Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lofagi

    addikt

    válasz Snip3r_HUN #46718 üzenetére

    Nem értek egyet. Oké, hogy nem mmorpg, és? Ez, hogy csináltak egy teszt részt miért bakizás? Ebben az egészben egy baki van, hogy ez hamarabb is az eszükbe juthatott volna. Még hátra van 2 kiegészítő. Nem mondom, hogy nem lehetett volna már sokkal hamarabb, mert de, viszont jobb későn, mint soha. Az pedig, hogy mennyibe kerül szerintem semmit nem jelent. A wow-ot anno megvettem 1x ezerért, aztán havonta fizettem érte még plusz ezreket. Megbántam? Nem, jól szórakoztam vele.

    Bf4-el mi a helyzet? Nos azzal nem szórakozom annyira jól, de nem azért mert xar a játék, hanem mert ha nincsenek haverok egyszerűen élvezhetetlen. A játékosok több, mint a felének fogalma sincs a játék alap szabályairól, erről pedig nem a DICE tehet. Az, hogy valaki CQ-n is TDM-et játszik, sokadszori felszólítás után se képes kiadni egy parancsot, kempel stb, ez biztos nem a készítők hibája.

    Kimondottan jó ötletnek tartom ezt a TCE-t, alig várom, hogy végre kijöjjön a teljesre is. Én látom a fejlődést, nem értem, hogy más miért nem.

    Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Új hozzászólás Aktív témák