Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz gbors #11941 üzenetére

Csak megerősíteni tudom az előttem szólót, egyáltalán nem rossz csúzli egy Hyperion Plasma cluster, főleg ahogy írtam, bone of the ancients relic-kel. Nyilván nem egy Tattler, vagy egy Sandy, de op szinteken így is a top5-ben lévő SMG. A Bone shredder van még ott, de az csak közelre használható.

"Yah, rémlett, hogy valamelyik class mod add extra SMG damage-et, de én eleve nem tartom életszerűnek az SMG-fókuszt, kivéve a Beehawkolást, ahhoz viszont sztem jobb a Legendary Siren a +4 Ward miatt."
    nein. nein. nein. nein, nein! :DDD Bee nélkül, megfelelő Bone of the ancients-el, plusz Leg Cat. Class mod-dal szvsz. a Sandhawk SMG a Siren legpusztítóbb fegyvere. Nálam gyorsabban kifingik így mindneki, mintha Interfacert vagy akár DP Haroldot használnék (esetleg akkor nem, ha közvetlen közel van a célpont, akkor talán pariban van a Harold + leg siren kombóval, mivel utóbbinál minden pellet talál. Nyilván ha lenne olyan siren leg class mod, ami a pisztolyokat boostolná, akkor a Harold lenne a jobb kétség nélkül, de így szeritem nem). Nemtom figyelted-e amikor közösen játszottunk, de én a legtöbbször Sandy-t használtam, nem véletlenül. Harold-ot meg Interfacert csak azért használtam olykor, hogy azokból is menjen a skuló, különben tényleg minden percben ammo regenre szorultam volna, nem csak minden ötödikben. :DDD

"Sorolnám a Cataclysm tree szerintem teljesen haszontalan skilljeit: Flicker (UVHM-ben), Immolate, Helios, Chain Reaction, Cloud Kill, Bakckdraft, Blight Phoenix."

Immolate és a Chain reaction kivételével igaz. Előbbi brutális tud lenni, ha tüzes bone of the ancients van fent, plusz tűzre nem rezisztens az ellen. De még bone sem kell feltétlen hozzá, nagyon érezni a különbséget, ha mondjuk egy robot, vagy egy nomad ellen próbált meg felállni. Amúgy vágom persze, hogy akkor kapcsol ha térdelsz, mégis, ha Sustenance aktív, akkor azt úgy érzékeli a játék FFYL-ban is, mintha regenerálódna health, emiatt nem tud aktiválódni az Immolate. Szóval a kettő üti egymást, vagy ezt választod, vagy azt, mindkettőnek együtt nincs értelme.

A Chain reaction is nagyon jó tud lenni, ha sikerül összerántani egy kupacba az ellenfeleket. OP8-on pl. amíg az egyik Torch-ot leszedtem (solo-ban), a másodiknak már félig lelőttem az életét, csak a Chain reacion miatt. Zárt terekben meg különösen jól működik.

Én ilyen buildet használok az esetek 99%-ban[link]

A siren a legfontosabb support karakter, de szvsz összesen egy skill miatt (ha a phaselock-ot nem számítom, amiből végülis mindencsapattag profitálhat), ami nyilván a Res. A többi support skillnek OP szinteken már nincs nagy jelentősége szerintem.

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák