- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Én azért követem a power station-okat, mert a melóban a benzines generátort szeretnénk leváltani. Hidak próbaterhelésével, vizsgálatával foglalkozunk. A szerszámok már mind akkusak, de a mérőműszerekhez, adatgyűjtőkhöz, notebookhoz kell a 230V. A cikk tárgya nekünk kevés lenne, 100-150W terheléssel 2-8 órát tart egy mérés (kánikulában, vagy fagyban), úgy számolok, hogy minimum 1KWh-s akksi kellene, de egy 1500Wh-al érezném magam biztonságban. Jelenleg egy 2kW-os Black&Decker benzines generátort használunk az eszközök táplálásához, de úgy nézem, ha megadja magát, akkor már jobban járunk egy power station-nal anyagilag is, nem csak kényelem, súly és zaj szempontjából. Látványos a fejlődés, árcsökkenés.
-
laed
aktív tag
} Ez is lehet, de nem pont erre gondoltam.
Ha darabra összerakod, sokkal olcsóbban kijön:
MNC inverter 9200 Ft.
Akkut (ha kell) meg lehet kapni egy 5 ezresért;
további 6 ezer, ha nincs hozzá töltőd.
Tehát durván egy 20-asból ki lehet azt hozni, amit itt 100 körül hirdetnek.
És az invertert berakhatod a szekrénybe a porszívó mellé, elég csak az akkut cipelni. -
kzcs
tag
[link]
Német raktárból, itt is volt róla ajánlás. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
köszönet az infókért! Ha tényleg tudja, akkor 650-ért ajándék!
#5 LordyDaVidra Még nagyon az elején tartok így minden lehetőségnek utána kell néznem! -
válasz
noPublicFG #3 üzenetére
Általában nem ilyen előre legyártott szettet használnak, hanem külön részegységeket (ár, karbantarthatóság, rengeteg oka van), és általában 12 vagy 24 voltos berendezéseket, mert így meg lehet spórolni a DC-AC konverzió veszteségét.
-
zsolt160
aktív tag
válasz
noPublicFG #3 üzenetére
Minimum a BLUETTI PowerOak EB70 649.- € napelem nélkül. Erről már mehet a kv főző és akár egy kis hordozható hűtő, erről is van a Mobilarena-n teszt [link] !
-
Azon gondolkodtam, lakóautózáshoz napelemmel melyik lenne jó?
-
Sirus86
aktív tag
Erdei oviban (aram nincsen, kint az erdoben, tenyleg), mikor takaritanunk kell, az akkus porszivot fel tudnam vele tolteni. Eleg is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest