Hirdetés
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- VoLTE/VoWiFi
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
Chrome alatt még mindig bugzik a ph oldala. Mobilaréna, itcafé, logout, gamepod nem, csak a ph. 100%-on jó, alatt, felette viszont szétcsúszik.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
Gondolom ez is chrome bug.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
Lenne itt egy bug, Opera 11.00 böngésző alatt találtam meg, de szerintem más böngésző alatt is előidézhető. Tehát a "probléma" a következő: írok egy hszt, leokézom, elküldi rendesen, ha szerkeszteni akarom rámegyek a szerkesztésre, ez így rendben van. Viszont ha lejárt az öt perc és rákattintok a szerkesztésre (nem frissítettem az oldalt, tehát még látszik a szerkesztés gomb) akkor ugye kiírja, hogy már nem lehet szerkeszteni, mert lejárt az időlimit és visszadob a hozzászólásomhoz. Na én ilyenkor nyomok egy vissza gombot a böngészőben, ekkor megjelenik a hozzászólás írása ablak a begépelt hsz-emel, szerkesztem, leokézom és simán szerkeszti, mintha még nem telt volna le az 5 perc. Ez körülbelül még két-három perccel kitolja a szerkesztés idejét, ha ezt már később csinálom meg, mondjuk 10 perc után, mint az eredeti hozzászólás időpontja, akkor a szerkesztett hozzászólást elküldi még egyszer, tehát duplázódik, az adott témán belül ott lesz az eredeti hsz és valamivel később annak a szerkesztett változata.
-
-
Воланд
titán
Akkor egy bug gyanús kérdés: blogouton belül miért lehet új témát nyitni? Példa
-
Воланд
titán
válasz Winner_hun #1961 üzenetére
Azért én is megkérdezem: mi van?
-
Воланд
titán
válasz Winner_hun #1966 üzenetére
Nekem pont erre irányult a kérdésfelvetésem, hogy miért lehet a blogout témakörön belül új topikot nyitni, anélkül, hogy bejegyzést írnék logout-on?
Szerk.: Amúgy szakmai logout-on belül is ugyan úgy tudok témát nyitni anélkül, hogy bejegyzést írnék. Na, szerintem ez bug.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Winner_hun #1970 üzenetére
A linken volt a példa.
-
Воланд
titán
válasz Peter Kiss #2048 üzenetére
De, megjelenik. Legalábbis nálam.
-
Воланд
titán
válasz Peter Kiss #2050 üzenetére
Igen.
-
Воланд
titán
válasz Peter Kiss #2055 üzenetére
Hmm.. ez érdekes. És csak az az egy avatar nem jelenik meg, vagy más bug is? Nézted másik böngészővel?
-
Воланд
titán
Tiszteletem!
Bugreport kovetkezik a vegleges Windows Phone 7.5-os oprendszerben megtalalhato ie9 alol. Nem mukodnek a smiley-k, holott betaban meg jok voltak, plusz az uj hozzaszolasokat jelzo ikonra kattintva nem egybol oda ugrik, hanem siman a topikot tolti be (emlekeim szerint ez NoDo alol meg mukodott). Nem tudom, hogy ezekkel lehet-e valamit kezdeni, de gondoltam jelzem. Jah, es nem a beta mobilos oldalrol van szo, hanem a desktop nezetrol.
-
Воланд
titán
az bug, vagy feature, hogy ha hozzaszolok egy uj cikkhez es en vagyok az elso, akkor nekem kell kivalasztani, hogy melyik temaban nyiljon meg az uj topic?
-
Воланд
titán
ie/edge alatt mi a tokom van az oldallal? konkretan nem jelzi az uj hsz-eket az itt szoltam hozza/kedvencek mellett, ha meg megis jelzi, akkor tobb oraja olvasott hsz-ekre dob a link. aztan random jelzi hogy van uj privatom, elolvasom es hopp, megint olvasatlan. raadasul az oldal sima f5-re nem frissul, csak ctrl+f5-re. cache-t meg hiaba torlok, ugyan ugy szar.
-
Воланд
titán
telefonon most jo lett, de asztali ie-ben elolvastam egy par uj hsz-t kb harom topicban es a negyedik uj hsz-re kattintva szepen egy tegnap mar olvasott hsz-t hozott be, a nem olvasott privat megint megjelent, plusz olyan topicok mellett szerepel olvasatlan hsz jelzes, amiket mar olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest