Hirdetés

Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz Cybertrone #8992 üzenetére

    Most megnéztem az adatlapod és mondanék valamit...de nem vagyok olyan tipus.
    Dolgozz vidéken,és meglátod,hogy a Feri meg a Viki mit művelt az emberekkel...nem fenékig tejfel az élet ám mindenkinek.
    Örülök,hogy a 6850-et be tudtam újítani eddig,örülök,hogy a cégem egy halom pénzzel lóg,met azt is szívatja az állambácsi,örülök,hogy egyeseknek milyen jó világ van.

    Meg annak is örülök,hogy mindenki szerint ez egy überszép és optimalizált játék...gondolom azért van 70+ fps,ha épp nem áll meg 1-2 mp-re,és mondhatni teljesen független,mire állítom a grafot.Fizika hűdesok,nem rombolható,csak alig,a BC2,ami tökéletesen megy az én sz@r gépemen,sokkal interaktívabb,szebb,változatosabb.
    I5 2500K lesz,de az árfolyam és a pénz mást mond...ramot már most megveszem előre,lehet lapot is valami olcsóbbat,a proci meg ki tudja,hogy alakul,nincs kedvem ebbe már 4 magosat venni,ha egy vacak Q8400 is 40 rongy,akkor már inkább Sandy.
    Platformcsere nélkül kidobott pénz egy "régi" zabálós 2.5 gigás 4 magos...
    DE ez ki tudja,mikorra lesz,karácsony jön,1 hónap->lap,1->ram,de a proci...
    Ja a Roccat Kone 1 éves már,a G15 4,a gépembe 3 év alatt nem vettem csak a 6850-et,mert erre volt keret.És sokkal logikusabb egy jobb,kevesebbet evő videokari(4850 után ég és föld minden szempontból a 6850),mint egy vacak kódolású játék úgy,hogy mellette MINDEN tökéletesen megy very highon élsimítással is.És azok még szépek is.

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák