Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LógaGéza

    addikt

    válasz Geby #22352 üzenetére

    Egy hasonlót tervezgetünk mi is éppen. A 450-es Signal kicsit ágyúval verébre kategória, ráadásul az neked nem is lenne szerintem jó, mivel DVB-T, te meg azt mondtad, hogy "parabola jelek" vannak a koaxon, az meg DVB-S lehet.
    Anno mi vettünk egy ilyesmit (a negyedik innen), ezzel át tudjuk dobni a VGA jelet RCA-ra. Innen már csak egy RF modulátor kell, ami ha jól emlékszem olyan 3-4ezer körül volt telepítői áron a Csaba-Talknál, amikor a Digitális Átállást csináltuk - utánna adtak egy olcsóbb/kisebb verziót, de az nem rémlik mennyi volt.
    A modulátor a bemenetére felrakod ezt a konvertert, kimenetére a koaxot, és örülsz ha nem sül el a parabolás tápfeszek miatt :D
    Viccet félretéve lehet kapni olyan splittereket, ami csak egyik szárnyán viszi ki a tápfeszt, a másikat leválasztja, ilyenekkel tudsz operálni.

    Az más kérdés, hogy a vevő oldalon mi van? Ha STB, akkor ez a megoldás veszett, mivel ez szimpla analóg jelet ad tovább, és azt nem mind tudja kezelni.

    "Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Új hozzászólás Aktív témák