Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kvelstadt

    veterán

    válasz Oppenheimer #1091 üzenetére

    A sima chalicekrn ha végigmész azért jár egy trofi az utolsó chalic bossa után plusz van ott arcane haze tools a bench-hez meg beast claw ami a minden fegyó trofihoz kell.
    A rootikba meg vannak olyan rúnák amelyek az alap játékba nincsenek plusz a fegyverek lost és uncanny verziója ami annyiban tér el az alaptól hogy más formáju gem megy bele.
    Plusz root chalicbe be tudsz löni magadnak olyan nehézséget hogy az alapjáték nehézsége igencsak elmarad mögötte. Főleg ha most bemennél a 88as kariddal pl egy rotted, cursed, defiled, sinister chalicbe. :)
    Szal a rúnák nem adnak trofit sem de ha jól elvagy a játékkal és össze akarod szedni őket csak hogy legyen valami célod is, plusz új kihívásra vágysz akkor majd ott lesznek a módosított root chalicek.
    De bocs, kicsit eltertem a tárgytól. Az alap root chalice az semmire sem jó. Kapsz némi echo-t meg ezt azt mire végigmész és annyi.

    Frontierbe meg mensisbe meg nyomd offline ha nagyon lelkesek az invaderek. A sinisterek nincsenek közel hogy lecsaphasd mielőt jön az invader.
    A nevük meg nemhiába nightmare. :)

    "Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

Új hozzászólás Aktív témák