Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz protegum #13008 üzenetére

    Hát meg lehet nézni pl. a játék végén a Battlefield 1-es és Battlefield V-ös katonákat, mikor kirakja a legjobb Squadot. Már ott kirívó a különbség.

    Aztán ott vannak a színek, a Battlefield V-ben minden csillog villog meg tiszta, a Battlefield 1-ben meg látszik a kosz, sár.

    Aztán nincs benne szvasztika, ez kvázi egy történelemhamisítással ér fel. Az 1-esbe meg benne vannak az első világháborús címerek meg jelképek.

    Aztán a sok rikítózó nőről nem is beszélek a Battlefield V-nél, mennyire kivesz a hangulatból.
    Továbbá még mindig egy csomó fegyver hiányzik a játékból, ami szintén érthetetlen. Meg Iron Sight van benne, ami megint csak abszurd.
    Aztán alig van 1-2 harckocsi meg repcsi egy pályán, ami szintén fura, mert a WW2-ben sokkal nagyobb számban vetettek be járműveket.

    Önmagában nem rossz játék, csak nem WW2-ős.

    (#13004) Marmonkanna Én mondjuk pont üdvözlöm a spottolást, mert én pilóta vagyok. Akkor legalább pilótáknak legyen csak, azzal megelégednék, mert így igen rosszul lehet látni az ellenfelet fentről. A fegyver fizikával amúgy mi a baj? Szerintem van egy csomó fajta fegyver az 1-esben, ami közül választani lehet és mindenki megtalálja a maga stílusához a megfelelőt.

    [ Szerkesztve ]

    Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 Oled UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955

Új hozzászólás Aktív témák