoláson kívül semmi .. hiányolom a tartós player számot róla. btw gametrackerre meg monitorra regeltem.
ha vannak fenn, felnézek, meg szoktam pbss -t nézni, de azért a befutott szervertől még elég messze van, pedig én látok benne fantáziát. -
pckownz
őstag
válasz andrewzjee #11960 üzenetére
+1
-
Ice!?
őstag
nekem teljesen mindegy, döntsétek el milyen szerver legyen, és megoldjuk.
-
-
Ice!?
őstag
válasz andrewzjee #11966 üzenetére
ugyanmár .. belefér.
-
Ice!?
őstag
amúgy, a pbshotokat webadmin használata nélkül hogyan lehet elérni?
anno, a droidnál () megoldották úgy, hogy egy http -s (ha jól rémlik) címen keresztül megnézhette őket 'bárki'. -
erikke17
őstag
Meg ha jól tudom böngészőn keresztül is lehet kickelni, bannolni stb. Evenbalance oldalán olvastam valahol, akkor célszerű ha csaló van és nincs időd felmenni böngészőn keresztül gyors lerendezed
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
po1son
addikt
Én szívesen felmennék a szervere, de pár kör után csúnya beszéd lenne.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
snataniel
tag
Gyertek bedbe pénteken...
on: vennem kéne egy ocó logitech egeret és akkor néha összeröffenhetnénk itt ott.
A mostani egeremet ha megrántom olyan látványosan késik hogy az viccKárpátia!!!
-
andrewzjee
csendes tag
Előbb voltam fent a szerón , volt is 2 csaló , de gyorsan kidobtam őket .
-
gYaLo
őstag
Nyaralások letudva, elérhető vagyok mostantól
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
gYaLo
őstag
Mehetünk gamelni, írjatok xfiren
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest