Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
Ó basszus ezt nem is figyeltem Köszi
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
legiaap
félisten
Olyan kérdésem lenne, hogy csak nálam is lassú a mobilaréna a napokban?
Néha még be sem tölti a fórumot.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
GD
őstag
sziasztok
legújabb FF alatt többször tapasztaltam ilyen hibát..
[link] -
félisten
Nem működik rendesen a PH! részletes keresője nálam ma. (Tegnap még nem volt gond, ha minden igaz)
Ha pl egy adott topic-ban szertném kilistázni a hozzászólásaimat, akkor eddig bementem az adott topicba, majd részletes keresés, szűrés felhasználó szerinthez beírtam a nickem és enter vagy katt.
Ma egyetlen egy találatot sem ad a keresés, pedig az adott topicban biztosan hozzászóltam...Változott valami, amiről nem tudok, vagy ez tényleg bug?
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz Fire/SOUL/CD #1910 üzenetére
Muta...
Nem lehet, hogy törölve lett a hsz-d és azért nem listázza?
Esetleg régen szóltál hozzá, és azóta új topik nyílt a témának?[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
félisten
Figyu(minden tiszteletem mellett)...Amikor a HSZ-t írtam, akkor a részletes keresésnél, a Az alábbi tartalmakban keressünk lenyíló mellett még egy FRISSÍTÉS feliratú gomb is volt látható(ami jelenleg/régebben nem volt), ami most már nincs ott, és azóta is újra remekül működik a keresés...(mellesleg az adott topic-ban több száz HSZ-m volt, annyit azért csak nem töröltek a tudtom nélkül )
Arról nem is beszélve, hogy FF alatt néhány emberkének a "kis méretű" avatarja meg sem jelent, viszont mióta vissza állt a "rend"(és a a részletes kereső újra funkcionál), azóta ez a jelenség is megszűnt.
UI: Ezt nem tudom biztosan, de mintha tegnap még nem láttam volna olyan DIV-et, amiben a regisztrált/online/legújabb tagunk infója megjelent volna a topic lista alján...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Winner_hun
titán
válasz Fire/SOUL/CD #1912 üzenetére
R4 óta ott van alul az a sáv (5 éve)
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Lenry
félisten
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Воланд
titán
Chrome alatt még mindig bugzik a ph oldala. Mobilaréna, itcafé, logout, gamepod nem, csak a ph. 100%-on jó, alatt, felette viszont szétcsúszik.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
Gondolom ez is chrome bug.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
JaL-WF
újonc
Privát üzeneteim nem érkez nek meg! ????
-
Wyll
őstag
Továbbá tisztelettel a nagymester(ek) figyelmébe ajánlom ezt az irományomat, különösen a meglátásomat a végén
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
energymen
tag
Sziasztok
Lenne egy problémám
Fel rakok egy hirdetést és nem bírom elöre hozni,és a rangom sem növekszik.
Miért lehet ez.Vagy mi nincs beállitva?Hétköznap 6-18ig dolgozom tehát telefonon keres.Ha valamit Hirdetsz Telefon számot vagy valami elérhetöséget adjál(Minek Hirdetsz akkor?)
-
D.Orion
veterán
Tiszteletem!
Nem tudom, hogy most bugot találtam vagy csak valaki jó kedvében volt és felnyomta az acc-om, de leírom a problémám. 10:28kor voltam utoljára belépve PH-ra. Most kicsivel 11 után megnyitottam a fórumot és ki voltam lépve. Első megdöbbenésen túllépve rányomtam a belépésre és belekattintottam a felhasználó név részlegbe, de nem volt ott a nick nevem. Pedig FF-ban el van mentve ez is és a jelszavam is. Beírtam a felhasználó nevem majd a jelszavam is, de nem engedett be, mondván hibás bejelentkezés, rossz felhasználó név és/vagy jelszó. Ezután kértem egy új jelszót és most itt vagyok. Tipp, hogy vajon mi történt?
-
félisten
Mint olvasható Opera böngészőről van szó, illetve hogy logout-on illetve itcafe-n nem jelentkezik a scrollbar "effektus"...
-
Son venuto
újonc
Kedves Tik .
Még nem értem az itteni módit , ezért meg szeretném kérdezni , hogy
---1., Mi a fenének nékem egy a nevem mellé tűzendő arcképszerűség ?
.---2., Megjelenik egy hirdi . Hogyan vhetem föl az Illetővel a kapcsolatot ? itt tilos ( , mint a Tesz-vesznél s a vateránál ) az elérhetőségem közölni eladóval , avagy le7 ?
---3., Tegyük föl ( aktív fórumozó vagyok , sőt már azelőtt aktív hirdető voltam , hogy még nem létezett az internet ), most hosszabb időre elmegyek ,s kérhetem-e itt azt avagy sem , hogy valamellik emilcímemere kapjak kiértesítést , hogy válaszom jött a prohardveretől ?Son venuto
-
Winner_hun
titán
válasz Son venuto #1932 üzenetére
1. Mert ilyen a fórum.
2. Még lehet.
3.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
MODERÁTOR
válasz Son venuto #1932 üzenetére
1. Mert így jobban azonosíthatóak a személyek a fórumon.
2. Az illetővel felveheted a kapcsolatot a hirdetés alatt található fórumtémában (kérdezd az eladót! - új hozzászólás) vagy privát üzenet formájában.
3. A beállításaim menüpont alatt, Felhasználói beállítások, E-mail értesítő privát üzenetekről, minden üzenetről kérek.
Ezen kívül minden egyes hirdetéshez kapcsolódó fórumtémához kérhetsz értesítőt.Harrrr!!!!
-
energymen
tag
Köszönök mindnet!!!
Hétköznap 6-18ig dolgozom tehát telefonon keres.Ha valamit Hirdetsz Telefon számot vagy valami elérhetöséget adjál(Minek Hirdetsz akkor?)
-
Bambinoo
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen járok, de a próblémám az, hogy mikor előre szeretném hozni az apróhírdetésemet, akkor nem történik semmi, de a lehetőségeim száma csökken. Bocs, ha nem jó helyre írtam...
Fringe...
-
Bambinoo
csendes tag
-
Воланд
titán
Lenne itt egy bug, Opera 11.00 böngésző alatt találtam meg, de szerintem más böngésző alatt is előidézhető. Tehát a "probléma" a következő: írok egy hszt, leokézom, elküldi rendesen, ha szerkeszteni akarom rámegyek a szerkesztésre, ez így rendben van. Viszont ha lejárt az öt perc és rákattintok a szerkesztésre (nem frissítettem az oldalt, tehát még látszik a szerkesztés gomb) akkor ugye kiírja, hogy már nem lehet szerkeszteni, mert lejárt az időlimit és visszadob a hozzászólásomhoz. Na én ilyenkor nyomok egy vissza gombot a böngészőben, ekkor megjelenik a hozzászólás írása ablak a begépelt hsz-emel, szerkesztem, leokézom és simán szerkeszti, mintha még nem telt volna le az 5 perc. Ez körülbelül még két-három perccel kitolja a szerkesztés idejét, ha ezt már később csinálom meg, mondjuk 10 perc után, mint az eredeti hozzászólás időpontja, akkor a szerkesztett hozzászólást elküldi még egyszer, tehát duplázódik, az adott témán belül ott lesz az eredeti hsz és valamivel később annak a szerkesztett változata.
-
Ez még mindig nem bug, hanem feature.
Azért van, hogy ha lejár az 5 perc, akkor még legyen 10 perced megírni és elküldeni a hsz-t, tehát ezzel a szerkesztési idő 15 percre bővül. Persze a szerkesztő-ablakot csak 5 percen belül lehet lekérni, de ha a vissza gombot használod, akkor a böngésződ gyorsítótárából jön, nem a szerverről, szóval így létezhet ez a kiskapu.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
mobileman
senior tag
Üdv Adminok!
Egy apró problémát szeretnék bejelenteni, hogy a "Kivel érdemes üzletelni" topikban a mobileman keresésre mást is beletesz, amihez semmi közöm nem volt!
BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
pukkancska
tag
Hello
Nekem olyan gondom lenni, hogy nem tudok megfelelően keresni a hardveraprón.
Pl. arra keresek, hogy "F3" akkor csak az "F3"-ra való találatokat adja ki, az F3XXXXX találatokat már nem. Ha az "F3T"-re keresek akkor csak az azzal a szóval megegyezőt adja ki.
Ez eddig is így volt, vagy csak nekem új?
Ha ez így volt, akkor hogyan tudok úgy keresni hogy az "F3" utáni karaktereket is tartalmazó hirdetéseket is kiadja? -
válasz pukkancska #1945 üzenetére
Nem csak neked új, nemrég (pár hete) cseréltem a keresőalgoritmust gyorsabbra, aztán ez a feature kimaradt belőle, de most gyorsba pótoltam.
Make Asia Great Again!
-
Mr.Csizmás
titán
valami fejlesztésről lemaradtam?vagyis ezmijez? (szakmai cikk -> szakmai logout csoportba nyitna topicot alapból...?)
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Winner_hun
titán
válasz Mr.Csizmás #1947 üzenetére
A Számtech és az Akármi rovatot is bejelölte a cikkhez. A fórumban vagy a szakmai, vagy az off részen lenne a topikja. Amelyiket az első hozzászóló választja.
Amúgy elég régóta van ilyen, IT Café-n pl sokszor találkozhatsz ilyennel hogy választani lehet
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Winner_hun #1948 üzenetére
hm, most már ezt is tudom hogy a rovatokkal összefüggésben van a szakmai-off topic
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
tkesy
őstag
Nem tudom, hogy ez idetartozik-e, vagy sem, de nálam 9-es Chrome alatt ilyen a Gamepod menüje:
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hálózatokról alaposan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- XPEnology
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest