- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
válasz Bjørgersson #39500 üzenetére
Meg se lepődőm....
-
Kbali
nagyúr
Tegnap toltam pár kört vagy 1 év kihagyás után. Hát... 1:5 killstat átlagban, 100 m-ről shotgunnal leszednek, stb... Nem volt nagy élmény. Összesen 4 szerver működött.
-
Dave567
addikt
-
Dave567
addikt
válasz ScomComputer #39507 üzenetére
Ha lehet inkább megszökök....
Nem volt ez játék, sose, nem most kezdődött, csicska orosz, cheater, MAKRÓS, ugrabugrás....
A laggert elfejeltettem....
Nem is értem miért jó ez az embereknek, vagy miért engedik meg, látható, hogy jobban árt a játéknak, a szerverek még is ilyen 300 után dobálja mi őket.[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
Na ez, hogy lehetséges?
Mert nem ilyen a játék...
Tuti valamilyen cheat...[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
Mai Gun Master, nyerésre álltam végre, lassan vége lett volna a körnek, Kicked By Admin 350 ping, sose volt ilyenem ezen a szerveren, persze most van...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Dave567 #39511 üzenetére
Melyik részét nem érted a videónak? Aki M16-tal nem tud így lőni, annak nem való ez a játék.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz Dave567 #39515 üzenetére
De minek, ha utálod a játékot és "tele van csalóval"? Szereted, ha fáj?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
maxxenergie
senior tag
válasz Bjørgersson #39517 üzenetére
Ő nagyon szereti vissza 10 év ...
BEST OFF ...Sztem irány a 2042 az szuper lett azt Próbáld ki Dave és máris megváltozik a véleményed vagy nem...
És újra él a Tpik kezdődhet a Duma-Rizsa
Na megyek egy kis BF4-re
[ Szerkesztve ]
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
Bjørgersson
félisten
válasz maxxenergie #39518 üzenetére
Tudom, emlékszem rá, a hisztin kívül semmi más nem ment soha.
-
Puro
aktív tag
Sziasztok,
Gondoltam tolok egyet, amíg az új nem lesz kijavítva Originen viszont csak orosz nyelvet enged kiválasztani telepítés közben, ilyenkor mi van Úgy emlékszem g2a-n vettem még anno és régebben választható volt az angol nyelv is. Sosem volt ilyen probléma idáig... -
Puro
aktív tag
válasz ScomComputer #39521 üzenetére
Közben megtaláltam hogy volt 2013-ban, orosz verzióm van, amit át kell mókolni angolra
-
Dave567
addikt
válasz maxxenergie #39518 üzenetére
-
maxxenergie
senior tag
válasz Dave567 #39524 üzenetére
"3 év kihagyás után se sikerült egy NORMÁLIS játékot össze hozni a DICEnál" Ebben kivételesen igazad van, de ezt tudtam is ezért nem vettem főleg ez volt ez egyik oka a másik az ára, a harmadik meg az hogy nekem még a BF1 is új sőőt a BFV szinte vadiúj 10 órám lehet benne csak szépen lassan most a BF4 megy lassan elérem a 140-es rangot végre jöhet az 1 majd az 5 amire lecsengenek addigra talán ez is jó lesz ha nem akkor meg nem ennyi.
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
Bjørgersson
félisten
válasz Dave567 #39527 üzenetére
Édes faszom, te ezeket tényleg komolyan gondolod? Hol van meghatározva, hogy kinek miért mennyi pénzt van joga elkérni?
-
Dave567
addikt
válasz Bjørgersson #39528 üzenetére
OK..
-
Dave567
addikt
2560*1440 144 hz re van beállítva a játék.
i7 9700 /32 gb ram 2080 Ti 11gb 2 tb ssd
Mindig csinál olyanokat, hogy vissza dobál, ez mitől lehet?
Xmp engedélyezve van a Biosban 3200 mhz megy a ram, lehet ez a baj?
Mondjuk ezt régen is csinálta, nem mai eset. -
nagyúr
-
Dave567
addikt
válasz FollowTheORI #39531 üzenetére
Upc/ Digi van, mind a kettőnél csinálja, de régen is nyomta.
-
Enigma1945
őstag
válasz FollowTheORI #39531 üzenetére
Nekem is ez a tippem ez lagg-nak tűnik!
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Dave567
addikt
[link]
Ezt a Patkány oroszt reportoljátok Pls -
Bjørgersson
félisten
válasz Dave567 #39534 üzenetére
Miért? Lelőtt?
-
ScomComputer
veterán
válasz Bjørgersson #39535 üzenetére
#39534Dave567
El sem olvasod amit anno írtam... [link]
Szerinted a 'reportal" ki foglalkozik,senki....
Ja de talán a Terézkörúti nénikém,írj neki hátha segít....[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz ScomComputer #39536 üzenetére
Elolvastam, reménykedni még lehet, amúgy is rühellem a Patkány Oroszokat... Főleg ha 100ms pingel, meg az összes MACROS fegyverre, 28% Accuracyval rendelkezik....
-
Bjørgersson
félisten
válasz Dave567 #39537 üzenetére
Ezek közül melyikért kellett volna jelentenünk?
-
Dave567
addikt
válasz Bjørgersson #39538 üzenetére
Neked senkit nem kell jelenteni, jó vagy így ahogy vagy. -
Bjørgersson
félisten
válasz Dave567 #39539 üzenetére
Érdekes, hogy egyik kérdésemre sem tudsz értelmesen válaszolni. Szóval akkor tényleg nem csinált semmit, csak lelőtt párszor és egyből rohanjon is mindenki jelenteni, mert orosz, magas a pingje és szerinted makrót használ. Ok. Még szerencse, hogy 10+ éve jelent meg a játék és rajtad kívül senki nem foglalkozik a reportokkal.
Aki csalással akarja kiélni magát, az nem egy 10+ éves játékot fog választani.
-
Dave567
addikt
válasz Bjørgersson #39540 üzenetére
Szoktál TDm-re menni?
Gyere egy pár kört velem a szerverre.. -
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Tesomnak raknek ossze gepet a jatekra de nem tudom alkalmas e ra? 1280x1024 ben?
Amd phenom 2 x4 3.3 ghz
8gb ram
Gtx 650 1gb gddr5
Eedemes vagy felejtos?
Multiba fix 60?[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz Enigma1945 #39543 üzenetére
Miért nem nézed meg milyen gép kell hozzá, és kb kicsivel jobbat veszel mint az ajánlott, nem lenne gond vele
-
Enigma1945
őstag
válasz Dave567 #39544 üzenetére
Ez nem volt kivitelezheto.
Mellesleg ha jol emlekszem a bf3 egy i3 2100 prockoval is kepes fix 60 at produkalni? Ez egy regi emlek persze.
Monsom hatha valaki tolja meg retro geppel a jatekot es tud segiteni.
Egyebkent hogy kell megcsinalni azt, hogy ha le van toltve egy hdd re a jatek, akkor ne keljen letolteni az originben? Tudjatok, rogton erzekelje a program hogy megvan.Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
sepsi0
őstag
válasz Enigma1945 #39545 üzenetére
Már csak be kell olvastatni az Origin-el a játék könyvtárat, már nem kell ügyeskedni.
Szerintem a fenti konfigban a vram lesz kevés fhd-ra, a többi elég lesz szerintem. Nálunk I3-al (1150) gtx 750-el simán ment a gyerekeknek, annyi, hogy a gtx 750ti 2gb-os volt, gtx 950 2gb is simán futott.
Látom nem fhd a cél, de én alacsonyabb felbontással nem próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz Enigma1945 #39545 üzenetére
Hát nem tudom, én is rá mennék azért a Full Hdra
-
sepsi0
őstag
válasz Enigma1945 #39548 üzenetére
Azért a BF4-nek nagyobb a gépigénye, de nem sokkal. Azt hiszem a procit veszi jobban igénybe, de nem árt hozzá jobb vga is. De 2gb-os vgan el kell fusson. Az is jó lehet, hogy emlékeim szerint a BF3-4 AMD optimalizált játékok.
De puding próbája az evés... -
Enigma1945
őstag
válasz sepsi0 #39549 üzenetére
ugye jol emlekszem, hogy windows 7 rendszeren gyengebben fut a jatek? azt hiszem 8.1-et szerette nagyon! nekem anno, mikor a játék vitte a pálmát, hd 7790 videokártyám volt, és windows 7 rendszeren a min fps sokkal rosszabb volt, mint 8.1-en!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest