- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
STC Speed
őstag
válasz bombibmw #13637 üzenetére
Nem dehogy.
Elsőnek elég a limited.(ebbe még benne van az első dlc is china rising néven)
Aztán lehet be sem jön a játék majd,de azért kétlem.
A premium kiegészítőt később is megtudod venni külön,ez tartalmazza az összes dlc-t,ami majd később fog megjelenni.Amúgy privátban segítek szívesen,régóta bf ezem
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz bombibmw #13637 üzenetére
pontosan nem tudom mit ad a limited, de akkor elég sok pályától és járműtől el fogsz esni szerintem (illetve pár játékmódtól is lehet)
szóval ha ezt a játékot úgy tervezed, hogy sokáig akarod játszani szerintem mindenképpen premiumot kell venni mellé
bár (most, hogy olvasom) az 1. DLC benne van, így a premium később talán olcsóbban beszerezhető és várhatsz a vásárlással, de ha meg akarod venni, megveheted[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
devilinsid3
addikt
válasz bombibmw #13641 üzenetére
akkor utolsó tanácsként (és bár a bf33 DLC-i nem sikerültek jól igazán, de): ha úgy döntesz, hogy bejön a játék és a DLC-ket is meg akarod venni akkor már utána mindenképpen premiumot vegyél és ne külön mindegyik DLC-t
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
devilinsid3
addikt
válasz bombibmw #13644 üzenetére
az egész játék kerül 17.500-ba a PC Gurunál
te most csak a limitedet akarod megvenni 11körüli árért, én arra írtam, hogy ne egyesével vedd meg később a DLC-ket, ha tetszik a játék, hanem alapból akkor a premiumot (nem premium edition, bár nem tudom lesz-e hozzá később)vagy most még nem tiszta te mit veszel?
Limited - 11.500 (vagy nem tudom pontosan mennyi):
alap játék+1 DLC (kiegészítő)Pc gurus Premium verzió - 17.500:
alap játék+az összes DLCha ezt a limitedes verziót megveszed később már csak premiumot vegyél és ne még külön minden egyes DLC-t így értem amúgy mindegy melyiket veszed felelőm csak a DLC-k külön történő megvásárlása szerintem irreálisan magas áron van
de igen, később is meg tudod a limitedhez venni a premiumot, ha te pedig erre gondoltál
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
-
Bazzzs
senior tag
válasz bombibmw #13646 üzenetére
De tudsz. Lényegében most egy alapjátékot veszel. Az alapjátékhoz az előrendelőknek jár majd az első DLC is a megjelenéskor. A prémium az egy további kód, ami az alapjátékot nem tartalmazza, hanem az összes később megjelenő DLC-hez a hozzáférést. A PC Guru most 17.500,- Ft-ért adja az alapjátékot és a prémium kódot is. Te most ebből a csomagból az alapjátékot veszed, de a prémium kódot ettől függetlenül külön bármikor megveheted hozzá. A lényeg annyi a későbbiekben, hogy egy-egy DLC megvehető lesz külön is, de a prémium kód összességében kedvezőbb árat fog számodra jelenteni, mintha egyenként vennéd meg őket. Így már világos?
Szerk.: Francnak kell nekem regényt írni... mire leírom, már rég megkaptad a választ
[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
nagyúr
-
lofagi
addikt
válasz bombibmw #14285 üzenetére
Annyit tudtam csak,h a Baku missiont kitoltam. Sajnos melózni kellett jönni. A singlet feltoltam ultrára és fullhdba, mivel nem jutott eszembe az fps kiírás parancsa, így számszakilag nem tudom, de nem vettem észre akarást. Multit highon nyomtam 5 percig 64 fős 60 fps vsync on. Ráadásul régi driverem volt fenn, sipákolt is, de nagy volt a kísértés.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
-
devilinsid3
addikt
válasz bombibmw #15146 üzenetére
VárjPicitNyugodtan
30.án ilyet belökni még most a fórumba basszus, hogy mikor jelenik meg a játék..
kérlek próbáljátok már legalább az összefoglalót megnyitni mielőtt kérdeztek -.-"#15149) csab1 akkor átveszed a postán amikor neked jólesik.. postán megőrzik 7 napig a csomagokat..
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz bombibmw #15402 üzenetére
attól még szerintem tuti nem csak ezt kéne adni megoldásként, hogy 2 napot adunk az előtöltésre.. ez betanal még oké, meg a teljes játék megjelenése előtti patch áradatkor (ausztrál-eu)
ha már rajta vannak a DVD-n a fájlok valahogy biztos fel lehet onnan rakni és csak a maradékot tölti le (ha nem most max. később)
-
q13579
senior tag
válasz bombibmw #15949 üzenetére
Igen, eztmár én is tapasztaltam.
A helinek a másik hatalmas baja szerintem, hogy nagyon gyorsan be lehet fogni... Elkezd pittyegni, nincs egyszerűen időd olyan helyre menni, ahol már nem fog be, mert szinte azonnal rádzár. A helis mapok ráadásul nagyon nyitottak, elbújni sem tudsz. Szóval nem lett nagy eresztés...
-
LLD
aktív tag
válasz bombibmw #16264 üzenetére
Itt elő lehet fizetni!!
raz0r911: Xbowal lekül őket lűni!![ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
devilinsid3
addikt
válasz bombibmw #16272 üzenetére
csak erre vártam, hogy legyen dobozos hack, addig nem akartam megvenni a gamet
jól fog mutatni a többi mellett a polconszerk: na már árulsz is?
[ Szerkesztve ]
-
-
devilinsid3
addikt
válasz bombibmw #16795 üzenetére
ennyire nem tetszik?
amúgy az accountodhoz van rendelve szóval max. azzal együtt tudod eladni (Origines acc.), de nem hardveraprón, mert az tilos#16789) sith7: én is, én is már nincs meg a komment
#16801) bombibmw: na már megint divat az egy szavas /smiley-s/ komment?
szerintem még várnod kéne 4 nap telt el, mit is vártunk a Dicetól, szerintem pár hónap múlva nézz vissza
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz bombibmw #16814 üzenetére
A gameplay menüben le van húzva a net working /nem biztos, hogy pont ez a neve/ min. 10%-ra? Mert, ha 100%-on van akkor érzed azt, hogy az ellenfélbe már 2 tárat belelőttél és ő két lövésből megöl. Viszont, ha leveszed, akkor pl. a késelés effect nagyon darabos lesz, de csak az és ez egyáltalán nem zavaró.
Igaz 7 órám van bf4-ben, de csalóval nem találkoztam még.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
-
Laraxior
titán
válasz bombibmw #17388 üzenetére
Már 2
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
gali777
őstag
válasz bombibmw #17388 üzenetére
Felesleges kitanulni, el lett b@szva a helizés...
(#17423) Viper26: Most komolyan??? Szerintem csak ma le lett írva vagy 10x
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
devilinsid3
addikt
válasz bombibmw #21211 üzenetére
már leírtam többször, hogy számomra ez a játék premiummal együtt nem ér többet 10ezernél, így majd ha lemegy annyira megveszem 1-1,5 hónap kb. és meglesz, addig pedig szeretnék tisztában lenni a játékkal (ezért tartom figyelemmel a patch notest és a többit )
#21213) frozzyZTE ezért nem is olyan rég moderáltak téged csak erőlteted?
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz bombibmw #21221 üzenetére
1. kedvelem a játékot, mert BF csak:
- ez már nem az így nincs akkora motiváció hozzá
- hallottak alapján ez még közel nincs teljesen játszható formában (legfőképp számomra) (sokaknak még a patch után is fagy, kilép, szerver crash, balanszolatlan járművek)
2. 7ért azt hiszem csak a PlayIT van most ami egyrészt sorban állós, másrészt Pesten van harmadrészt pedig csak az alapjáték annyi
3. már most (2 hete kb.) volt 12ért alap+premium, így 1 hónap múlva hidd el lesz 10ért vagy az alatt#21223) k.soma szerintem ez egy random bug, betaban is volt ilyen, nekem ott 90es Fovom volt, de nem volt ilyen, viszont volt akinek 90el előfordult néha, szóval szerintem direktbe magyarázat nincs rá mi okozza
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz bombibmw #21396 üzenetére
Mert EA!
(#21398) Snip3r_HUN
Ha csak kiadók között menne ez a legrosszabb cím még oké, elfogadom hogy EA a legrosszabb, de amikor olyan olajcégek vannak ott akiknek az ember élet sem számít meg hasonlók... akkor erős túlzásnak érzem!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magic: The Gathering Arena
- Projektor topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest