- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Még csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ha Steam -en vásárolt a játék, de látom az EA könyvtáramban:
és amúgy is kell a futtatáshoz az EA app, nem tudom kihagyni a Steamet és valahogyan nélküle csak EA-n keresztül telepíteni a játékot?
Nyilván próbálkoztam, ha lehet, nem jöttem rá a titokra.[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
nagyúr
Nem lehet, mert a Steam-en vásárolt változatok, egy "minimalizált" verziót futtatnak ezekből csak, a DRM kedvéért, nem pedig a normál klienst.
Szóval mindenképp kell mind a kettő.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Enigma1945
őstag
sziasztok. haverom vett egy baszó gépet, és ha már gamer pc, akkor bf3.
megvette, letöltötte, de a menüben igen, de a játékban nincs egér. miért lehet ez?
repair már megvolt.Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
csibe1
addikt
válasz Enigma1945 #39704 üzenetére
Fedezést vállal a géppel? Kellene egy miniPC!
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
sepsi0
őstag
Szia!
Nálunk egyszer csinált ilyet még régen, akkor a Discord Windowsos app volt a ludas. Le kellett törölnöm, semmi más nem segített....
Itt másnál is előjött, olvasd el a hozzászólásokat.
Innen indul.[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
Ki kell kapcsolni originben, vagy EA app-ban az ingame mialófüttyöt...
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
ScomComputer
veterán
Mostanában játszik valaki még ezzel a bullshit rus chitter game-el..
-
Enigma1945
őstag
válasz ScomComputer #39708 üzenetére
En szoktam igen.
Jo jatek ez meg mindig.Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy fel telepítettem a BF3-at a gépre kicsit retrózni de amikor a böngészőt nyit akkor a microsoft edge nyílik meg és kéri hogy töltsem le a hiányzó plugint ami a firefoxnál simán ment mert azt nyitotta meg. Hogy tudom vissza állítani, hogy a BF3 a firefoxba nyíljon?
Csé
-
félisten
válasz CsabaSteel #39710 üzenetére
Próbáltad már elsődleges böngészőnek beállítani a Foxot?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
CsabaSteel
aktív tag
-
félisten
Grats! Legközelebb arra is figyelj, hogy ne szaporítsd a fölösleges hsz-ek számát...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Bjørgersson
félisten
válasz CsabaSteel #39714 üzenetére
De nehogy elmondd hogy sikerült, a végén még másnak is jól jöhet.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
CsabaSteel
aktív tag
-
pandras83
senior tag
szevasztok
Valaki le tudná írni érthetően, hogy a f***ba lehet NEM oroszul játszani ezt a játékot? Originen anno nem volt ilyen gondom, de azt hiszem ea appra már többször megpróbáltáltam és állandóan orosz a game.
Cyberfuck Patchrunner
-
-
Gigi01
őstag
Én is felraktam az új gépre 3-at, 4-et.Nem sok szerveren játszanak.
BF3,szerókereső Gun maste 28/32
Belépek,és 1 játékos sincs.[ Szerkesztve ]
-
Gigi01
őstag
válasz CsabaSteel #39725 üzenetére
Igazából minden este ráérek,ha melózom is 6-ra hazaesek,ami max. 5,de inkább heti 3-4 nap.
-
Enigma1945
őstag
Srácok én aktív vagyok ma bf3 vagy bf4. Aki akar jonni jelezzen!
See you in the battlefield[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
astrojoe12
tag
Ha mostanában telepíted a BF 3-4-et, akkor lehet hogy frissíteni kell a PunkBustert. Sajnos magától nem teszi meg installáláskor. Különben véletlenszerűen kidob a játékból.
Ezen a videón meg lehet nézni: Videó
És itt van a letöltési link: Letöltés"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
maxxenergie
senior tag
Hol lehet a legolcsóbban venni most egy Prémium kódot gyorsba szabira
Mert E-mail amin volt kuka lett /gyerek elqrta../ de csak játszanék még vele bár sokat nem szánnék rá vannak még játékosok
Mivel elveszett fél éve nem voltam fent cca....◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
astrojoe12
tag
válasz maxxenergie #39730 üzenetére
Évek óta innen veszem a játékokat és windows verziókat, megbízható oldal.
[ Szerkesztve ]
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
Enigma1945
őstag
válasz maxxenergie #39730 üzenetére
szerintem hagyd ezt a premium dolgot. alig vannak dlc szervereken, es a legtobb assigmentet ezek hianyaban fel sem tudnad oldani. en is kuszkodok a bf4 camo, es egyeb dolgok miatt, mert nincs szerver amin lenne player, es ezek kellenenek hogy oljek telepitett fegyokkal , es nyerjek dlc palyakon, meg legyen X oram ezen a palyan.. de hogyan? ha nincs player
-
maxxenergie
senior tag
válasz Enigma1945 #39732 üzenetére
Értem köszi de hátránynak nem hátrány ha megvan mivel árban ahogy néztem semmi különbség nincs a sima meg a prémium között... és eddig is ami volt mind Prémium volt szval..
Amúgy vannak szerverek ahol van élet Cannals TDM mondjuk fél éve ott még volt olyan szeró ahol lehetett darálni tele volt
[ Szerkesztve ]
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
Enigma1945
őstag
válasz maxxenergie #39733 üzenetére
Jatszanak a jatekkal, persze, de inkabb a dlc szerverek vannak kihalva.
-
eladohardver
őstag
Akinek esetleg még nemvót meg a prémium most tessék rácsapni!
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
asvald
senior tag
Sziasztok! Kb 6 hónap után játszani akarnék erre ez fogad. Ezt hogyan tudom orvosolni ?
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
asvald
senior tag
válasz Enigma1945 #39737 üzenetére
próbáltam chromból ,de nem engedi ..ugyan ezt írja
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
Winne
nagyúr
válasz eladohardver #39735 üzenetére
Feltettem én is nosztalgiázni, de ahogy csatlakoznék egy szerverre, ahol minden kieg aktív hibát dob a close quartersre, pedig anno azon játszottam a legtöbbet, most meg olyan, mintha nem lenne meg. Van erre valami megoldás vajon?
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok!
Honnan tudom leszedni a BF3-hoz a plugint?
Csé
-
Winne
nagyúr
Létezik valami szerverkereső esetleg? Amit a Battlelog úgy mutat, hogy tele, az is üres, így nehéz olyat találni, amin valóban van player.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
válasz eladohardver #39744 üzenetére
Kipróbálom este, nem használom egyiket sem, de most Chromeban beállítottam, abban is ugyanazt mutatja.
Tegnap is így mutatta, csak mikor felmentem nem volt fent senki.Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest