- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz TeeJay #31152 üzenetére
Most nézem, hogy az ajánlott beállításokhoz képest az UPnP/NAT-PMP nekem ki van kapcsolva. Régebben biztonsági szempontból a kikapcsolt UPnP-t ajánlották. Mondjuk pont azt írják, hogy "Ha nem sikerült rendesen beállítanod, akkor csak azokhoz a peerekhez fogsz tudni kapcsolódni le- és feltöltésnél, akik "aktív" állapotban vannak, tehát rendesen megcsinálták a port átirányítást. A "passzív" állapotban lévő peereket nem fogod tudni elérni, így kevesebb felhasználótól fogsz tudni letölteni és kevesebb felhasználónak tudsz seedelni." Viszont nálam a port továbbítás be van kapcsolva, és nyitva is jelzi itt. Itt viszont csak az IPv6 címem jelent meg, inkább kikapcsoltam.
Egyébként lehet tényleg az van, amit írnak, hogy túl vannak seedelve a torrentek, ezért nem tölt le senki tőlem, csak az a furcsa, hogy mi ez a sok eltűnő kapcsolat. Illetve ami múltkor volt, hogy egy torrent 10 embernek volt meg, de ebből 7 eltűnt, és nagyon soká jött csak le. -
Dragon3000
veterán
válasz pinnacle #31153 üzenetére
Illetve ami múltkor volt, hogy egy torrent 10 embernek volt meg, de ebből 7 eltűnt, és nagyon soká jött csak le.
Előfordulhat az is, hogy lassú nettel rendelkeznek és minimumra vannak korlátozva a torrentek és 48 óra seed idő után törlik, mivel a feltöltés már nem lényeg. Amúgy 1000/300-as netem van, de nagyon ritkán megy 30MB/s körül a feltöltésem, pedig 3,5TB adat van a kliensben. Legtöbb esetben 5-10MB/s körül alakul, nagyon sokan rendelkeznek nagy feltöltési sebességgel és gondolom először hozzájuk csatlakoznak a kliensek. -
enginev3.0
félisten
Mondjatok már még egy jó klienst qbiten kívül, lehetőleg ne deluge és ne transmission, és mindenképp legyen watchfolderje
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
woodworm
veterán
válasz enginev3.0 #31155 üzenetére
Rutorrent.
-
woodworm
veterán
válasz enginev3.0 #31157 üzenetére
Megoldható a használata windowson is.
Szerintem nem fogsz néhány egzotikus kliensen kívül találni semmit. A jól támogatott, kellő funkcióval rendelkező kliensek ismertek. -
enginev3.0
félisten
válasz woodworm #31158 üzenetére
Nem értem meg, nálam ugye nem titok hogy a HDD-s sok torrentem qbitben fut, az autodl (csak seedelés) meg utorrentben, de valamiért alig akar tölteni lefelé az utorrent, 10-20MB/s, a szerveresek már rég letöltötték egymás között, nekem meg alig jön lefelé
Seedelni szépen seedel
De a letöltés valamiért torrentenként ilyen 8-10 max 20MB/sNem zavar különösebben, de azért jó lenne tudni mitől lehet
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
F34R
nagyúr
válasz enginev3.0 #31155 üzenetére
Akkor nagyjabol ki is fujt az ertelmes kliensekbol... ott van meg a Tixati, bar az nem open-source.
(#31156) woodworm
Ha a mesterharmassal valami nem jo, akkor a rtorrentel sem lesz az. Foleg, ugy hogy kliens + webszerver kell hozza.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Dragon3000 #31154 üzenetére
Köszi Dragon3000, Geth!
Egyébként biztonság szempontjából nem problémás, hogy a Peereknél, IP cím, nyitott port látszódik? Nem is értem ez miért nem kapcsolható ki. Van egy részben letöltött sorozatrészem, nemcsak a publikus IP címem, portom látszódik, hanem a PC-jé is.
Nem tudom, hogy a router, Windows tűzfala mennyire véd. Abban bízhatunk csak, hogy a torrentezők nem egymás gépét törik fel, hanem inkább az internetről szedhetünk be valami. Mondjuk attól talán megvéd a Sandboxie. -
kory24
őstag
Átállítottam a lemez cache-t nagyobbra.
Betettem pár nagyobb torrentet.
Majd magára hagytam a gépet....Nem akadt el, viszont kifehéredett :s
Csak a címsor látható, amiben látom megy a letöltés, csak épp kép nincs hozzá.ilyen:
Ez mitől lehet?
Járt már más is így?
Megoldás rá?Feladatkezelőben semmi abnormális
-
kory24
őstag
-
woodworm
veterán
Nincs gondja mindegyikkel. Az utorrent nem működik megfelelően, a qbitbe nem akarja a többi közé tenni a kérdéses torrenteket. A deluge és a transmission pedig nem szimpatikus vagy valami hiányzik belőlük neki.
Tény, hogy az rtorrent-rutorrent beizzítása nagy falat windowson. -
TeeJay
félisten
válasz kory24 #31165 üzenetére
win10 alatt sosem láttam ilyet
pedig én azóta is a 4.2.0 alpha2-t nyúzom és betonstabil és szépen tölt meg seedel is
rakd újra a windowst, drivereket legújabbra cseréled és ne tegyél fel semmi rendszerbuzeráló programotvírusírtó Avast Free vagy NOD32 újságos kóddal
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
kory24
őstag
válasz TeeJay #31172 üzenetére
Köszi, de egy torrent kliens miatt biztos nem fogok rendszert újra tenni, főleg olyan hiba miatt ami másnál is előfordul és egyáltalán nem biztos rendszer újratevés megoldaná....
Egyébként nem is ezeréves install.
Semmi rendszerbuheráló nincs és nem is volt fennt sosem.
Vírusírtónak is elég Defender.
Driverekkel is minden oké.
Más:
webelérés miért írja ezt:
Ezelőtt működött, ugyanezen beállításokkal.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz enginev3.0 #31174 üzenetére
Azt meg mindig nem tudjuk melyik
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Megint segitseget, tanacsot kernek...
Mag, Win10, qBit 4.1.8 HDD csere es Win ujratelepites utan, a "beallitasi utmutatot" az itt bekommentelt postok alapjan csinaltam.Adott ~100 torrent, de miota uj a rendszer egyszerun nem ugy megy a seed ahogy elotte.
A legbosszantobb az, h ha az utemezes(?) be van kapcsolva akkor csak az a 20 vagy 30 torrent fut a tobbinel azt irja, h sorban all. Eddig ez nem igy volt. Aktiv csak annyi volt amennyit megadtam (talan 15 feltoltes es 5 letoltes egyszerre) de a tobbit is latta a tracker.Mostmeg az van, h beallitom, h max 20, de akkor a maradek 80 nem is latszik. Ez marcsak azert is bosszanto mert a rendszer a legutoljara letoltott torrentet is kilovi es seedeli azt amit o jonak lat. Ez igy nincs rendben, foleg, h tudom, h korabban nem igy volt.
Mar arra is gondoltam, h az a baj, h a HDD-t USB-n csatlakoztattam, igy beletettem a gepbe hatha... de semmi valtozas.
Otlet, tipp, tanacs?
-
-
No.01
őstag
válasz havri1 #31181 üzenetére
Pont a z abajom, h ha engedem a limitet akkor a sorbant allos torrenteket nem latja a tracker. Nyil;van nem fogjak mindent tolem tolteni csak parat, de az nem OK, h mind sorban all csak.
Most kikapcsoltam azt majd 1-2 nap mulva ranezek, h jobb lett-e illetve, h mennyire fogja vissza a gepet es az otthoni netet.
-
-
woodworm
veterán
Értsd, ha bekapcsolod az ütemezést, akkor állítsd nagyobbra a feltöltést és a max torrentek számát, mint az összes seedelni vágyott torrentek száma. Lehet játszani a lassú torrentek sebességével és az inaktivitási idővel, de az nem életbiztosítás. Az összes torrent kényszerített indítása pedig fából vaskarika.
-
sfdrakex
nagyúr
A sorban állás nem azt jelenti, hogy várja a trackertől a leechereket, és most éppen másoktól viszik, hanem azt, hogy nálad az egyszerre futtatható maximális torrentek száma korlátozva van pl 5 darabra, és amíg 5 megy, addig a többi sorban áll. Ha ezt kitörlöd, akkor megy seedbe mind, és ha lesz aki vinné az majd csatlakozik hozzád.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Valószínű ellopták az nCore accountomat, nem tudok bejelentkezni. Próbáltam a jelszóemlékeztetőt, de egyik jelenleg használt email címem sem jó. 10 éve regeltem kb az oldalra, tehát lehet valami nagyon régi mail címemmel regisztráltam, de azok meg már nem élnek. Mit lehet ilyen esetben tenni?
-
Sarcophagus
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek valamikor lesz sötét téma a qbittorrentre windowsra?Magon láttam nagyon jól néz ki. -
F34R
nagyúr
válasz Sarcophagus #31191 üzenetére
official szerintem nem... valaki mar probalkozott vele... [link]
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #31194 üzenetére
Feltelepül
De nem lehet egyszerre futtatniA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Cs1csó
félisten
válasz enginev3.0 #31194 üzenetére
Óvatosan, ez a 4.1.7-hez van, a 4.2 alpha vonalon lehetnek érdekességek. Amúgy jól néz ki.
Ahogy nézem ez tartalmazza a 4.1.7-est? Vagy hogy van ez? Tehát ez nem egy sima "téma" hanem már egy Qbit telepítő sötét témával integrálva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs