Aktív témák
-
Gyula84
veterán
Akkor azzal nem lehet összefüggéssel én ott be vagyok regelve ott mutatja is a statom rendesen mármint bf3stat on, de a másikon is rákerestem magamra meg is voltam, majd befrissítettem magam, de ott nem is vagyok regelve
(#23597) Gyufaaa
Van itt aki azon tolja ha visszakeresel, de nekem fent van a win8 is egy másik vinyón talán, majd megnézem holnap valamikor, kell-e buherálni vagy ilyesmi.[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
csibe1
addikt
válasz kisza25 #23570 üzenetére
Nem biztos,hogy tölteni akar.Miután megadod az Originnek a BF3 mappáját leellenőrzi a fájlokat,mint a telepítés javításánál.Nem tudom milyen neted van,de sima adsl-nél az ellenőrzés gyorsabb,mint a letöltés.
Nekem rendszertelepítés után a harmadik verziót fogadta el a BF3 mappa megadásnál az Origin." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Laraxior
titán
1400 pont kellett volna a Colonel 100hoz ehhh
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
600 óra
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #23606 üzenetére
szééép
nekem kb 650-750ó ahogy saccolom..nehezen szoktam meg, hogy többet ölnek engem mint én ölök" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Laraxior
titán
-
Winne
nagyúr
válasz - = Zk = - #23609 üzenetére
CQ domra menj és picit feljössz "tédéemmileg", ott gyorsabban lehet fejlődni.
Ki innen Pajkos?
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
- = Zk = -
félisten
naigen..
régen TDM-eztem sokat. a rekordom a 15k-s seine volt.... azt hittem sose lesz vége bár most AK-zom, csakhát csapat kéne mellém, mert egyen magam eléggé lehangoló ....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Winne
nagyúr
válasz - = Zk = - #23615 üzenetére
Majdnem minden este játszottunk, most is megyünk ketten, de ma nem AK-ra. Gyere ha van kedved, már mondtam.
-
- = Zk = -
félisten
lehet élek vele, de sajna nem ma
hnap randim lesz, így időben alvó pózt kell felvennem..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Winne
nagyúr
válasz - = Zk = - #23617 üzenetére
Reggel lesz randid?
-
SkyS1gn
félisten
válasz - = Zk = - #23617 üzenetére
pék a csaj?
-bingo
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
- = Zk = -
félisten
részben igen, mivel vidékről jön. ez van. az ő korában ez "megszokott".. hajnalban kelés szinte minden nap...
sztem erről lefogom szoktatni minél hamarabb
régen én mentem le ilyen hajnalban randizni. mire leértem volt eggel 9-10 itthonról a déliből meg 8előtt indúltam mindíg.. vagy 6kor xDDD#23619) Cris99
ó, hogy rohadj meg. rohadííík!
am nem pék[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
mcwolf79
veterán
A régi pályák teljesen eltűntek?
Szinte egyet sem találok az alap mapokból :-(Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Gyula84
veterán
Ma kétszer kellett jelszót váltani, mert nem engedett be
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Imádok idiótákkal meg szemétládákkal játszani.
Volt egy Svéd majom( Jetbuzi ) mindig ellopta a repcsinket azt baserapelt orrba-szájba.™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
TXT
őstag
Újra kell raknom a Win7-t és kellene egy kis segítség srácok.
Hova menti a játék állásokat a BF3, hol keressem? Nem találtam eddig sehol, nincs "save" vagy hasonló mappa...
Előre is köszi a segítséget! -
Winne
nagyúr
válasz - = Zk = - #23620 üzenetére
"az ő korában"
Ez az a szófordulat, amit a női nem minden egyes egyede 18 éves korától a sírig egytől egyig utál, szal amikor ő is hallja, akkor inkább ne mond.
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Végre megérkezett a BF 3 Premium, és az lenne a kérdésem, hogy melyik szervert ajánlanátok, hogy belejöjjek?
-
Laraxior
titán
válasz vtomi2 #23631 üzenetére
Egyiket se, keress magadnak egyet, hogy milyen igény szerint akarsz játszani. Járműves, nem járműves, legyen légierő, városi, sivatagos, kisebb map, vagy monumentális...
-
kisza25
félisten
válasz vtomi2 #23631 üzenetére
TDM mappokon érdemes kezdeni max 32 főig, hogy a fegyverek használatát megszokd,
itt hamar rájössz mejik fegyver fekszik neked a legjobban, aztán mikor már kicsit belejössz érdemes átmenni conquest-re és a többire, azt meg majd kitapasztalod, melyik pálya mekkora és hány fős szerót érdemes keresni, mert kis pályán 32főnél nagyobbra nem érdemes menni, de nagy pályán meg a kevés ember elveszikEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
kisza25
félisten
-
Laraxior
titán
válasz Gulyopapa #23637 üzenetére
Én? Szerintem nagyon keveset játszom. 12. helyen vagyok a BLog listámban 100 emberből.
Van barátnőm, járok dolgozni, csak diszkó meg ivászat helyett játszom"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Gulyopapa #23639 üzenetére
Crysis Wars... nah ott tényleg csak játszottam, mondjuk ott meg suli mellett... meg néha helyette 1660 óra
-
Laraxior
titán
válasz 7600 GS #23641 üzenetére
Hát... Lefelé mutató tendenciám volt... 14-be már alig jártam be de ott már dolgoztam is, és inkább dolgozni mentem, meg otthon voltam, mint suliba mentem volna be. Vizsgázni is csak azután engedtek hogy felnyomtak muternek
-
7600 GS
addikt
Lehet hogy láma kérdés, de a PB-t nekem kell frissítenem? Ha igen, ezt hol tudom megtenni? Már másodjára dobott ki a játék ma.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
36.
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hálózati / IP kamera
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest