- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hívószám-hamisítás
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
Hát rám mindig számíthatsz !!!
(#11199) teve08: Ha te vagy a szerver, akkor a te gépednek kommunikálnak 1. körbe.
Ha te mész szeróra, akkor te kommunikálsz más gépekkel, így ami adatot kapsz a szerótól, azt fel kell dolgozni, eléd kell varázsolnia.
Bugyután hangzik kicsit, de ez mind fáradtság, ami leveszi az FPS-t.[ Szerkesztve ]
-
gYaLo
őstag
Nyár folyamán egy esetleges sikeres érettségim után benne lennétek egy LAN ba ?
Valakinél lehetne csinálni ?iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
DJ WOKKY
addikt
Benne, benne Csak össze kéne írni, hogy ki hol lakik, és hol lenne a legmegfelelőbb összehozni
Várom a jelentkezőket !!! Én személy szerint Kisújszállás, aki nem tudja hol van nézze meg gogléba, én is azt fogom tenni
De Bp.-en is meg szoktam jelenni, meg ritkán Medgyesegyháza, e 3 hely nekem ok.szerk.: Akinek nem sok spórolt píze van, mint nekem is, szurkoljon a nehéz érettséginek gYaLo részére, mert akkor megtakarítunk egy nagycsomó pénzt emberek !!!! Na jó csak viccelek koma
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
xfire profilomban ott van a konfig legalul
de ez a gép már nincs meg, eladtam mindent mikor abbahagytam a versenyszerű játékot és most egy notebook-on pubolok néha
-
gYaLo
őstag
1440x900ba nyomtad ?
A klavink egyezik.. minden ismerősöm mondja h így meg úgy szar meg h kicsi, sztem pont ez a legjobb, mert közelebb vannak a gombok és gyorsabban tudok reagálni, illetve sokkal komfortosabb, mint egy böszme nagy billzetiPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
fazr
senior tag
Nem szélesvásznúm volt, ezért 1280×1024-ben játszottam itthon.
Eleinte leginkább azért vettem kisebb billentyűzetet, hogy legyen hely a közel fél méteres egérpadomnak Használat közben pedig rájöttem, hogy ez sokkal kényelmesebb és ami még jobb, hogy szinte ugyan olyan kiosztása van mint a notebook billentyűzetnek.
[ Szerkesztve ]
-
Neró
őstag
Na, elkészült a honlap amire eddig vártam. Tudom, hogy ez másik téma de azért megosztom veletek.
| www.diablohungary.hu
-
Kassadin
addikt
Script használata mennyire engedélyezett mondjuk cb-n, lanon? Például olyan script, amivel egyből átvált a másik fegyverre.
-
-
Kassadin
addikt
Tőled azért nem kérdeztem, mert tudom hogy nincsen ilyesféle problémád. Add meg az xfire címed, meg Primz is megadhatná.
Amúgy nem tudom mi történt, addig sakkoztam a beállításokkal, hogy most akad majdnem mindig a 250fps. Most már csak skill, egy jó egér meg egy jó füles kell.
[ Szerkesztve ]
-
Ice!?
őstag
válasz Kassadin #11226 üzenetére
a pub az pub. ;p
hát, attól függ mit értesz alatta. : )
az ilyen warozgatásban benne vagyok, de a komolyabb cbzést meg ilyesmit inkább hanyagolnám. max 1-2 nevenincs cup v ilyesmi. : )
ahhoz képest ahogy játszottam anno, most durván low vagyok.
ráadásul az x7 -em se a régi már. pontatlan nagyon, a görgője is önálló életet él (tisztítás nem segített rajta), a fülesem meg olyan, hogy a 2.1 többet ér nála. (valami gagyi logitech) -
gYaLo
őstag
válasz Kassadin #11228 üzenetére
Iphoneról vagyok, csak vasárnap este leszek online.
Xfire: gyalo92
Egérből már nagyon sok félét használtam és legjobban a mostani, a Logitech G500 jött be. Tökéletes egyszerűen minden az egeren. Kényelmes, nem izzad a kezem alatt, súlyozható, gördülékeny illetve a support egyedülálló ha bármi történne az egérrel.Fülesből minimum 5.1 et ajánlok, ha profi akarsz lenni. Elméletileg másfél hónap múlva, ha sikerül megvennem a Logitech G35 öt, akkor eladó lesz a Roccat Kave 5.1 em, ha gondolod akkor tudunk businesselni
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
pr1mzejEE
addikt
g35-öm nekem is volt, de szerintem ez a 7.1 parasztvakítás.
Sztereoban viszont olyan istentelenül jó, hogy az hihetetlen.
Persze most játékon belüli teljesítményre gondolok nem film meg zene. Azokat 7.1-ben nyomtam De mindegy majd te is kitapasztalod, megéri, mi anno 35-ér vettük most meg már 22-ér kapni.Június első hetéig biztos nem lesz gépem, még 1 táp eladás és 30k-tól vagyok attól. Amúgy le van írva az adatlapomra, hogy eddig mi van meg
Én akár cb-ben is benne vagyok, engem nem érdekel, ha becsalnak már megszoktam csak játszunk egy jót.
x-em: primzzz vegyetek fel nyugodtan, bár páran megvagytok De csak akkor tudok acceptelni, ha lesz gépem. Laptopra mondanom se kell semmi olyan program nincs, ami eszi a memóriát meg procit.
Deathadderem 4év után kezd baszakodni.. mikrokapcs probléma, amire cserén kívül még egy sufnituning megoldás van, de ha az se műkszik, akkor abból is újat kell vennem, meg fülesből is, mert a mostani köszönőviszonyban sincs a füles fogalmával (fülpárna és mikrofon nélkül képzeljétek el Leszakítottam mind2-t )
Úgy látszik rajtam kívül 1 ember olvassa a blogomat(off)
[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Zools
csendes tag
válasz Kassadin #11235 üzenetére
Én már nyakig vagyok egy csapatban...
De ha nem akar a társaság lan partira utazgatni, lehet, hogy az egyik szeronkat le tudom záratni nektek egy kicsit, hogy magatokba nyomhassátok....
Esetleg csatlakozhatom... vagy többen tölünk, de nem war jelleggel.. azaz vegyes csapatok...
-
Kassadin
addikt
Köszönöm, de ha a lan dologban mindenki benne is lenne, az még odébb van, és nem csak a gyakorlás, hanem anyagiak miatt se mindegy... Saját meglátásom szerint 1 év összeszokás minimum kell lan előtt, de lehet hogy több is, megelőzve a nagy égést, és hogy mindenki magába zuhanjon emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Eltörtem a forgóját arra amúgy fokozottan ügyelj, mert az a gyenge pontja. (műanyag az a rész sajnos) Párszor leejtettem és megelégelte. Eladtam 5k-ér haveromnak
amúgy kérdéses nálam, hogy milyen leszek, ha elkezdek megint játszani.. eddig párszor volt max 1 hónapos kihagyás és utána egy 10 perc tdm után egész jó voltam, de most 5 hónapról van szó
Ice, amúgy a 4870 x2-vel mennyi fps-ed volt füst közepin? (legnagyobb felbontásban)
[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
-
neorow1
aktív tag
Ha lehet, én is beugranék veletek egy két warra, bár mostanában csak esténként pubolok egy fél órát cod4-el, nagyon low lettem.
xfire
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- OpenWRT topic
- Óra topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Adobe Photoshop
- Android szakmai topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest