Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    WW-s cod kellene megint....én nem értem,miért hiszik még mindig azt,hogy már senki nem kíváncsi rá,utoljára az 5 volt régimódi témájú valamennyire,bár azt ugye megölte a cod4-hez képest,hogy a legtöbben zsugoriak voltak fizetni érte,mivel a cod4 ingyen volt törttel...
    Csakhát könnyű volt fikázni annak,aki nem vette meg,aztán meg ugye később FPS multiba bekapcsolódni...ráadásul árban is sokáig fent maradt nagyon.
    Csinálnának egy jó kis cod2 remake-t szép grafikával inkább,stb.
    Bár erre a sci-fi variációra kíváncsi vagyok,de azért reménykedem,hogy nem a mindenféle behívható kütyükről szól majd az egész,mert részemről ezt tartom a legnagyobb tahóságnak a GL,Last Stand,az újkeletűbb akimbo után.
    Hogy nem lehet sehogy sem úgy játszani,hogy ne hívnának minden sz@rt az ember fejére állandóan.
    A cod2-ben még lőni kellett és kész,még a 4 sem nyújtott azért annyira über előnyt,nem is volt csak 3 féle jutalom,max a tripla gránát volt extra tahóság.
    Most meg már arról szól a cod,hogy ki kempel össze hamarabb valami kütyüt...
    Aki meg foglal,önfeláldozó módon,de 2-3 killenként meghalva,viszont pontot foglalva,stb,az meg csak szop,mert mindig jön valami égi áldás.
    Számomra itt veszett el a dolog,már a cod5-ben is nevetséges volt pl.a kutyás killstreak,stb.
    Ennyiből becsülöm a BF-et,mert ott max kis plusz pont jár,de semmivel sincs előrébb az ember játékilag,ha a huszadikat is öli zsinórban,nincs semmi ráküldhető überholmi,ugyanúgy kell ölni mindig és kész.

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák