Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz [Prolixus] #11947 üzenetére

Na közben meglestem az Immolate skill kártyáját és realizáltam, hogy másodjára is ugyanazt mondtam mint elsőre, és ha elsőre nem volt értelme, valszeg második nekifutásra sem. :)

A dolog szerintem úgy működik, hogy a Hoplite+Immolate glitch óta tudjuk, az Immolate akkor aktiválódik (legalábbis akkor biztosan), ha 0-as health-et regisztrál a játék a playernél. Nagy valséggel a FFYL konkrét triggere az, ha 0-ig lemegy a játékos health-je (a játékmenet alapján persze ez kézenfekvő, de én úgy értem, hogy magában a programban is valahogy így van megírva az iteráció). A hiba ezek alapján ott lehet, hogy ha Sustenance aktív, akkor a játék úgy érzékeli FFYL módban is, hogy az életerőd regenerálódik, ergo nem 0-as health-ed van, ergo nem aktiválódik az Immolate (pontosabban szinte azonal inaktiválódik).

Én egyébként az egyik veterán BL2 youtubber videójában értesültem erről a dologról (konkrétan itt), aztán amúgy magam is kipróbáltam és tényleg. Valszeg eleve szerinted azért értelmetlen az Immolate, mert mindig úgy játszottál, hogy volt pontod a Sustenancen is, ami kilőtte az Immolate-et.

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák