Aktív témák
-
Föcsök
aktív tag
Halihó!
Szükségem lenne egy kis segítségre. Ma mondta egyik jó barátom, hogy ő is előrendelné, de ő digitálisan szeretné, és mondta, hogy keressek már neki néhány linket, ami megbízható szerintem. Én kettőt találtam, azt is a visszaolvasott hozzászólásokból. Melyik szerintetek az ami jobban megbízható, honnan vegye majd meg inkább a cimborám?
36 dollár, region free, minden ok első ránézésre, de csak sima verzió
vagy
27 dollár itt is minden normálisnak tűnik, és megkapja a 3 dlc-t, de Karkand-ra az esély pici
"Back to Karkand map-This map pack will not be included in our limited version (%90 possibility). There's still a little bit chance to get this map pack in your limited edition but our suppliers don't guarantee this. Please consider this before buying."
A második gyanúsan olcsó, létezhet, hogy tényleg egy teljes értékű játékot kap ennyiért? Mert ha igen mindjárt visszamondom én is.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
möhöhö, kijött egy 2,6GB-os (???) peccs a BF-BC2-höz. csak nem ez volt a nagy durranás, amire tegnap céloztak?
amúgy nem tudom, ennek most örüljek-e vagy vegyem rossz előjelnek. egyrészt remek, hogy még most is foglalkoznak egy régi címmel, de lassan 2 évvel a megjelenés után is egy EKKORA peccs? háttöö, ezt nem hangzik azért valami jól. milyen volt az eredeti? nem voltak hangok?
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
én óvakodom az ilyen helyektől.
anno amikor mw2 vettem én a dobozosat választottamés jól is tettem:
volt is belőle hír hogy több ezer ilyen kulcsot bannoltak , amit ilyen helyről szereztek be.megy trükközés a gifteléssel , de én nem bízom benne.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Chabe89
addikt
Hát szerintem pedig biztos, hogy ez, úgyhogy ennyit erről. Ha meg mégsem akkor majd kapunk megint egy 40 sec-es XBOX gameplay vidit
-
Föcsök
aktív tag
Remélem igaz, amit láttak, és jól kombinálnak, hátha legalább egy béta bejelentés lesz ma, szerintem tuti nem a bc2-es patch volt a várva várt dolog.
-
|nsane
tag
válasz Malachi #5053 üzenetére
Sziasztok!
Még nem írtam (meg nem is olvastam) ebbe a toopic-ba, úgyhogy sok hírről lemaradtam.
Nembaj tegnap visszaolvastam vagy 500 hozzászólást, úgyhogy már informálva vagyok.möhöhö, kijött egy 2,6GB-os (???) peccs a BF-BC2-höz. csak nem ez volt a nagy durranás, amire tegnap céloztak?
Gondolom a bétát vártátok, kár hogy még nincs Én is nagyon várom már a BF3-at. Annyira, hogy beújítok 2 új grafkarit, méghozzá két gtx 580-at az a tuti. Addig viszont muszáj beérnem egy 285 Mátrix-al. Másik az meg, hogy kb. 1 éve már nem játszottam semmilyen gém-mel se multi-t, se single-t. Nem jött ki semmilyen, számomra értelmes új játék, ezért csak vártam, vártam és vártam...
EKKORA peccs? háttöö, ezt nem hangzik azért valami jól. milyen volt az eredeti? nem voltak hangok?
Hát ja!!! az eredeti az felelt volna meg a betának, a béta meg nem is tudom minek, mert eléggé bugos volt az eredeti amikor kijött.
múgy bc2-nél nem nagy szám az ekkora patch . pl az R10 -es frissítés 2,43 gb-
JAJA ezért is hagytam abba BC2 multiját, mert nem volt kedvem megvárni míg letölti ezt a patch-et. Többször is nekifogtam hogy letöltöm, aztán újra elkezdek BF-ezni, de hát nem jött össze. -
sittes79
addikt
Embörök olvassunk már...
"The patch itself contains all previous patches rolled into one."
azé ekkora....az új patch max 200 mb körüli...
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Sry, de nem nagyon olvasom a topicot mert napi 100 Hsz jön, és a fele csak üres hablaty.
Nem lehet előre letölteni a Betát, hogy ne aznap keljen mindenkinek ráugrania amikor elindul? Mert anno a BFBC2-t is fél napig töltötte lefelé. És van-e már infó mikor jön a BETA? -
v!ct0y
veterán
Szeptember 29 BETA [link]
Jól el húzták.[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
És a rendszerkövetelmények:
Minimum System Requirements
PROCESSOR: 2 GHZ DUAL CORE (CORE 2 DUO 2.4 GHZ OR ALTHON X2 2.7 GHZ)
MEMORY: 2 GB
HARD DRIVE: 20 GB
GRAPHICS CARD (AMD): DIRECTX 10.1 COMPATIBLE WITH 512 MB RAM (ATI RADEON 3000, 4000, 5000 OR 6000 SERIES, WITH ATI RADEON 3870 OR HIGHER PERFORMANCE)
GRAPHICS CARD (NVIDIA): DIRECTX 10.0 COMPATIBLE WITH 512 MB RAM (NVIDIA GEFORCE 8, 9, 200, 300, 400 OR 500 SERIES WITH NVIDIA GEFORCE 8800 GT OR HIGHER PERFORMANCE)
SOUND CARD: DIRECTX COMPATIBLE
KEYBOARD AND MOUSE
DVD ROM DRIVERecommended System Requirements
PROCESSOR: QUAD-CORE CPU
MEMORY: 4 GB
HARD DRIVE: 20 GB
GRAPHICS CARD: DIRECTX 11 COMPATIBLE WITH 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 OR ATI RADEON 6950)
SOUND CARD: DIRECTX COMPATIBLE
KEYBOARD AND MOUSE
DVD ROM DRIVE -
Chabe89
addikt
Legalább most már van időpont meg gépigény is csak győzzük kivárni azt a jövőhetet
-
madgie
titán
válasz polonic #5071 üzenetére
Upsz, akkor szűkösen leszek full HD-n a 768-as GTX460-nal? Majd meglátjuk ( csak ne az a nyüves Operatio Metro lenne megint )
szerk: tudod, a remény hal meg utoljára a BC2-re is azt mondták, hogy full HD-re kell az egy giga, a gyakorlatban viszont nem megy 730 fölé (monitorozom)
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
legalább nem csak azt írták oda, hogy milyen szériás VGA kell hozzá, hanem hogy milyen teljesítmény feletti
"PROCESSOR: 2 GHZ DUAL CORE (CORE 2 DUO 2.4 GHZ OR ALTHON X2 2.7 GHZ)"
mi ez a 2ghz ha a háttérben meg ott van, hogy 2,4 vagy 2,7, vagy ha a 2ghz i3 ra vonatkozik miért nem írták oda azt elé
May the Force be with you!
-
v!ct0y
veterán
Most már csak azt kéne megerősíteniük, hogy 27.-én tolhatja akinek megvan a MoH.Faq-ba kiírták.
[ Szerkesztve ]
-
-
polonic
félisten
-
Petya2900XT
aktív tag
Hát nem tudom,hogy vagy ezzel a monitorozós résszel,de én is utána jártam...volt egy 768-as 460-a havernak...monitoroztam nála FullHD-ba L4D2-t 71*mega ramot evett meg...ezzel megnyugodtam én vettem egy gigás 6870-et 2gigás 6950 helyett...otthon ugyanolyan beállítások mellett nem hagyott a kiváncsiság és kipróbáltam megint a 6870-el és ott meg megevett 940mega ramot...nem tudom ez,hogy van többször is megnéztem,h ne mondjak hülyeséget,de erre még okosat nem tudott mondani senki ...most ha egy 2gigás 6950-el néztem vna akkor ott meg bezabál 1.8giga vramot?
[ Szerkesztve ]
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
-
BalaNce87
addikt
Az ajánlottba az az érdekes hogy a 6950 az egy csöppet jobb mint a sima 560, 460=560 kis eltéréssel. Amúgy meg ez nem meglepő igény, az emberek crysis 2 után úgyis azt akarják hogy ne fusson el gyengébb gépeken...
Persze jó dolog hogy akinek erős gépe van az ki is használhatja, igaz ez csak 1 db játék, kevés játék lesz ami ilyen gépet igényelne a jövőben.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
majd nem 32xAA val játszotok akkor elég lesz neki
May the Force be with you!
-
sittes79
addikt
Matrioska ez kész
"recommended is usually medium"
vetess anyáddal 6990-et azt....
-
Malachi
addikt
hát fene tudja, mostanában hozzászoktam az AA-hoz, de multiban én aztán tuti be nem kapcsolom, csak hasítson. single-ben szerintem bírni fogja az 560, a multiban meg nem a látvány a lényeg, hanem a frag.
-
Cybertrone
veterán
válasz sittes79 #5097 üzenetére
Felesleges dühöngeni... Mindenki tudta hogy aki fullon akar vele gamelni el kell felejteni a single vga-t...
Amúgy teljesen rendben van a gépigény szerintem! Ebba a gambe a mai legmodernebb effektek lesznek megvalósítva... nem futhat fullon egy 460-on... Akkor mindenki azt kérdezné hogy minek erősebb kari, és senki nem venne felsőházat!
Azért mondjuk bíztam benne hogy egy 64-es mappon lesz a beta, de ha azt nézzük a sok videobol, legalább már ismerjük a metros pályát... és szerintem azt amit eddig láttunk róla azt el kell felejteni... mostmár rombolható lesz minden, és a grafika sem lesz lebutítva"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Cambridge Audio MXN10 hálózati lejátszó eladó, személyesen vagy ingyenes szállítással
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest