- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Gulyopapa #24152 üzenetére
15 kill AC-130-al
fasza cucc
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
jilian
addikt
...azért
Game disconnected: you were kicked by an admin.
Stated reason: Sorry, players from Hungary are not allowed. -
Gyula84
veterán
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
GERIlla83
tag
Mikor indul a Wake Island számláló?
Olyan hülye vagy, hogy ha te lennél Zorro "Y"-t rajzolnál a falra!
-
Laraxior
titán
válasz Gyula84 #24157 üzenetére
Ezen voltam ma fent
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Hunork
veterán
válasz Pietrosz #24137 üzenetére
Igen, lehet, hogy valami elállítódott a profilban, billentyűk, vagy nem tudom, de azóta már nem is zuhant ki szegény pára, sőt, nyomott egy játszmát is..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Sabre
őstag
foskemper hun névvel, közben román bandaron usa oldalról a legközelebbi pontot szórta katyusával, majd ha támadtad visszagurult a védett részre. úgy fel tudnak húzni az ilyen kis férgek
-
bmatty
tag
Mit vartal mitcsinalok mobil artillery-vel begurulok pontot foglani, meszirol szortam a jonepet tisztitottam a team elott a terepet nem egy jarmuvet is galyra vagtam , ez nem tamado jarmu hanem tamogato.
Amugy a HUN azert van a nevem mellet mert MAGYAR vagyok, annak vallom magam es igen Romaniaban elek.Steam id: Mathias, Battlelog/Origin id: Mathias_hun
-
Sabre
őstag
válasz bmatty #24165 üzenetére
A zászló az ip alapján válogat és nem itthonról játszol, annyi ideig nem nézegettem a profilod hogy eldöntsem ki hol merre meddig. Ha magyar vagy akkor elnézést természetesen.
Igen támogató, de nem a kezdőről amit te csináltál. Na mindegy, a most következőn még nagyobb alázást kaptunk hála 2 jetesnek, akik ketten 2x haltak meg 800 ticket alatt
-
saylex
csendes tag
Sziasztok. Valaki megtudja ezt nekem magyarazni? Fenn több mint 8 ezer pont, lenn az összesítsében meg kicsit több mint 2 ezer... hogy van ez? Meg egesz vegig Spruttal mentem erre a jarmu score 0.... erdekes [link]
[ Szerkesztve ]
-
Altair77
tag
-
kenny123
addikt
Van olyan rakéta, ami tankokat, és pl légi cuccokat is be tud mérni?
yo
-
Bazzzs
senior tag
válasz kenny123 #24173 üzenetére
Most így hirtelen az alábbiak jutnak eszembe:
1. javelin és soflam kombinációja
2. javelin és tank harmadik pozíciójából történő lézeres megjelölés
3. tanknál guided shell és a harmadik pozícióból a lézeres megjelölés
4. tanknál guided shell és soflam
5. helinél laser sight és javelin
6. helinél laser sight és tank guided shell lövedékeLehet, hogy van még kombináció, de szerintem ezekkel a módszerekkel lehet földi és légi célpontokat is lőni egyaránt.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
kenny123
addikt
Köszi!
yo
-
bul07
nagyúr
válasz Gyula84 #24170 üzenetére
Ilyen mínusz pontot én is kaptam már, még jó hogy nem veszi el a járműhöz megszerzett dolgokat mert egyik járműnél kaptam én
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gippo
senior tag
-
thomiboy
csendes tag
Erdekes egy jatek stilusod van neked, ha egy tankal nekedtamadnak te ott alsz es varod hogy kinyirjanak? Hat ilyen stilusal nem csodalom, hogy veszit a csapatod!
-
Kokuszkocka
csendes tag
Volt az a problémám, hogy a bf3 5-15 perc játék után még medium beállításokon is.A close q pedig már első perctől kezdve. Ez volt a konfig:
Táp: Gigabyte 460W superb
alap,proc,memória:
Gigabyte 78LMT-S2P
GTX550 TI
4 gb ddr3 1333
AMD x4 965 BEWinchester:
Samsung HD502HJ ATA Device
Samsung SP1614C ATA DeviceKerült bele még 4 gb és minden megy simán high-on. Ultrában nem próbáltam, nem vagyok telhetetlen Persze tudom, hogy sok embernek nem mondtam újat, de ha valaki esetleg nem tudná, akkor ezzel lehet orvosolni ezt
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz Kokuszkocka #24180 üzenetére
De mit orvosoltál vele? megszűnt a mi?
-
SipiBcs
őstag
Egy kis pletyka a következő utáni Battlefieldről (2142-e????)
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Töki bácsi
aktív tag
Ezek szerint csak én nem játszottam még a 2142-vel
osu-no seishin
-
Sabre
őstag
válasz Töki bácsi #24186 üzenetére
Én sem, egyrészt mert akkoriban még a csé pörgött, másrészt ezt a futurisztikus dolgot annyira nem adom. Szóval már ketten vagyunk
-
Kokuszkocka
csendes tag
válasz Gyula84 #24181 üzenetére
Jogos Elég gyorsan véstem be A lényeg az, hogy a játék highon meg mediumon is kezdetben jól futott, de aztán highon 5 perc után, mediumon 15-20 perc után elkezdett szaggatni. A close quarters meg alapból szaggatott. Vettem bele még 4giga rammot (így lett 8 a gépben) és most már highon is és close quartesrsben is nem kezd el akadozni, akármennyit is játszok vele.
-
FaTHI
őstag
Erre kiváncsi vagyok:
Premium Video 4: Exclusive Aftermath Footage
Available 2012-09-28In this Premium only video, get an exclusive preview of the upcoming expansion pack Battlefield 3: Aftermath. Learn how we decided on the theme and look of Aftermath, and how these earthquake ravaged environments tie into the single player campaign of Battlefield 3. You can download your video from the Premium videos section here on Battlelog.
Most akkor ez single kampány lesz, vagy félreértelmeztem!?
-
Ez nagyon jó duma.
Amúgy ha a BF4 is jelenkori cucc lesz akkor én meg nem veszem. Elképzelni nem tudom mi újat tudnának bele tenni, mármint tartalmilag. Esetleg ha valami DLC árában lenne talán. Egy 2142 folytatásra viszont előrendelő lennék.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Laraxior
titán
Ma lesz elérhető az Aftermath videó, de vajon mikor? Esti órákban?
-
Gyula84
veterán
A ps3-ok vezetnek a wake island dog tag challangeben
(#24196) Laraxior
engem nem is nagyon érdekel, ha single rész lesz[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Gyula84 #24197 üzenetére
Az sajna engem sem, mert még ezt sem vittem végig... kicsit undorítóak benne azok a részek, ahol nyomkodni kell egy-egy gombot, és ha át van állítva a billentyűzeted, akkor esélyed sincsen időben megnyomni, úgyhogy csesszék meg
Prémimumra 20 új mapot írtak, lehet akkor a singleben lesz 4 új térkép ahol végigmehetünk és kész
Na de ne találgassunk, ma kiderül minden. Már kifizettük, úgyhogy nem oszt nem szoroz"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
vati182
aktív tag
Valaki tudna nekem adni, egy progit ami BF3-on belül kiírja hogy mennyire van használtban a proci meg a VGA mert meg akarom nézni melyik limitel be pár héttel ezelőtt adtatok valami jó progit, de utána nem voltam most meg nem találom hiába keresek vissza.
olyan kell ami kiírja tökéletesen játékban hogy melyik hány százalékon megy
-
Laraxior
titán
válasz vati182 #24199 üzenetére
Már volt linkelve. Aida64 + MSi Afterburner.
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Formula-1
- Stellar Blade
- Külpolitika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest