Hirdetés
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
Szerintem a Simple álltal kezelt Facebook oldalra lehet támaszkodni… Ez egy június 4-ei posztjuk, alatta pedig az emberkék hasonló tapasztalattal… [Simple - Facebook]
Parkolást nem lehet leállítani, bérletet/jegyet nem lehet venni vagy használni… A SimplePay is sokszor homokórázott több weboldalon de szerintük náluk nem volt gond (az oldalukon írták). (Amúgy utána kezdődött az e-mail küldözgetés, hogy lassulás van a rendszerben, de dolgoznak az ügyön…)
-
kakuk.tamas
addikt
Jelenleg két Simple app fut, a Classic és sima (új) Simple.
Úgy volt, hogy a Classicot kukázzák az év végén, és meg is szűnik a virtuális kártya dolog, de most néztem az appot és lehet már az újban is csinálni, csak állítólag már nem automatikus a dolog hanem az üf állítja be.
Kíváncsi vagyok, hogy a Classic meddig fog futni, amikor két külön dolog az egész.
-
kakuk.tamas
addikt
A Simple egy rakat fos. Mint a magánszemélyeknek, mint a vállalati ügyfeleknek szóló rész.
Az elmúlt 3 hétben vagy 6 e-mail jött, hogy technikai hiba miatt lassulnak a kifizetések. Meg vannak problémák rendesen a rendszerben…Arról nem is beszélve, hogy a Simple-ben lévő virtuális kártyát beszántják. Szerintem az a lehetőség volt a legjobban húzó funkciója az egésznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A telefonos ügyfélszolgálat felhívása esetén az ügyfélazonosítást a mobilalkalmazáson keresztül is el lehet intézni.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox Series X|S
- The First Berserker: Khazan
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Maps
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest