Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz IntelKiller7 #9694 üzenetére

    Latom a lenyeg nem ment at. De nagyon nem.

    Alapvetoen a sorozatnak van (volt?) egy large-scale modern hadviseles feelingje, amit OK (?) hogy felig meddig sikerult sarba tiporni. Akozosseg nem sir ri semmi masert mint a jol bevalt BF receptekert. Amit paran a Portalos sajat servereken probalnak eletben tartani, vagy sajat lehetosegeik szerint hegeszteni.

    Erre mit csinalnak? Fogjak a letezo legdilettansabb jatekmodot, amit meg egy Fortniteban is kirohognek (+ alkoholista redneck McKay skint se felejtsuk, nagyon faszan nez majd ki ha a Jurassic Worldos raptoridomar gyerek rohangal a csatamezon :W :DDD ) berakjak azt featuredbe, 1942es fegyokkal amikor mar amugyis fenik sokan a kaszat a portalos progression rendszer miatt es hogy a 2042es itemeket alig lehet vhol huzni

    Ebbol jol latszik hogy nem feltetlen a kozosseggel van a baj, hanem az EA/DICE oldalan abszolut nincs olyan ember aki ugy alapjaiban ertene, a kozossegnek mire van szuksege.

    Marketing oldalrol kvaegyszeruen le lehetett volna reagalni: sracok, dolgozunk rajta, adsig itt van egy finetunolt portal XP rendszer + 3-4 a legkozkedveltebb / legBFesebb jatekmodokbol, kis kompenzacio amig ujjal nem jovunk.
    Ehelyett: hold my beer, run stop repeat bazookaval..... Seriously? :N

Új hozzászólás Aktív témák