- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
egy 46,5 -ös "csónak" nekem is függ. Ha kellene valakinek. Boltban átvehető, ha meg tudja oldani.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
37-38 női utcai 2k [link]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
umek
tag
-
zseko
veterán
Berendeltem Emagról az egyel kisebb, 41-es CAT Wide Fit Conquest cipőt is, így kiderült, hogy lényegében a feles méret lenne a legtökéletesebb Amúgy jó a lábamra, szobában tíz percet mászkálva nem érzem, hogy szorítana, de ha fog (tud) tágulni egy minimálisat idővel, teljesen okés lesz. Egyébként is jobb a 41-es, nem ér a bokámhoz a cipő, és nem trampli módjára megyek, halkabban tudok benne lépni (hülyén hangzik, de nem csapódik oda annyira, mint a másik). Ebbe viszont már sok a vastagabb talpbetét így marad a gyári, esetleg veszek bele egy hasonló vékonyat.
Szóval van egy 42-es méretűm ami nem kell, hétfőn küldöm vissza, csak úgy megjegyzem...HR24.hu
-
tboj
tag
válasz xeno204 #5676 üzenetére
Köszi a 43-as Geox Nexside-ot. Már kedden megérkezett, de csak ma volt alkalmam felpróbálni, és első blikkre nagyon kényelmes. Remélem tartós is lesz majd mindennapi hordásra.
Mivel eddig csak olcsóbb sport- és futócipőket hordtam, amik nem ilyen bőr cipők voltak, ezért szeretnék egy kis segítséget is kérni. Valahol mintha olvastam volna korábban (talán épp itt), hogy ezeket kezelni kell valamivel használat előtt. Valaki felvilágosítana ezzel kapcsolatban? Nagyon fogalmatlan vagyok a témában
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
Timeola
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #5768 üzenetére
AY csoportból hozott kódok:
Fulop25 kód érvényes máig. link -
2thletme2day
őstag
Ma megjött a Mallról rendelt Geox Warley cipő. Nagyon jól néz ki és kényelmes is lehet viszont baromi nagy a lábamra. Általában 41-es méretet hordok és azt is rendeltem de ez hatalmas. Van az ujjam és a cipő orra között másfél centi szabad hely. A dobozon 273mm-t ír hossznak. Ha valaki igényt tartana a cipőre beszerzési áron szívesen továbbküldöm. Ha nem, akkor megy vissza a Mallnak.
-
Jofi81
őstag
válasz 2thletme2day #5770 üzenetére
Érdekes, én is vettem a feleségemnek egy 41-es Pumát, és neki is nagy a lábára. Pedig 41-es cipőket hord, Puma is van neki. Én gondolkodom, hogy visszaküldjem-e, vagy megpróbáljam továbbadni. A visszaküldéssel az a gond, hogy akkor két szállítási költséget fizettem a semmiért.
-
hangyász2
aktív tag
Yooxon ingyenes szállítás van, és játékra 20 %-os kupon ad.
Nem olcsó bolt, az tudjuk, de pl. ilyeneket kifogni, Geoxot csípitek.
42-es bivalybőr, sportos, barna magas szárú 28 euróért.
Mivel Geoxból nagyobb kell, vagy akár gyereknek 40-es , fekete, sportos bőr 13 (!) euróért:
Monjduk a kékes szebb, de abből csak 39-es van.
[ Szerkesztve ]
-
alex devil
senior tag
Sziasztok,
Polaroid napszemüveget szeretnék, van valami tippetek, hogy hol érdemes venni?S23
-
Thoty
senior tag
válasz alex devil #5778 üzenetére
Trendmaker.hu - n nézz szét, a raktáron lévőkre van 23% kedvezmény is a JUNEXTRA23 kóddal.
-
Vangelis
félisten
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
hangyász2
aktív tag
-
hangyász2
aktív tag
Ezek szabadidőcipők. Kinti, benti, de nem igazán komolyabb sportolásra. Gyerekkel játszani, sétálni, kocogni néhány km-t max., boltba rohangálni, kutyát sétáltatn, tollasoznii stb. Magyarul "jáccós".
Erre meg azért olyat veszek, amit utcára is lehet, kinéz valahogy.
A low profile meg csak annyit tesz, hogy nem magas szárú.
Sportolni az adott sportnak megfelelő cipő kell. -
Mercutio_
félisten
Ezek nekem kb. egykutya+
Jah, ennyiért egy jó Asics-et én is vennékHa már cipőzünk: Van egy kb. 10 éves Nike Air Citius +4 cipőm(ilyen, csak szürke, kék pipával) futópados trappoláshoz, alkalmi erdei futáshoz használtam, de 1-2 éve már csak városnézés, turistáskodásra használtam.
Gondolom elöregszik a talp, már nem olyan rugalmas, nem csillapít kellő mértékben futáshoz. Mit lenne érdemes venni és mikor/honnan ha még nem biztos, hogy rendszeres lesz a futás? (tehát lehet utcai viselet lesz belőle idővel )Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Aksomatic
senior tag
válasz Mercutio_ #5791 üzenetére
Decathlon-os Kalenji futók szerintem jó áron adnak minőséget. Én abban futkározok egy ideje. Az jelenleg a legkényelmesebb cipőm.
amikor én vettem, 10k volt akcióban -
hangyász2
aktív tag
válasz Aksomatic #5792 üzenetére
Ez megint olyan, hogy a 15000-es cipők között biztos verhetetlen a Kalenji, de 15-ért lehet kapni 40 ezres futócipőt is, és azzal már nem igazán versenyképes.
Mercutio_
Szépen vársz egy futócipő-akciót AY-on, és a legakciósabbak közül behúzod kuponnal amelyik tetszik. Előtte érdemes megkérdezni, hogy jól sikerült modell-e. Ennél lehet tudományosabban is, de ha eddig húzta, akkor olyan nagyon nem tartod fontosnak. 5 év után minden futócipő kuka km-től függetlenül is. Kb. mint autógumiknál az elöregedés. Nike-k kifejezetten olcsók is szoktak lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Erre a cipőre nem láttatok valami akciót ?
[Nike Renew Fusion]
köszönöm!Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
Timeola
aktív tag
Hali! Ezt láttátok? Aboutyou
-
Mercutio_
félisten
válasz hangyász2 #5793 üzenetére
Nem, mert más gondjaim voltak, de kellene némi állóképesség javítás, arra az interval (legalább is az elején, míg az izületeim+tüdőm hozzá nem szokik) emlékeim szerint jó lenne és akkor már olyan cipő kellene ami kellően csillapít.
Akkor várom az akciótAksomatic: Amikor a Nike-t vettem kipróbáltam a 20k alatti decathlonban elérhető cipőket, ennek volt a legjobb csillapítása persze lehet azóta jobb a felhozatal.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
beholder00
tag
Hali!
#akció
[Springfild] oldalán cipőket néztem. Kosárba helyezés után nem a kiírt ár van nálam:
Főoldalon így: [link]
Kosárban így: [link]
Nem rendeltem még de ennyit megérhet.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz beholder00 #5798 üzenetére
nyóceze' €
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Fr0z3n
őstag
Valaki vett rajtam kívül UA cipőt a mall.hu-ról? Nem tudom felvenni
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok