Hirdetés
- 1 VII Japán
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Sorra buknak el azóta is a csomagok, így nem sok értelme van futtatni, ugyanakkor a Science United-nek beragad az a dolog, hogy én CosmologyHome-ot akarok futtatni.
Miért nem ad más projektből számolnivalót, ha látszik, hogy ennyire nem megy a dolog?A csomagok nevei furák: camb_boinc2docker
A faq-ban ezt találtam, de nekem nem mond semmit.
What is boinc2docker?
This is the name for the software which allows us to run Docker containers with BOINC. It can be used to run any code, camb_boinc2docker being one of them. You can follow development of boinc2docker or use it with your own project here: https://github.com/marius311/boinc2docker.Most már nem elég a virtual box, még a Docker-t is telepítenem kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Arc Raiders
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 4
- 1 VII Japán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Könyvajánló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest