Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FCBfoeva

    csendes tag

    Sziasztok!

    Lecseréltem a korábbi LG BD írómat egy Pio 208-ra.
    BD50 filmeket a DVDFab 8 programmal szoktam szerkeszteni, ha a minőség 90% fölött marad a tömörítésnél, akkor nem írom ki 50 gigás lemezre. Ez mindig hibátlanul működött eddig, az LG-vel.
    Most nem olyan régen, feltettem a DVDFab 9et is, a 3D szerkesztés miatt, és a sima 2D filmek kiírásához továbbra is a 8at használnám, az nagyon megbízható volt eddig.
    Szóval a problémám az, hogy az írási sebességnél 2x helyett 0,2x-el ír, 1xnél pedig 0,1-el. Így az írási idő körülbelül 5-6 órát venne igénybe, ami ugye vicc...
    Meg tudná valaki mondani mitől lehet, hogy lehet orvosolni? Nekem ezek jutottak eszembe: A DVDFab 8 és 9 egyszerre van a gépen, ezek zavarhatják egymást / a Pio író nem szereti a megmaradt Philips lemezeimet / ráférne a gépre egy formatálás így hosszú idő után / az írónak van valami baja, talán firmware gond (ezt sajnos nem tudom hogy kell updatelni, illetve nem tudom miből is áll ez pontosan...)
    A furcsa az, hogy mikor kipróbáltam az írót az első néhány lemezt jól írta meg, nem olyan régen kezdődött ez a lassulás.
    Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák