- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Na, felvettem egy rakat magyar szervert a kedvencekbe...
Bár ne tettem volna. ízelítőt kaptam a magyar gyökérségből. Külföldi szerón is vannak faxfejek, de közel sem annyi a majmok aránya, mint a magyar szervereken. Ott is van 1-2 fukk you és társai, de a magyar játékosok meg merem kockáztatni a játékostársadalom legalja. A sok kis bukszi ott éli ki kisded hajlamait.
Azt hiszem takarítás lesz a szerverek közt.
És én még azt hittem, de jó lesz majd honfitársaimmal játszani. Hát, inkább maradok az "idegeneknél".[Ezt a bu.eránst ismeri valaki?]
Ki a fax ez? Magyar az tuti, bár a zászló mást mutat.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
DNS_65
senior tag
Ööö, hát sztem sem multi, asszem single, de a tesztelők csesztek odaírni hogy hogyan is (milyen/melyik pálya, milyen mod). No comment.
Mondjuk azért raktam be a képet, mert legalább benne van 50 cpu és akinek van egy régebbi kétmagosa, körülbelülre tud viszonyitani - bár a multihoz kuka ezek szerint
Közben találtam egy másik linket itt a csávó fogta és egy 2500K-t tesztelt le fullos 64-es szeron és letiltott 2 magot biosban és megnézte ugy mit megy (8GB ram, 560Ti Sli)
Ezek lettek az eredményei:
"both FRAPs runs were timed benchmarks 5 min in length done on a FULL 64 player server on metro in conquest (you know how bad this meat grind fest is!!) i started the benchmark once i got to the famous choke point battles for B capture point and just played like i normally do from there and was in the middle of the grind both times rather than trying to get away/past the choke points.first test i5-2500k with all 4 cores active, running an overclock of 4.2ghz
Frames
40855
Time (ms)
300000
Min
70
Max
201
Avg
136.183second test i5-2500k with only 2 cores active and cpu downclocked to the minimum (3.4ghz no turbo mode)
Frames
19941
Time (ms)
300000
Min
32
Max
115
Avg
66.47"Na itt már durva, és kb itt véreznének el ez i3-ak, bár azt nem tudom hogy a HT segít-e rajtuk vagy inkább hátráltatja őket mint a 2600k-nál.
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz boogie84 #24711 üzenetére
egy admin végetvetett a mókának
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pohár
félisten
válasz boogie84 #24711 üzenetére
tijeid? aúúúúú (de szar, még a helyesírás ellenőrző se húzza alá...)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
Muerte
addikt
Nincs ilyen magyar szó hogy tijeid A tiéitek lett volna a helyes.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Muerte #24718 üzenetére
és a kamijon? teja?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Szeretem mikor ok nélkül kickelnek!!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Pubszon
veterán
Meg van rendelve a game, a premium edition, úgyhogy rettegjen mindenki!
Viccet félretéve, hol kell majd regisztrálni, adja majd a telepítő végén?
A jelenlegi verziót meg gondolom távolítsam el, igaz?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
boogie84
veterán
válasz Pubszon #24723 üzenetére
Ha eltavolitod akk plusz extra 20 percet fogsz igenybe venni az eletedbol, mert vissza is telepitheted.
Ha csak a permium csomagot vetted akk egy kodot kapsz, amit az originben a termekbevaltas menunel tudsz aktivalni. Majd letolti az eddig meg nem vasarolt csomagokat.Biztos letorlod az elozot?
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Muerte
addikt
válasz Pubszon #24723 üzenetére
Először az origint telepítsd,és az ott megadott neved lesz a játékbeli neved is,aztán csak érvényesíted a játék kódját és letölti az egészet a netről, majd fel is települ persze, egy előtte általad megnevezett mappába,vagy automatikusan a "C" program files,origin games nevűbe.
Szerk.:Az előző gondolom a virágbolti,azt jobb ha eltakarítja nehogy bekavarjon.
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
válasz Muerte #24725 üzenetére
A jelenlegi verzió nem eredeti, akkor azt el is távolítom, már most leszedtem az origin-t, fel is rakom meg regelek, azt remélem holnap meg jön a game és folytatom.
A játék meg lesz lemezen, mert úgy rendeltem, azt fel rakom arról a többit meg letölti.
Mire számíthatok, mennyit fog letölteni? 12Mb/s-os netem van, nem olyan gyors.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Laraxior
titán
válasz Muerte #24728 üzenetére
1 874 fájl, 157 mappa
22.6GB"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Muerte #24730 üzenetére
2 kiegészítő van már csak... meg gondolom 2-3 patch. Olyan 30-ra saccolom
-
Laraxior
titán
válasz mackosajt #24733 üzenetére
Közbe TSen nyomtuk hogy ki mit lő Nekünk adta nagyon
Főleg hogy én voltam a nagy Cannonnal."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz mackosajt #24735 üzenetére
Afterburner + Aida64
-
petymeg
addikt
Nekem megvan a BF3 "normál" 2 dvd-s verzió és most rendeltem meg a premiumot. ha megjön remélem nem az egészet akarja majd előlről telepíteni, csak ami hiányzik azt. vagy hogy van ez?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
smisa
őstag
Ma én is beléptem a prémiumos táborba már jön le a AK és a CQ
de miért csak ez a kettő ?
-
Gyula84
veterán
xy kicked mert ump45-t használt de mondom az m16 az oké? érdekes szabályok na
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest