Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
-
Mobilarena
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
arjflt
csendes tag
Sziasztok
A privát üzeneteknél (https://hardverapro.hu/privatok/listaz.php) a törlés helyett véletlenü a tiltásra
nyomtam.
Szeretném oldani a tiltást és törölni a beszélgetést de nem működik a tiltás feloldása gomb.
Szerintem azért, mert rossz a gombhoz rendelt akció: a feloldás helyett újra a tiltás akciót küldi el a szervernek.operációs rendszer: Windows 7 SP1 x64
böngésző: Google Chrome Version 73.0.3683.86 (Official Build) (64-bit)[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Nem tudom, hogy ez amit tapasztalok mi, de ilyen eddig nem volt.
Hirdetésnél hozzászólnék, de mikor a "hozzászólók" -ra kattintok, az oldal tetejére ugrik és a h.sz.-s kezdeményező rész eltűnik.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
válasz MaxxDamage #12353 üzenetére
Nálam minden rendben. (FF 67.0b8)
Milyen böngészőt használsz? Illetve nincs reklámblokkoló vagy ilyesmi bekapcsolva, ami beleszólhat az oldal működésébe?Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
MaxxDamage
félisten
Chrome, olyat nem használok, azt se tudom mi az szerencsére
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
csendes tag
Sziasztok!
A hirdetéseim automatikus frissítése nem a beállított időpontokban történik meg.
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #12355 üzenetére
Mobilról is ugyanazt tapasztalom. Itt is Chrome van.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
válasz MaxxDamage #12357 üzenetére
Ezt már megerősíthetem, mobilon (chrome alapú Via Browser) és desktopon (Chrome 75 dev) is.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz MaxxDamage #12353 üzenetére
Dettó ugyanez, de csak olyan hirdetésnél, ahol még nincs hozzászólás. PL:
https://hardverapro.hu/apro/hp_probook_450_g5_2xy36ea_uj_15_6_fullhd_ips_uzlet/hsz_1-200.html
Ahol volt már HSZ korábban, ott az új-ra kattintva megjelenik a HSZ írásának ablaka
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
MaxxDamage
félisten
válasz SeniorTilla #12359 üzenetére
Pontosan!
Én újat szerettem volna írni, ezért írtam ide
Köszi a megerősítést a részetekről, reméljük hamarosan orvosolva lesz ez a probléma.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
csendes tag
Szia!
A hirdetéseim automatikus frissítése nem a beállított időpontokban történik meg.
-
darvinya
titán
Szeretném visszakapni régi mobilaréna honlap felületet.
Mert ez az új borzasztóan szar, s emiatt sem hardverapró, sem fotótrend oldalt nem használom.
Széles asztali módban használom, de [b]nem[/b] tudja teljes szélességbe kirakni az oldalt.
Állandóan, mindig az oldal betöltéskor [b]bal felső[/b] kis sarkot kapom, aztán zoom out-in plusz mozdulatokkal kell magam fárasztani telefonon.
[b]Legidegesítőbb[/b], mikor lapon felül Új hsz írnék, akkor csak pár hsz-t legörget, s majd 5. Új hsz-re gördül le beviteli mezőhőz.
Beviteli mező annyira bug-os, hogy eddigi írásjeleket oda rakja, ahol van a kurzor, miközben eddig működött sorvéghez igazító.
Mielőtt kérdésbe kerülne, [b]Mobilon[/b] használtam az asztali nézetet.
Újabb tré, hogy nem működnek a kódok.
Ráadásul széthullik az egész, mikor rányomok idétlen kiemelő gombra.
Ez így egy rohadt nagy rakás szar.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #12367 üzenetére
Akkor miről ír a Modi ?
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #12369 üzenetére
Milyen régi felületet?
Mert nem látom, csak ezt a szétsz…rt h…nyást.Miért is szar oldal kinézet:
Mobilnézet, használhatatlan egy kézzel, mert itt is felül van minden, amit elérni lehetetlen 5"-tól[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz darvinya #12370 üzenetére
Nem széles, hanem Normál nézet.
Széles, meg nem széles.
Most meg ez a kiemelés beragadt és akármit csinálok most már csak így hajlandó bevinni.
Na …siker ki kapcsoltam.Csak kérdem, miért nem 1 fokozatú árnyalatokat használnak, mert akkor végleg nem lenne látható bármilyen indikátor.
Mert most a sötétszürke ikon mellett a sötétkék kiemelés már észrevehetlen, és teljesen felesleges.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Sorry, de ezt a hányást nem vagyok hajlandó Reklámot is nézni.
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
válasz Intruder2k5 #12373 üzenetére
Mikor lesz javítva?
Bár ezeket a hibákat már megírtam Hardverapró oldalnál is, de azóta semmi javítás nem történt.Javaslatom Reszpozív oldallal kapcsolatban teljesen figyelmen kívül hagyták, magyarul sz…
Mert ez az oldal típus a flat dizájnon alapszik, ami nem más, mint 1db szín séma az egész, semmilyen külön hasábokkal tűzdelt színsémákkal.
Így nem lesz különböző méretű betűk (ami rettentően zavaró), nem esik szét oldal mikor böngésző apró rész miatt rázoomol.
Nem lesz hibás a beviteli mező.
Fő dolog, hogy tudja tartani nézetet s nem kis kocka lesz megjelenítés.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Töröljék az összes hsz-t.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz darvinya #12374 üzenetére
Nyugodjál meg, egyrészt ha rendesen fogalmazol, akkor van foganatja.
Kb azért van széles asztali nézet, meg a többi a reszponzív mellett, mert addig rágtuk páran lezso nyakát, emberi hangvétellel, hogy látott benne fantáziát, hogy egy 4096*2048-as telefonkijelzőn ne egy mobil nézet jelenjen meg, és aki akar választhasson.Szolgálti közlemény: Ebben a topic-ban szerettem volna kipróbálni az új Mobilaréna felületet, Chrome 73.0.3683.86 alatt nem kattintható a "Válasz". Át kellett mennem a Prohardver.hu alá.
W0, 64 bit, széles asztali nézet. Ha kell még valamit nézni írjatok rám.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz #33253120 #12376 üzenetére
Van Széles asztali nézet, csak éppen nem széles, mint az Én bajom is.
Hiszen ott kétoldal óriási szürke sáv.Régi felület 100000x jobban kezelhető volt.
S nem véletlenül volt nagy bukta mobil oldal verzió.
Ami úgy látszik megint visszajött, csak választás nélkül.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
válasz darvinya #12377 üzenetére
Nem tudom te mivel nézed, de nálam mind a telefonomon, mind a laptopomon egyenértékű a régivel szélességben. (S9+, és I3 2330M(?)-es Asus X54H-ról nézem, amin van még egy 24" Samsung LED monitor.)
Gépen valóban keskeny. Csak a telefon húzta fel a látványt...[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz #33253120 #12379 üzenetére
Mit húzott fel?
Két oldalsó szürke sáv, ami Széles asztali nézetmódban ott van, ezzel már nem is széles.
Normál asztali módban, pedig elégé kaotikus, mivel mobil kezelő felsősávot használja, nagyon apró méretben, s stb.Mint írtam, nem fejlődéssel van gondom, hanem ami lett belőle.
Mert ez egyáltalán nem mobil barát, csak rá van mondva.XDA-n is lehet választani milyen év típusú nézetet szeretne használni a felhasználó.
Oké, ott nincs az újnál sem ez a kaotikus látvány, sem apró bug-ok.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
válasz darvinya #12381 üzenetére
A látványt, mert a PH csoport valami miatt telefonon fókuszra zoomoltatja a Chrome-ot. Ezt ritkán lehet észrevenni, de pl hsz ablakban kijelölésnél rohadt idegesítő (föleg DEX-en, amikor vissza kell nyúlni a telefonhoz a kicsinyítés miatt.)
De akkor kép, hogy itt milyen:
Ez volt a telefon.
Ez meg a laptop.Telefonon tényleg ugrál néha az új nézet, bár most amúgy az elvárt képet sikerült lőnöm róla.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz #33253120 #12382 üzenetére
De te fekvőben használod, nem állóban.
Állóban még keskenyebb, mint a képen is látszik amit beraktam.
Idegesítő bal sarokba zoomolva betöltés, hozzá összevissza ugrálás.ITCafe-t használom már, mert ez régi és ennek színezése még elmegy, de lassú, mint Prohardver.
Régi Mobilaréna nagyon gyors volt.
Viszont ITCafé-n nincsen kép.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
SUPREME7
addikt
-
belan
addikt
Hello miért van az be vagyok lépve a hardverapron de mikor forumonzi akarok akkor be kell lépnem a mobilarenaba , és utána vissza hardveraprora minden egyes hozzászólásnál újra be kell lépnem jó lenne megoldani hogy ne keljen minden egyes hozzászólásnál be lépni újra .
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
MODERÁTOR
-
belan
addikt
válasz Viktor0610 #12388 üzenetére
Telefonról ios iPhone xs max Safari böngésző .
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
darvinya
titán
Új mobilaréna óta nincs Email értesítés, azaz semmilyen értesítés sincs.
-
MODERÁTOR
-
dptrsk
addikt
Nyereményjáték emailben kapott linkje 404et dob
[link][ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #12391 üzenetére
-
Winner_hun
titán
Tab+Enterrel nem lehet elküldeni a hozzászólást az új felületen. Ez ugye nem marad így?
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
DJ. Ru$y
félisten
Válts böngészőt. Az Apple a Safariban nem engedi a 3rd party sütiket, ergo nem működik a kereszt beléptetés, ez már jó párszor ki lett tárgyalva. Megoldást hoz, ha bármilyen másik böngészőt használsz a nevesebbek közül.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
darvinya
titán
válasz lezso6 #12397 üzenetére
Nem lehetne megoldani Széles asztali nézetben, hogy mobilon az oldal betöltéskor ne bal felső sarok töltődjön be?<br/>Hanem, mint régi oldanál az egész oldal töltődjön be.<br/>Másik, hogy működjenek a kódók, mert mostani gomb izé állandóan beragad, azt vagy kikapcsol vagy félnapig úgy marad.<br/>Harmadik, hogy mobilon billentyűzet bezáráskor az oldal ne változtassa helyzetét.<br/>Negyedik, hogy mobilon az oldal betöltés ne legyen Windows Mobil IE, mint kockánként összerakja, ami régi oldalnál nincs.
Most visszatértem ITCafé-ra, s teli lett < br > kóddal sor eleje - vége.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hova tűnt Kína a legjobb szuperszámítógépek versenyében?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bundle topik
- Viccrovat
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest