Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz spanglee001 #68038 üzenetére

    Szerintem ez lagcomp is, épp ezért nem lehet csak a ping alapján dönteni.
    És valószínű ha a szerver is lassú és nem tud ennyi embert egyszerre követni akkor cumó van.

    Nekem nagyon gyakran van olyan is hogy 20-22 a pingem, az ellenfélnél meg sok 40 körüli és őket sem tudom lelőni 1vs1 szitukban nagyon gyakran. Ilyenkor gondolom hogy van egy jókora lagkomp, hogy én már látom őt, elkezdem lőni, de nála még a 2x akkora késleltetés miatt nem, de mikor meglát ő is lőni kezd a szerver pedig hogy kompenzálja azt hogy ő később kapott frissítést az én cselekvésem anulálja... onnantól meg gyakran ő nyer, mert pl jobb a fegyvere sebzése vagy tűzgyorsasága. Ha netán enyém a jobb akkor meg én esetleg.

    Bár ilyesmit drasztikusan 100+ pingeseknél szoktak emlegetni (ezért is rúgják ki őket), de piciben a másodpercek töredékénél is jelen lehet.

    És valószínű ha a szerver CPU is gyengélkedik lekövetni az eseményeket ott lehet olyan késés egyik vagy másik fél felé (akit épp előbb ki tud szolgálni) hogy megmagyarázhatalan vagy nem vár dolog történik egyik vagy másik szempontból hirtelen. :)

    Voltam már ennek haszonlévezője is mondjuk, angol meg francia vagy holland szervereken. Ha nekem is 40-60 körül volt a pingem, gyakran éreztem úgy mindent bead, nálam jobb pingű emberek ellen is.

    De olyan is volt persze mikor pont fordítva volt, ilyen 10 meg 10 alatti pingesek szétaláztak. Érdekes hogy ott meg nem volt akkora lagcomp hogy befolyásolja.

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák