Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nonsen5e

    addikt

    válasz VooĐoo #2004 üzenetére

    A világ (Nova Chrysalia) utolsó 13 napján játszol. Eleinte van 5 vagy 6 napod, és mellékküldetéseket meg a main sztoriszálat kell csinálnod, hogy aztán a nap végén az Ark-ban leadd a szerzett "Eradia" nevű anyagot, amivel a világ hátralevő idejét növelheted egészen maximum 13 napig. Ha nem sikerül kihúzni a napokat, akkor van egy 5mp-es cinematic, hogy világvége és előjön az ablak, hogy New Game +.

    E mellé bizonyos küldetések, vagy bizonyos NPC-k és szörnyek csak a nap bizonyos időszakában elérhetőek, megcsinálhatóak.

    Amúgy a Chronostasis (ez az időmegállító) spammelése nélkül is bőven elég szinte mindenre az a 13 nap. Ahhoz, hogy világvégét csinálj idő előtt, szándékosan próbálni kell, hogy ne csinálj meg véletlenül sem semmilyen küldetést, szerintem semmi oka a nyavalygásnak, amit e miatt kapott a játék.

    Nekem spéci pont a harcrendszer, az öltöztetgetés és az idő és a világvége tudat miatt a kedvencem a három közül (hiába vagyok nagy grafikabuzi, ez a játék meg khm.. távol áll a széptől).
    Remélem most ősszel ki jön végre PC-re is, és nem halasztják tovább. :)

    [ Szerkesztve ]

    D4 klán: HunPH - invért privát rám

Új hozzászólás Aktív témák