Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mettek

    addikt

    válasz Fitzgerald #4198 üzenetére

    Az jogos hogy részről részre vannak feleslegesen implementált játékmódok. Az is döbbenet hogy jelenleg ps5-ön, xsx-en kb nem találsz a bf5-ben rush vagy akármi más játékmódot csak cq-t de az rogyásig. Az egyik fő oka valszeg az hogy a főképernyőn ezek a játékmódok vannak kirakva és arra már nem veszi egyik játékos se a fáradságot hogy belemenjen a szerver keresőbe és keressen egy rusht.

    Ez engem pl bosszant mert az a kedvenc játékmódom.

    Na de visszakanyarodva a felesleges munkaórákhoz, azért a battlefield minden része hozott annyi újdonságot amit kevés más hasonló cím mondhat el magáról. Most pl ott lesz a folyamatosan változó időjárás, hurrikánok, egyedi karakter képességek, a bf portal és annyi jármű és játékos amennyi még nem volt.
    Melyik másik stúdió tud akár hasonló volumenű játékot összerakni? Egyik se. Hol van a battlefieldhez képest a Cod Ground War? Nem akarok senkit megbántani de hulladék volt, pedig elég sokat próbálkoztam vele.

    Amit idén is megkapunk hogy egy jó gunplayes infantry mellett számtalan járművel földön, levegőben apríthatjuk egymást ekkora mapokon az sztem elismerést érdemel.

    PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

Új hozzászólás Aktív témák