Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • @rglaaf

    veterán

    válasz q13579 #22278 üzenetére

    Az biztos hogy valami nincs rendben a játékkal föleg az inf résznél, de basszus letoltam már vagy 12k óra játékot multiban az elmult 9 évben de még ilyen nem volt hogy az egér senset nem tudom belőni normálisra.
    Ha az egér dpi(cpi-n) huzok akkor a játékban a sense 1-2%-on van és igy is tul rántom néha,ha lehuzom a dpi-t akkor a játékban kell felfele korrigálni ugy se jó nem érem én ezt.
    És akkor még ott van ha 1-1 be találkozok a folyosón valakivel olyan mint ha 2 mp-t késne a reflexem amikor meglátom, még időm sincs reagálni már halott vagyok mi a franc akar ez lenni kérdem én?
    A lövedékek elvesznek a semmibe a multkor a lmg ből a gyereket sorozom még kinomban röhögtem is hogy a 100-s tárból elment 50 mire kifeküdt
    Néha a bf3-nál is rezgett a léc de ez gyalázat ami a 4-ben van a jármüveknél meg random hogy ki mikor pusztul meg. elakadsz a kráterekbe a kiállo keritésekbe, szenvedsz hogy kigyere de nincs idő mert kiszur gyorsan egy recon azt c4 halál a vége vagy ott van a spotolhatatlan aknák slam szóval igy eléggé gyászos és a legnagyobb baj hogy nem is élvezem a játékot semennyire.

    PSN:BiZzare_0 ️

Új hozzászólás Aktív témák