- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Aktív témák
-
Rent
senior tag
Hali!
Megvettem bf3 premium edition, ugye alap + összes kieg.
Origin felment, kódokat el is fogadta, játékot szépen feltelepíti, látszanak a DLC-k is, viszont 2db DLC-t nem akar letölteni. Egyik a Back to Kargand, a másik a Premium. Ezeknél, próbáld később hibakód. Játszottam is már vele amúgy, újra lett indítva. Mégsem akarja azokat leszedni. Miért? Ez vmi bug? -
Rent
senior tag
válasz misionline #30190 üzenetére
Premium Edition 5,3k volt tescoban? Az igen jó ár érte. 10.990Ft volt tegnap 576-ban... :\ Nekem onnan van. Sima premium volt olcsóbban, de abban nincs ugye alap bf3.
-
Rent
senior tag
Köszi! Mondjuk azt néztem, hogy eleve "fényes" A premium, meg a Back to Kargand, ha feltelepítem, és csak a másik 2 (Armored Kill, Close Quarters) szürke, tehát akkor azokat valóban a telepítéssel együtt szedi le, sőt ha a 2 lemezt feltelepíti, automatikusan leszed hozzá 3,5 Gb ot alapból (gondolom az a patch + b2k + premium) Viszont akkor hogy egyértelműbb legyen a kezdők számára, nem annak kellene ott lennie, hogy letöltés, és aztán hibakód, hanem hogy már fel van telepítve.
-
Rent
senior tag
Hali!
Asztalimon tolom pár napja, amióta megvan a bf3, meg feltelepítettem notira is (vagyis originnel lehúzta oda is). Ma hozom be magammal notit, indítanám, bejelentkezik originre és kiírja hozzá, hogy adjam meg a serialt. Persze az otthon van a dobozban. Amúgy ez normális eljárás? Steamen egyszer kéri a játék kulcsát, miután hozzáadja a fiókodhoz sikeresen, bármelyik gépedről bejelentkezhetsz rá, nem kell többet megadni a kulcsot, csak azonosítani a mailedre kapott jelszóval, hogy valóban tiéd az a gép amiről bejelentkeztek a fiókodba és játszanának.
[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
válasz kisza25 #30441 üzenetére
á nnneeeeem Persze, majd megírom! Asztalimon elég baráti. Notira meg kiváncsi vagyok én is. Előtte egy i7 -es változatom volt ebből, de 1 naposan alaplaphibával kicseréltettem egy másikra, és inkább i5-öst kértem, mert teszteket átbújva rájöttem, hogy jobban járok ezzel (hosszabb akku idő, kevésbé melegszik, vga limit úgy is, stbstb). Különbözetből, meg ramot bővítettem, pixelgaranciát vettem, samsonite táskát, meg még maradt is, többi vas meg megegyezik az előző változattal. Látom már az alagút végén a fényt, asszonyt hívtam ha hazaér nyomja már meg a power gombot asztalin. Majd távolról kiolvasom az asztali originjéből a serialt, és még remélem ma a nagy meló közepette kipróbálhatom.
[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
Mi van originnel? Használhatatlan! Kivágott játékból, azóta: ismeretlen hiba lépett fel. Meg, hogy offline vagy blabla.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Kupon kunyeráló
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest