Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bozso68

    senior tag

    Sziasztok!

    Nem tudom, hogy jó helyen érdeklődöm:
    Két hónapja vettem egy SYNO NAS-t. Felraktam rá az összes filmemet. Mivel az eszköz nem egy erőművész (se Plex, se video station, se semmi más), így csak mappa szintű keresést, elérést tudok benne, de azzal tökéletes. Viszont akkora mennyiség média van főleg angol címmel ncore-ről letöltve, hogy konkrét film megkeresése (főleg az asszonynak) gondot okoz. Jött az ötlet, magyarosítani kell a címeket.
    Sok filmet fejből megoldottam, de a többségnél az ncore serverről kell puskáznom.
    És itt jön a gondom lényege: írtam egy excel makrót, ami közvetlenül a böngészőn keresztül hívja meg az adott torrent oldalát, csak az ncore oldal reCAPTCHA-védelme miatt - mivel érzékeli, hogy program hívta meg, nem ember, - állandóan a login oldal jelentkezik be. Ott enter lenyomása után már bejutok, pár másodperc, az eredeti torrent fájl alapján megvan a magyar cím (kb 90%-ban), amit a makró beemel az adatbázisomba, és a makró átnevezi a HDD-n a fájlt.
    Szóval egy IP címről rengetegszer lépek fel egymás után, átlag percenként 1-2-szer. Nem veheti ezt támadásnak a server? Valami számláló nem húzhatja le a rolót?

    Köszi előre is:
    Zsolt

Új hozzászólás Aktív témák