- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz polonic #5805 üzenetére
Sokan akik váltottak AMD-ről azt mondjk hogy sok a gunabc ott driverek teén... Nekem mikor megvolt fél évig az 5870-em nem volt vele problémám... mondjuk én egy évben frissítrek összesen ha 2* vga drivert, mert hülyeségnek tartom havonta frissíteni... lehet ez a hiba náluk, de tegyük hozzá hogy tényleg van olyan mikor 2 hetente jön ki catahoz hotfix!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
válasz Cybertrone #5804 üzenetére
Hát igen. Az Open Beta jó arra, hogy terhelés tesztnek tudják alávetni a szerverparkot. Remélhetőleg BC2-ből tanultak is ilyen téren és most kevesebb lesz az ilyen nemű probléma.
(#5806) Cybertrone: nekem egyik oldallal sem voltak ilyen gondjaim igazából. 8800GTS 640, 9800GTX majd 4870, 5870, 5770 és most 6970 az elmúlt pár év termése. Driver gondjaim sohasem voltak egyik oldalon sem. Persze nem vitatom, lehet nekem volt szerencsém és léteznek ilyen gondok mert csak jön 1-2 hotfix, de nem mindig biztos, hogy a VGA gyártója a hibás csak ő nyújt rá megoldást.
(#5809) Cybertron: na igen COD kicsit más. Nekem otthon WaW-ban 3 szerver futott gépről és mellette lazán játszottam még. Csak a külföldiek panaszkodtak minimális laggra. Viszont ugye ott ha lagg van az nagyon erősen befolyásolja a játékot. BC2-ben is van hatása ami néha zavaró, de tegyük hozzá kilométeres teleportálások és hasonlók azért nincsenek.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Cybertrone
veterán
Valós lesz a probléma... ugyanis kevés olyan szerver van ami ekkora terhelést hirtelen flottul ki tud szolgálni! Tegyük hozzá hogy ezek csupán technikai hátrányok... majd beáll idővel... Minden kezdet nehéz! Kicsit komolyabb game ez egy COD-nál ahol a szerverek röhögve futtatják a klienst...
Mondjuk én azzal is kiegyeznék hogyha elindulna már... most vettem meg steamen a Company of Heroes packot, és csak az Opossing Fronts megy... a többi tehát a fő játék, és a másik dlc nem tud csatlakozni a klucs szerverhez, ami megadná neki a product keyt, így azokkal nem is lehet gamelni Megkérdezném a steam okos fejeseitől hogy tán elfogyott a kód... vagy nincs több variáció
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Gonz0
tag
válasz Cybertrone #5794 üzenetére
Pedig kijön az a 38%.. 10 fps-ről 13/14-re az pont annyi
“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
-
McCartman
őstag
válasz Cyberbeni #5694 üzenetére
meg azért ez kb elvárás is, hogy ne 5 egyensniper+5 egyenengineer+... legyen egy csapatban
mert egy háborúban ugyebár teljesen elképzelhetetlen , hogy ugyanolyan egyenruhájuk legyen az azonos oldalon harcoló katonáknak.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nvidia GPU analyzer(elég a vga-d a BF3nak? ):
[link]
GTX465-el jó vagyok.Beta 4 gb lesz:
Ja és az Nvidia szerint a Bf3 teljesítménye:
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz BandiHUN #5816 üzenetére
Gondolom valami belsős srác lehet.
Amúgy meg lássátok hogy kivel van dolgotok berakom ide is. Ha valaki nyer legalább egy köszönömöt elfogadok:
4db beta kulcsot sorsol ki a 576. Csak reggel 8ig lehet játszani!!!
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
BandiHUN
veterán
Tudod,ki adja ki a világnak az emailját a facebook profillal kombinálva...
Sok marha biztos megteszi majd annak ellenére,hogy alapesetben tiltogatja,stb...
Elég egy copypaste és remek adatbázis bárkinek free Bár a keresőrobotok is betárazzák majd,nem kell csodálkozni a spamáradaton...[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
bul07
nagyúr
Akkor én eleszek 1680x1050 felbontáson 560Ti vga-val , remélem nem olyan játék lesz mint a Deus Ex: Human Revolution (nem terheli túl a vga-t)
Most kötetem be a T-home nettet így végre alacsonyabb pingel fogok tudni játszani (eddig DunaWeb-es vezeték nélküli íntérnettem volt)
Nagyon eltér ettől a témától T-mobile hálózatával mi van mert egész nap azt tapasztalom hogy nem jönek meg a sms-sek meg a hívás se érkezik csak egy szere több nem fogadott hívás sms-s, más is tapasztal ilyet vagy ere fele van gond
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
BandiHUN
veterán
válasz Erdei88 #5821 üzenetére
Semmi végülis egy remek email-név gyűjtőoldal,amit bárki megnézhet,avagy a keresőrobotok is simán kivallatják az oldalból az emailcímeket...ráadásul friss,élő emailek,és mind magyar,lehet is ráugrani a hatékony ingyenspamlistára.
Logikus mondjuk lehet az Oric-féle megoldás,hogy gyárt az ember egy Faxbúk-kamureget kamuemaillal,de szerintem +2 nap nem ér ennyit,főleg ha minden jól megy,úgyis kapok kódot holnap,ha nem azt is lesz...om,2 hét lesz a béta,egy átlagos multis játékot ennyi ideig tolva keményen megunni is meg lehet,nem méghogy megismerni.1 map meg megintcsak nem fog szerintem lekötni senkit pár napnál tovább.Ami lényegi előny lehet,az a kisebb szeróterhelés,hamarabb letöltődő beta,bár én úgy vagyok vele,hogy ha összeadom a MoH limitedes és BF3 előrendelősök számát,szerintem akit komolyan érdekel a játék,annak nagy része benne lesz már,és több millió emberről van szó.
Szóval ha kicsit is nyögvenyelősen indul a beta,nem mennek jól a szerverek és nem bírja a letöltést a rendszer,tulképp nem is lesz előny az egészből.Mégha kapnának az előrendelők +1 hetet...
Ígyis pofa kell hozzá,hogy nem a BC2 számít pluszpontnak,sőt semmit nem jelent akármilyen editionban,hanem pont egy ilyen gém az alap,mint a MoH...Kábé ennyit számít,fan vagy-e.Csak vegyed a nem fogyó gagyi gémet inkább.Ennyit az alapból halott ügy veteran programról is...pedig milyen jól indult,hogy hűűű,extra dolgokhoz juthatsz meg minden,ez ki is merült a MoH bétában való részvételben.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz BandiHUN #5823 üzenetére
VÉgül is a korai hozzáférésnek elsősorban nem azért örülnék mert korábban játszhatok. (illetve mégis, de az úgysem két nap lesz hisz mindkét nap dolgozok 8 órát)
Aminek jobban örülnék az az hogy korábban hozzájutok a játékhoz, remélhetőleg gyorsabban mint a beta kezdetekor.(tuti hogy lesznek túlterhelések)
Live-Die-Respawn
-
Malachi
addikt
ez a túlterhelés dolog azért nem tiszta nekem, mert végül is bérelt szervereken megy majd a játék nem? szóval nem olyan lesz a rendszer, mint a iwNET, ami tényleg halál volt tavaly, komolyan mondom egy 70-es pingnek már örülni kellett.
battlelog listázza a szervereket, az ember választ egy közeli gyors (mondjuk német, ha magyar nem lesz) szervert 20-30-as pinggel és juhé.
mi lehet majd a szűk keresztmetszet, hol jelentkezhet lassulás?
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
sittes79
addikt
[Battlefield 3 / Jay-Z 99 Problem Full-Length Gameplay TV Ad]
vazzeg 40 sec...too late
[ Szerkesztve ]
-
whiteman0524
aktív tag
válasz frango13 #5795 üzenetére
Igen tudok. Start -> Control Panel -> Unistall program -> a listából kiválasztod azt hogy AMD Catalyst Install Manager majd amikor felkínálja a lehetőséget akkor az Express Uninstall ALL AMD Software lehetőséget választod. Ez idestova több éve tökéletesen működik egyszer se volt gondom a driverekkel (nem úgy mint másoknak).
-
Kephamos
addikt
Hali!
PC bétára kell valahol jelentkezni, vagy elég csak simán az Origin megléte?
-
Def26
félisten
válasz boogie84 #5831 üzenetére
USA -ban főleg. Unokatestvérem csak a közelükben van (Kanadában lakik) de olyan eszméletlen hülye dolgokat tud néha mesélni, hogy ver a víz.
Ott nem divat a gép fejlesztgetése, ha valami nem fut akkor elviszi egy computer boltba ahol kicserélik a lap+proci+ram+vga -t és jól legombolják.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
sittes79
addikt
Above and Beyond the Call...........of duty
-
Bazzzs
senior tag
válasz Kephamos #5840 üzenetére
Az Originen fog megjelenni a free games között a béta. Egyszerűen letöltöd onnan. Nem kell hozzá kód és nem kell sehova jelentkezni érte.
Szerk.: Kód azoknak lesz osztva, akik két nappal hamarabb kezdhetik. Ők azok, akik előrendelték Originen a játékot vagy rendelkeznek MoH LE vagy Tier 1 verzióval. Viszont nekik se kell jelentkezni, hanem mailben megkapják az információkat.
[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
BandiHUN
veterán
Szerintem inkább úgy megy ott,hogy beviszed a gépet komplett,kapsz érte valami bagó pénzt,és szépen leemeled a polcról valamelyik másik komplett gépet,amik egy határig ugyanolyan aránytalanok,mint a teszkós,stb.gépek...
Én vettem pár számtech újságot,amikor kint voltam,Abban is csak komplett gépeket hirdettek,alkatrészt venni nem is igen lehet(rendelésre mondjuk hoznak pl.a Best Buy-ban,webshopban,boltban átveheted,de alapból nem találsz,ha bemész),egy 9000fős városban pl.NEM volt sem számtech bolt se szerviz,pedig a bevásárló szekcióban 6(!) itthoni szupermarket méretű bolt volt egymás mellett,és műszak holmi is volt bőven.
Tápot találtam+usb-s kütyüket és kész.Nomeg komplett gépeket az ovistól az igazi nagy vízhűtéses nagyágyúkig készen.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
végre piacon az eVGA GTX580 Classified...
milyen meglepő.. pont a beta előtt"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
sittes79
addikt
szopás van early access-re vágyóknak..ea support chat
"him: not everybody will recieve an email in time
me: why?
him: there are thousands of emails to go out
me: so why have you waited until a day before the early access to do this?
him: i cannot answer that as i do not know
me: do you know anything? *end*"
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest