- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
kisza25
félisten
nekem mikor sz@rakodott a PB akkor leszedtem a gépről a PB servise-t, aztán kitöröltem a PB mappát, majd újra raktam a PB setup-ot és a PB szervizt és frissítettem.
elsőre próbálkozhatsz egy PB frissítéssel is, de nekem az nem segített[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
sixpak
nagyúr
A legtöbb felhőkarcolónál alapkövetelmény, hogy baj esetén önmagába roskadjon és ezt már a tervezésnél is figyelembe veszik. Nem fognak úgy elborulni, mint egy ember akinek kirúgják a lábát. Befejezem az offolást. Jut eszembe, nincs WTC topic?
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Zanik
addikt
Fél 5-ig, utána még 50 perc utazás. Aztán vacsizni is kéne.....meg kiteregetni a zoknikat, enni adni a csirkéknek, felásni a keret, lebetonozni a garázsfeljárót, lefesteni a kerítést, a spejzban kiégett villanykörte kicseréléséről meg már ne is beszéljünk ....lehet, hogy nem fogok én ma az AK-lel játszani.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
sixpak
nagyúr
Fasza
Más: ez a tank superiority mód csak nekem tűnik furcsának? Nem sokszor játszottam ezzel a móddal, de nincsenek szép emlékeim vele kapcsolatban. Nekem úgy tűnik, hogy a játékosok elbújnak a tankkal valahova és ha arra jön valaki akkor legyalázzák, azt sem tudom honnan lőnek. De lehet, hogy csak megint noobok közé fújt a szél, bár hozzáteszem, hogy magam sem vagyok egy tank hero.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Laraxior
titán
Pedig de, csak ma meg holnap
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
KAMELOT
titán
Multiban is ugyan azok a hibák vannak. Éppen nézem a videókat. Mióta szikrázik a golyó amikor emberbe lősz? na mindegy. Nemcsak a BF3-ban vannak hibák hanem más FPS játékban is.
pl. Uprising 44 vagy Sniper elite 2. Szintén semmit nem érő gamek.
Kár, hogy ezekre nem figyeltek a játék készítői.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Zanik
addikt
Nem erről van szó! Egyrészt ez egy csapatjáték kéne hogy legyen. Ezek után az, hogy valaki tök egyedül, kvázi egy egyszemélyes hadseregként hány ellenfelet gyilkolt le, illetve hogy ezzel sikerült felidegesítenie az ellenfél játékosait, nem ad okot büszkeségre. (Múltkor volt is egy screenshot valamelyik battlefield-es facebook oldalon egy srácról, aki 0 kill-lel és rengeteg ponttal zárt a csapata élén! Na, az már valami).
Semmi gond amúgy azzal, ha egy jó jet-es asszisztál a csapatának, és győzelemre segíti azt. Amiatt lehet büszkének lenni. De hogy most sikeresen felidegesítette az ellenfelet, az mégis mitől dicsőség?[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Ribi
nagyúr
Most abba kötsz bele, amire pont azt mondja, hogy az rendben van
Pont nem a jetesekkel van a gond...
Hanem akik totál leszarva mindenkit kommandóznak össze vissza, nem érdeklik, ha foglalják a pontokat, csak killre megy.
Tegnap pl pont egy helissel mentem, aki nagy ívben tett arra, hogy foglaljon is. Alborz mapon kilőttünk mindenkit C bázisról erre simán megy tovább. Pedig arra viszonylag ritkán jár a csapatunk. 2-en seperc alatt elfoglaltuk volna, de ment tovább mert csak a kill... Na az ilyen mutogatja előszretettel a statjait, miközben csapatjátékban egy nagy fikusz.[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
1 ember foglalta akit péppé is lőtt, még vacakolt ott kicsit, majd ment tovább.
Egy kieső pont volt amerre nem nagyon jár senki tankkal.
Szóval simán elfoglalhattuk volna, de látszott rajta hogy csak pontra megy és semmi más.
Nem a többieket támogatta, hanem csak épp amerre járt az arra járókat lőtte. Nem az ellenséget tisztította, hanem belőtt a tömegbe aztán ment tovább. -
TTomax
félisten
Ha lett volna a srácnak egy flag attacker ribbonja akkor nem szóltam volna semmit.... tisztán látszott a körböl az ellenfélnél sem volt jetes,kvázi céllövölde volt a játéka,egyszer nem járt a földön... az a gyerekes amit ö csinált nem az amit én irtam...de védd meg nyugodtan menj játsz ellene és élvezd..
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Játssz sokat ilyen emberekkel de lehetöleg ez ellenfeled legyen,majd nem tapsolsz ...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
megint én
őstag
Apropó SOFLAM.
Van pár kérdésem a játékkal kapcsolatban!!!
1- Hogyan rázom le ha bemért a JAVELINT? Mert a multkor fenn voltam egy szerón, és valahogy a heliből mindig kiszedett. Mégpedig úgy, hogy nem mért be előtte lézer!!! Szóval SEM tank, SEM Soflam, semmi, Egyszercsak repült a rakéta felém, be volt téve az ECM jammer, de mégis 10ből 10szer betalált, és azonnal robbantam.
2- Már azon gondolkozom, hogy talán a netem szar. De nem! Mert most volt olyan, hogy bementem egy házba tárazni, (egy .44est ami 3.9 másodperc de ennél is több volt egy kicsit) és amikor már betáraztam akkor kaptam egy halálos lövést a killcam alapján a pálya egy távoli részéről. A pingeket megnéztem, és senkinek nem volt nagy. Nem lógtam ki sehol, 2-3 méterre voltam a faltól is, és a bejárattól is, szóval ki van zárva annak a lehetősége, hogy átlógtam a falon. (mert gyakran én is ölök úgy, hogy kilóg egy láb, vagy váll stb) Egyszerűen nem fér a fejembe hogyan lehet 3-4, néha akár 5 másodpercel a fedezék mögött hitet kapni. Valaki mondta, hogy CQban nem észrevehető. Hát nem mondanám... A múltkor láttam, hogy jön egy tank felém, így lőttem egyet, és betolattem a fedezékem mögé. Nem ma kezdtem, tudom mekkora a tank, és tudom, hogy nem lógtam ki, és mégis betalált. Egy másik példa: Repült felém egy helikopter, és lőtte rám a rakétákat, olyan közel volt, hogy láttam a pilótát. Belelőttem egyet kicsivel a pilótafülke fölé, hangsúlyozom, oldal irányú mozgást nem végzett, szembe volt velem. Csatt! Betalát, be is jelzett, láttam hol durrant szét a löveg, és még csak füstölni sem kezdett! o.O A gépem nem szar, 100 alatt nem gyakran van FPS, a netem is jó, és csak olyan szeróra megyek, ahol max 50es a latency. Mit csináljak most? Hol a hiba? Hogy javítható? -
p0rch_m0nk3y
senior tag
nem a K/D-ről van szó... nem voltál ott, nem tudhatod játsz ellene egy köst és megtudod, ő tényleg csaló, csak fejeseket osztott, és mindig tudta, hol vagyok, pidig tuti, hogy nem voltam kispotolva... de beszálltam a tankba aztán már nem volt olyan nagyfiú a cheatjével
[ Szerkesztve ]
Origin: p0rch_m0nk3y
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- ÚJ Sigma 35mm f/1.2 DG DN Art (Leica L mount)
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Apple Iphone 14 pro 128 GB 1 év Garancia.Ibrány Szabolcs út.11 TEL:30/2605667
- XBOX SERIES S 512GB GARANCIA: 2026.07.11-ig Hibátlan, gyönyörű állapot
- HP Pavilion 15 - 15.6" FHD IPS / i5-1135G7 / 16Gb / 512Gb NVME / Iris Xe / B&O / AX / HUN backlit
- Új 8BitDo ultimate 2C - Black Wukong edition eladó
- BlitzWolf BW-WA3
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest