Hirdetés

Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Sabre #16546 üzenetére

Olyasmi,addig trükközz,amíg meg nem lesz az extended mag hozzá,onnantól tényleg dara.
    Egy jó trükk,hogy az elején szakaszosan lődözöl,jót tesz a pontosságnak és a tár is tovább bírja,amíg nem tudod felszerelni,remek mód a potyakillekre a falsarkoknál vadászni,vagyis ahol már a folyosóknál 1 pixel függőleges hézag van,átmegy a skuló is,és a gránátoktól is nyugisabban leszel,tegnap én lőttem így egy 17-es streaket... :DDD
    A másik,hogy a "támadó",alagút felől induló oldalra mész,és akkor középen a lépcsön B-nél,ha beteszed a sqd frag-et,ha nem lenne másnak,előzékenyen feldobsz 1-1 granyót jobbra-balra,majd felszaladsz,és a jobbfelőli lépcsőn gránátozó barmokból simán szedsz 4-5öt,mire rájönnek,mi van.Arra ügyelj,hogy állj meg a mozgólépcsőn,mert ha lelőnek,a hullád lecsúszik,és lent úgyis lesz vállalkozó szellemű medik...feltámaszt,tárazol,megvárod egy ládánál,mire visszajön a 2 gránát,aztán újratábla.Ha lejössz a mozgólépcsőről,99%,hogy a hullád ottmarad,és a fene nem megy fel utánad éleszteni...
    De evidensen olyan szeróra menj,ahol lehet gránátozni,viszont nem hátrány,ha M320 tilalom van,úgy egész könnyű feljutni.
    Lefekvősdit szerintem hanyagold,főleg az elején,viszonylag ritkán adódik jó alkalom,és ha Rambózol,lehet halsz,de minden élettel jön legalább 2-3 kill,szóval a statnak is jót tesz.Ha meg a medikek is serények,simán összelősz egy 1500-ason 100:20-at vele...

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák