Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
-
Mobilarena
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
-
knifemaster
aktív tag
Kivánok,
én is beállnék a "rinyatábor" tagjai közé.
Az apró van beállítva kezdőlapnak,azzal nincs is semmi baj minden működik,csak nem tudok a fórumba továbblépni.Társoldalról kell belépnem.
Frissítés ,cache ürítés,megvolt nem használt.
Valami tipp még esetleg? De konyhanyelven ha lehet. Böngésző: FF 3.0.6Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
Winner_hun
titán
-
knifemaster
aktív tag
válasz Winner_hun #1254 üzenetére
Nem találja ...Meg kell keresnem manuálisan.
Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
apóka
aktív tag
válasz Winner_hun #1254 üzenetére
A hosts file elérési útja C:\WINDOWS\system32\drivers\etc, itt megnyitod egy notepad-el, majd a 127.0.0.1 localhost sor alá beírod hasonló szintaktikával hogy
217.27.219.4 www.prohardver.hu ,majd save, és gép újraindítEz javít az esti csiga betöltésen? Kár, hogy ez nekem meghaladja a tudásom (nem szégyen ez, nem röhögni)
Mi a fene az a "színtaktika"?Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
addikt
azért gondolom fognak a ph-sok is intézkedni, mert ez így nem túl jó.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
r-chee
őstag
Én is csak google-ben rákeresve a logout.hu-ra tudtam eljutni ide, illetve a proxy-s módszerrel tudok csak belépni a prohardver.hu-ra. ADSL netem van. Cégnél sem elérhető a PH! főoldala. Reméljük mielőbb javítják a hibát.
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Lacpac
őstag
Pár hozzászólás átolvasása után, én is csatlakozom azok sorához akinek nem jön be a PH! A logout, és a többi helyre be tudok menni, csak a PH! nem megy, és a többi skin nagyon nem jön be.
Tudtok valamit csinálni?
A proxis segít, de nem lehetne egyszerűbben?[ Szerkesztve ]
-
Lacpac
őstag
A hosts file elérési útja C:\WINDOWS\system32\drivers\etc, itt megnyitod egy notepad-el, majd a 127.0.0.1 localhost sor alá beírod hasonló szintaktikával hogy
217.27.219.4 www.prohardver.hu ,majd save, és gép újraindítígy sem működik
-
knifemaster
aktív tag
Csatlakozom Lacpachoz,nekem sem jött össze a mutatvány. ezzel a host file módosítással.
Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
addikt
mostmár bejön nekem a ph, mindenféle trükközés nélkül
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
gery dee
aktív tag
Bocs hogy beírok megint meg szerintem már volt róla szó de ha megakarom nyitni a prohardware-t akkor egy fehér lap jön be és ez a szöveg nagybetűvel : phoebe.iec.hu
Abban a pillanatban aláírás.
-
tildy
nagyúr
Tegnap vettem észre, hogy némely embernél működika logout.hu/usernev, némely embernél meg nem.
Két példa:
logout.hu/kicsitomi88
logout.hu/tildySzerk: most látom, hogy már a második sem működik, tegnap ez még redirectelt, és átment a helyes címre.
gery dee: rossz címet próbálsz: http://www.prohardware.hu/ a helyes cím: www.prohardver.hu
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Panther
HÁZIGAZDA
Azok valójában nem is /usernév URL-ek voltak, hanem R4-ből örökölt blog-elnevezések. (Igen sok olyan volt, ahol adott user blogjának más volt az URL-je mint a user neve.) Mindenesetre az éjjel megszűntek a motor egy komolyabb átalakítása során végzett takarítás okán. ~1.5 év után úgy éreztük ez a redirect már beáldozható.
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
tildy
nagyúr
válasz Panther #1270 üzenetére
Köszi a választ
Még egy kérdés , bár a javítsuk a prohardverben írtam, gamepod írások 1 hsz szorzóval mennek. A logout szakmainál várható fog lenni szintén 1es szorzó?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Racecam
nagyúr
Az a probléma, hogy a hozzászólások szorzói Fórumtéma szerint beállíthatóak. Tehát, mivel a Logout a közösségi gyűjtőben van, ezért számítanak a hozzászólások 0.25-ös szorzóval. Elég régóta törjük a fejünket egy jó megoldáson, ami mindenkinek megfelel. De ehhez fejlesztés is kell és az már Parci és Panther asztala.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Dany007
veterán
válasz philoxenia #1274 üzenetére
Nem akarok sokat offolni de nem : P
Anno még te is hszeltél nálam, talán még vitáztunk is valamin... szal neked is csak jó lenneAmúgy engem csak azért zavar ez a rangrendszer, mert még legalább 7-10 ezer logoutos hsz kell, hogy félisten legyek, pedig már így is egy egésznek érzem magamat!
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Racecam #1272 üzenetére
Ha fórumtéma, akkor én úgy látom van külön Szakmai logout, meg off-topik logout.
Valószínűleg eggyel lentebbi szint, mint amit te mondasz?
Én csak amiatt gondoltam, mert azért sok esetben van legalább annyira szakmai , a szakmai logout, mint a gamepod."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
PazsitZ
addikt
Ezen az oldalon azt írja van 3 címlapos írás, miközben ha jól tudom a szerző által törölve lettek.
Vagy esetleg 3 írás topikja még él és azért jelzi ezt , mert ugye ha jól tudom létezhet törölt írás, aminek megmarad a topikja.
Továbbá még annyit kérdeznék, hogy az itteni magyarázatom helyes-e avagy hülyeséget írtam.
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Pompi
MODERÁTOR
Igen eggyel fentebbi szint. A szakmai és az off-topic logout is a közösségi témákban van. Csak ezen a szinten lehet egyelőre szorzót állítani. Jelenleg ezek a kategóriák vannak:
- PROHARDVER! - hardver fórumok
- Mobilarena - mobil fórumok
- Fototrend - fotós fórumok
- IT café - infotech fórumok
- GAMEPOD.hu - játék fórumok
(ezek a kázi szakmai gyűjtők)
- LOGOUT.hu - közösségi fórumokFeel Good Inc.
-
tildy
nagyúr
válasz gery dee #1280 üzenetére
Mindig is prohardver.hu volt.
Ami még lehetséges: nem lett megújítva az a cím, valaki szemfüles meg lecsapott rá.Pompi: köszönöm.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Racecam
nagyúr
Hülyeségeket beszéltem.
Fórum szerint állítható a hsz. szorzó. Tehát például: Processzorok, tuning, Logoszféra, PC játékok, Videokártyák. Mindenesetre átgondoljuk, amit Te és amit Vakegérke mondott, írt. Elnézést a félrevezetésért!
u.i.: A találós kérdésre senki?
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
válasz Winner_hun #1285 üzenetére
Ön nyert!!
3 db. előre dátumozott címlapos írása van még fent.
[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
arra az egetrengető felfedezésre jutottam hogy kívülről nézve a hsz számláló 1el kevesebbet mutat mint belülről sorszám szerint van itt
ez hogy lehet?
törölve lett valami hsz onnan? vagy hogy van ez?
[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
Racecam
nagyúr
válasz SystemRoot #1288 üzenetére
Igen, pontosan így van. Egy hsz. törölve lett, amit csak próbaképpen írt valaki a topicba.
-
csimav
őstag
[RIOS ERROR] Miben tér el a frissités az elozotol?
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
csimav
őstag
válasz Winner_hun #1292 üzenetére
Reggel irta ki amikor rámentem a ph-ra decsak 5 percre kb.. sztem csak update-l ték a rios-t.
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
róland
veterán
IT Cafe-s anyagok közvetlen linkjei hosszú idő óta nem működnek az egyéb oldalakon. (pontosabban, minden cikk linkje az IT Cafe főoldalára mutat.)
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 8GB/256GB Green ÚJ BONTATLAN Független ,Dobozos Garanciás 2026.11.21-ig. BONTATLAN..ÚJ....
- Általam hibásnak ítélt memória modulok egyben eladók!
- Dell PrecisionTower 5810 Intel xeon es-1620v3 3,5ghz 8gb ddr4 Gtx1050 4gb ddr5
- HP Victus 16-s0001nh Gaming Laptop
- Új ANBERNIC RG503 Retro játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest