Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skeleton01

    aktív tag

    válasz kisza25 #21747 üzenetére

    Ugyan ezt tapasztaltam én is a mai patch után. Type-100-zal, illetve az általam eddig nem túlzottan preferált, (szkópos) Bren-nel nyomultam és ennyire még nem volt élvezetes a game.
    Eddig úgy éreztem kettő esetben teljesíthet egy játékos nagyon jól, függetlenül attól, mennyire "skilles". Én sajnos 40-50 közötti késleltetéssel vagyok "kénytelen" játszani.
    A) Ellenfél 10-30 közötti pinggel - ebben az esetben pár ms késlekedéssel, de már múlt időben szemlélem az eseményeket, ha szerencsés vagyok, elkaphatom őket és szebb képet mutat a stat. B) Bőven 100 feletti pinges (profilok alapján ázsiai) játékosok, nem értem, egyáltalán miért hozzánk sorolják őket, régebben írta itt valaki, hogy a szeró ekkor az ő malmukra hajtja a vizet, nos, mintha ebben is igyekeztek volna egyensúlyt teremteni legalább egy paraszthajszálnyit.

    Amúgy érdekes, ha netán vagyunk itt páran, akik a Red Orchestra sorozaton szocializálódtunk, abból szinte minden kipróbált elemet sikeresen adaptáltak a készítők (azt is ami nem aratott osztatlan tetszést, pl. karakter skinek valódi pénzért), de ami ott ténylegesen rendben volt, pl.: balance / lokalizáció / késés kiegyenlítése, itt megoldhatatlannak bizonyult eleddig...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák