- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
válasz Bjørgersson #34546 üzenetére
ezt soha nem fogom megunni
max akkor ha úgy érzem, hogy kiírtam a játék árát, amivel lehúztak (bf4)CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
- = Zk = -
félisten
ennyire kihalt a BF3?!.... szinte semmi szervert nem talál...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nagyúr
válasz - = Zk = - #34553 üzenetére
Akkor valamit nem jól csinálsz mert rengeteg szerver van még és játszanak is... persze játékmód függő is.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
- = Zk = -
félisten
válasz FollowTheORI #34554 üzenetére
namajd meglesem...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
scope2007
addikt
válasz Bjørgersson #34552 üzenetére
de, elhitette velem a tréler, hogy jó lesz, de nem lett az
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Jeollam
aktív tag
Kicsit ideges volt a srác Nem bírta sok helyzetet feldolgozni hirtelen szerintem
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
- = Zk = -
félisten
válasz scope2007 #34565 üzenetére
felismertek, nincs ezzels emm ba jszvsz
-
maxxenergie
senior tag
Azt hogy ....... Egyik járművön/fegyveren nincs neki ennyi killje összesen se
És még csalónak sem nevezném a statija alapján K/D 0.97
[ Szerkesztve ]
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
westcoastog
veterán
válasz maxxenergie #34570 üzenetére
Seems legit.
-
nagyúr
valami 3200 vagy nagyobb ticketes szerveren szórakoztak gondolom páran, és mindig ő nyert.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
kriszpontaz
veterán
Régebben 15000 Ticketes Metro szerverrel is összefutottam, gondolom a srác reggel féltéglával kipöckölte az egeret, a WH+Aim kombó bekapcsolva, elment strandra, majd mire este visszaért, a körnek vége is lett. . Ilyen killstrake-el.
-
killer095
őstag
Régen a NEMESIS boost "menő" volt.Gondolom ott lőtte
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
maxxenergie
senior tag
válasz kriszpontaz #34573 üzenetére
Na de komolyan ilyen lehet kizártnak tartom főleg nála 15000 ticket 1 hétig ment hány fős volt
[ Szerkesztve ]
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
törölt tag
válasz westcoastog #34558 üzenetére
Ezzel én is így vagyok
-
@rglaaf
veterán
válasz maxxenergie #34576 üzenetére
én egyszer letoltam egy 15k tiketes metro-t kb 7óra volt
PSN:BiZzare_0 ️
-
pucz
senior tag
Üdv.
Mi a különbség? Vagy csak bug? Ha ugyan az, 20-ért megvenném.
-
CJ4567
nagyúr
Igen, elég. Ha olcsóbban akarod 8 euroért lehet itt Nekem is onnan van.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
pucz
senior tag
válasz takacsbotond #34589 üzenetére
Az én kártyámat miért nem fogadta el?
Más: Az előbb gameltam. Jól ment. Rákattantam a tankira. Kilőttem az admin gyereket, azt ki is baszott. A héten nem az első alkalom már, más-más szervereken. Mi pofátlanság már ez.
-
pulyka jocó
senior tag
Na végre megszereztem a g3a3-at. Nem rossz,de jobbra számítottam ahogy írták.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz pulyka jocó #34594 üzenetére
Heavy barrel meg foregrip kell ra, akkor az igazi.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
pulyka jocó
senior tag
válasz Bjørgersson #34595 üzenetére
Még csak egy acog célzó van. De köszi!
A foregrip-ről jut eszembe: van a bipod,foregrip,vagy semmi. Bf3-ba csak ez a 3 lehetősége van?[ Szerkesztve ]
-
btamas63
tag
válasz pulyka jocó #34596 üzenetére
Még van az underslung rail, ami ide tartozhat.
-
pucz
senior tag
Áruljátok már el nekem:
- Az ellenség ECM Jammer-e miért jobb mint az enyém? Miért nem bírom még használni, ha egyszer azt írja: READY?
- Az ellenséges tank mi a picsáért nem döglik meg? Lényegtelen hol lövöm. Direkt néztem videókat. Mindig én szopom meg......és így végül, de nem utolsó sorban: hogy a f&@ba kell irányítani azt a tetves jet-et? Sehogy nem esik kezemre, sehogy nem jó, mindig lelőnek, vagy ha nem, beleállok a földbe. Kurvamód idegölő.....ja, meg esetleg ha sikerül repkednem, szarrá lövöm az enemy-t, de semmi. Kezdek idegbajt kapni már. Akárhol lövöm, akárhogy, akármivel, nagyon ritkán döglik meg.
Ja, meg ma a GL csak úgy elkopott. Közvetlen az ember alá lőttem, és még csak hitelni sem hitelte. Nagyon érdekes volt a mai nap ez a játék....csoda, hogy a monitor még megvan. Ha félórát kéne még játszanom, keresztül fejelném.
-
pucz
senior tag
válasz takacsbotond #34599 üzenetére
Botond, pls
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest