Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolik

    senior tag

    válasz M107 #4593 üzenetére

    Az újraírhatóm Verbatim volt. Még a régi gépemmel-oprendszerrel. Nero-végül letörölte, de írni már nem tudott rá, folyamatosan nyomta a sector hibákat a lemeznél. Arra gondoltam hogy talán megkarcolódott és attól.
    (ott kezdődött a gond hogy kiírtam rá egy filmet, de hiába írta meg olvasni már nem tudta, úgy indult a film hogy az 1. másodpercnél kiakadt a lejátszás. töröltem imgburnel és mikor újra betettem a drive-ba már be se olvasta csak fél-1percig erőlködött az olvasással mire ki tudtam venni)

    Most irigyellek azért hogy 1 rontott lemezed se lett mert én nagyon csalódtam az egészben, 3000-4000 Ft már tuti kuka lett a rontott lemezekkel együtt.
    új winfos rendszer: 64bit-es win 7 ultimatet használok, kb 1,5 hónapja van fent, mivel mint írtam teljesen új gépet vettem. (most nem megyek bele, de egyáltalán nem fos semmi gondom vele). Nincs mit updatelni minden vadi új, alaplaphoz a gyári cd-ről van fent minden, win iso-t használok mountra mint írtam. VCD-t 1x megpróbáltam de cserben hagyott mert nem mindegyik bemountot iso-t "látta"... furva volt sose láttam ilyet.
    Nekem olyan érzésem van, hogy ez imgburn sajátosság lesz amit kifogtam :( Megpróbálok valami más alternatívát.
    Azért kösz.

    '' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''

Új hozzászólás Aktív témák