Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    válasz mirci18 #7368 üzenetére

    Nem a földhöz kell verni valamit... de ha olyan problémád adódik, akkor jogilag elvben rendezett a helyzet. Míg emagnál elvben nincs ilyen kötelezettségük. Amúgy garancia futár ediginál is van, meg talán ipon, ahol hallottam ilyesmiről, bár annyira nem foglalkozom a témával...

    Emagnál meg nem tudsz bemenni sehova, hogy átvedd pl a csomagod, így mindenképp futár menne hozzád, max a fizetés kérdéses. De nekem pl volt hdd-s problémám, és ugyan úgy cserélték, egy másik magyar cégnél, futárt sem kellett fizetni.

    De kétségtelen tény, hogy előnyt jelent, ha ingyen viszik hozzák. Bár a nagy megrendelések miatt bizonyára kap valamilyen kedvezményt erre emag.

    "Vettem robotgépet." Másik dolog robot gépet valószínüleg nem online vásárolnék... (legalábbis én) De ha van rá garancia akkor elvileg erre is ki kellene terjedjen, mert ha nem használat miatt ,akkor miért menne tönkre, azért mert ott ált a szekrényben? Azért van rá a garancia, mert ha nem bírja 1-2-x használat után tönkre megy akkor hibás a termék, ha csak nem a földhöz verted vagy hasonló nem rendes használatból eredő a kár.

    "Másrészt manapság ha letelik 3 nap a vásárlás után akkor mi van?
    Vidd a gépet szervízbe mert a bolt nem foglalkozik vele."

    Meglehet. Viszont neten van 14 napod, elállásra, ha ez zavar...

    Nekem spec már más bolt is adott garancia levelet online, lehet nincs a fiókomban, nem néztem, de ez annyira nem újdonság. viszont én jobban szeretem, ha az fizikailag meg van elrakom a többihez, és akkor jó. a digitáklis tartalommal bármikor történhet bármi sajnos. a Boltnál is lehet pl adatvesztés.

    De a lényeg, ezt nem csak emagnál van így, lehet nem rendezik sorba vagy nincs a fiókodba, de msáhol si kaphatsz elektronikus számlát/garanciát.

    Sőt olyan is, van hogy elküldik emailba.

    Extreme digital? Ott spec nincs elektronikus számla, nem tudok róla viszont elvileg van garancia futár.

    Jó hát a Bf az máskor is szar, ha más boltok komolyan vennék Ed sem tehetné meg hogy így járjon el, mert nagyon hoppon maradna...

    De aki akar vásároljon nyugodtan az emagon :) engem nem zavar.

Új hozzászólás Aktív témák