- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hívószám-hamisítás
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
Fraps gyorstalpaló Vedd ki a pipát, ha van a Start Fraps minimized-ből
Hányas a versió számod ???
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz DJ WOKKY #11354 üzenetére
pb frissítés
Értelemszerűen a játék hozzáadásánál a call of duty 2-t adod hozzá és kész is -
BUBES
csendes tag
Köszi már működik!!
Zsenik vagytok!!!
[ Módosította: Ndruu ]
-
BUBES
csendes tag
Ja lehet. Viszont a rapt 1 letöltő program szerű!!Úgy kaptam hogy vuzét akartam letölteni de letöltötte mellé ezt a programot is Na de majd még ma ki kell próbálni a játékot mert multkor is úgy volt hogy szombaton ment vasárnap már nem úgyhogy majd még írok
[ Módosította: Ndruu ]
-
DJ WOKKY
addikt
Hűűű... nálad a gépek lázadása folyik ? Igen durva tünetek születnek meg ott
De okés, majd írsz, hogy mizu is van... Én a helyedben letörölnék mindent.. újratenném és megnézném, mi a szitu.
többjátékos mód beállításánál Punkbuster bekapcsolva, kapcsolat: Lan/kábel/ADSL..
rate 25000-re,
Aztán sok hülyeséget ne tölts le... én megnézném így -
gYaLo
őstag
Ma egész nap online vagy, mehetünk gamelni
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
gYaLo
őstag
Jó lesz a Corsair ram Wokky
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
pr1mzejEE
addikt
No már tudnék is codozni, ugyanis ez a comment már az új gépről íródik, de sajnos nincs egerem
Viszont ideiglenesen van 1 9400 gt-mFootball More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
DJ WOKKY
addikt
válasz pr1mzejEE #11376 üzenetére
Hajrááá, hajrááá... a mezőn vannak pockok, patkányok, egerek, fogj be egyet ideiglenesen
(#11375) Ice!?: Havernak újítunk. Volt egy kis vita köztünk
Szóba jött ramok: 2x1 gb-os kit az tuti.... Típusok: Geil, Corsair, Kingston HyperX
Én a corsair mellett az én indokaimmal....
Ő a geil mellett azzal, hogy nekem az van, és milyen szépen lehet velük cpu-t meg magukat a ramokat is tuningolni... bla bla bla....Így jött a képbe gYaLo Mondtam havernak az első embert megkérdezzük, és az ő véleménye alapján válasszuk ki. Belement A kis csávó meg gondolkodás nélkül rávágta a Corsairt
... ennyi a rövid ki story
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz DJ WOKKY #11377 üzenetére
Még vár a gépre egy windows reinstall, de ezt a kis 9400-et nagyon barmolja a procim
fifa11 20fps fixen olyan vga limit van, hogy húú mintha lassított felvétel lenne a játék
cod2 1440x900 125 fix fps, füstbe nem néztem mondjuk 800x600 talán még a 333 is fix
csak egér nincsFootball More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
MODERÁTOR
Kevesebb smiley is elég lesz. A fórum nem kifestő. A kifestést itt tessék gyakorolni.
Harrrr!!!!
-
pr1mzejEE
addikt
Van egerem, csak haverom szervízeli Nemsokára visszakapom, ma adtam oda neki
Úgy volt, hogy addig lesz pót egerem, de mind3 eltűnt (magától persze ).[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Kassadin #11382 üzenetére
Tudom, nekem is olyan van most Szóval én is szoktam lepődni bizonyos dolgokon
Ráadásul sima, sehol egy plusz gomb, hogy valamit be tudjak rakni rá, így hát a közelítésen, a lövésen és a fegyver váltáson kívűl mind más offAkkor várjuk a kis rágcsálód felélesztését pr1
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
Sziasztok!
Az a problémám, hogy az uac3 fekete képet csinál, mivel be van kapcsolva a fagyasztó lagg kikapcsolása. Ha ki van kapcsolva ez a mód, akkor csinál képet, csak akkor meg az a probléma, hogy hatalmas laggom van. Így most jelenleg választhatok a két lehetőség között, hogy laggolok, de csinál képet vagy kikapcsolom a fagyasztó laggot és fekete képet csinál.
Win7 Ulti 64 bit és 16:10-en játszok, ami elvileg a probléma, de ezt nem lehetne valahogy kiküszöbölni, hogy legyen kép, de ne legyen lagg?Üdv: Paranoia-xaero
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Kassadin #11385 üzenetére
Értelek
Amúgy ti mit tennétek a haver gépébe ???
Alaplap abit ax78, ram 2x1 gb corsair dominator (1066mhz), kellene egy proci...
Eddigi gondolat... 4200+, 5200+, vagy esetleg egy olcsó phenom x4.. . egyéb ötlet ???
Szeretné olcsón megúszni...
Szeret játszani a cod2 -vel, leginkább cod2-4 -re kell neki a gép a játék terén, no meg net... -
csƵ
addikt
Ismertek olyan parancsokat, amik érezhető mértékben növelik az fps-t?
Gondolok itt /brass 0-ra. Ezen kívül van még valami? Rég voltam kocka, azóta elfelejtettem a dolgokat. -
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Kassadin #11388 üzenetére
az a baj az x2 250-el hogy az am3-as tokozású... az abit ax78 meg am2, am2+ os
Na most AM2 a legelsõ, ez leginkább Sempron, A64 és A64 X2-höz jó, de gyártótól függõen mehetnek benne Phenom (AM2+ és AM3) procik is
am2+ már felpofozott AM2 lap, ami bírja a Phenomok megnövekedett HT-jét és támogatja az új CnQ-t (magonkénti szorzó/feszültség állítás). Ide jöhetnek Semprontól a Phenom II-ig mindenféle procik. Támogatott az AM3 proci is, de ilyen lapban DDR2 memóval működnek
am3 foglalatos lapok egyedüli újdonsága, hogy DDR3 memókat kell hozzá venni és kizárólag AM3 proci mehet bele (mivel azok képesek vezérelni a DDR2 és DDR3 modulokat is) fizikailag is, mert az AM3 prociknak 2-vel kevesebb lábuk van, így a foglalaton is ennyivel kevesebb lyuk vagyon (ergo nem süpped bele egy AM2/+ cpu)...
Ezt jól tudom ???
Ezek szerint, ha veszek egy am3-as pl.: x2 250-es procit az abit ax 78 (am2,am2+) alaplapban, akkor az a havernak faszán fog működni ???
FELTÉTELEZEM, hogy az am3-as cpu melett ddr2-es ram van (corsair 2x1gb, 1066mhz), akkor a teljesítményvesztés észrevehetetlen lesz számomra ????[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest