- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
pohár
félisten
haha, ma olyat alkottam Metron... jöttünk az alagútból B fele támadni a zászlót, a lépcsőn feldobtam egy gránátot, ketten valahogy lejöttek a lépcsőn, megküldtem őket egy M320 Buckettel, majdnem otthagytam a fogam, gyors visszamentem a metrókocsi mellé hogy ne haljak meg, erre látom hogy 5 ember öltem meg a gránát + m320 bucket mutatványommal, jött is a multiple kill bónusz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tompo92
senior tag
Hali...
Ebben az Expansion Pack-be csak ez a back to karkad map lessz? -
Laraxior
titán
válasz Tompo92 #24502 üzenetére
A map neve: Strike at Karkand. és még további 3 map
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
BandiHUN
veterán
válasz Laraxior #24503 üzenetére
csak jönne mááár
Bár ezek is jók...
A MW3 meg tényleg hányás lett mapügyileg...ismét megerősítette bennem,hogy a treyarch sokkal jobb mapokat csinál,igaz a legjobban utált,számomra kedvenc cod3 is ezt igazolja,ami remekül mutatta a jövőt pedig a kasztrendszerrel,a mesterlövész bc2-höz hasonló airstrike-jével,a medic élesztésével,járművekkel...csak akkor még talán a bf2 ki sem jött még,és annyira nem tetszett a népnek,mert nem volt elég nagy a map járművezni igazán,és nem is volt lehetőség kikapcsolni sem,nomeg nem jött pc-re.De ha úgymond igazi jó hangulatú multigémet kéne mondanom,azzal voltam el a legjobban a mai napig,sok barát,semmi anyázás,jó kis harcok,stb...És megvolt a későbbi bc2 fíling is...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz feka007 #24507 üzenetére
Lehet...
Mindenesetre a cod3-on irtóra látszik a bf-hatás,és furamód ott "nem jött be".
Pedig abban legalább mertek újítani,főleg ha nézzük,hogy a cod2-ben még futni se lehetett...
Talán ezért is lett feketebáraány sok ember szemében a konzol exkluzivitás mellett...de szerettem már abban is a felugrós aknákat viszont ott volt egyedül eddig az,hogy a gránátvető mellé nem vihettél normál gránátot,megoldva azt a gondot,amit azóta egyik résznek sem sikerült....a sniperrel légicsapás meg dettó bc2
Csakhát nem jött ki pc-re...a konzollal meg felhagytam(besz@rt...akkor még nem tudták javítani,és nem volt garis...)Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
whiteman0524
aktív tag
Volt olyan akinek át kellett neveznie a játék mappáját mert benne van az a TM és amiatt nem indult? Én megpróbáltam most átnevezni (mert már lassan 2 órája küzdök az elindításával) de most meg nem látja az Origin, és le akarja újból szedni
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
Sajnos ma végleg rá kellett jönnöm, hogy ez a játék kurvára nem nekem való, ugyanis egy béna f@sz vagyok!
Ma már 0.4 alá esett a k/d-m, cseszhetem a minimumra levett grafikát, akkor se látom honnan a francból szednek le! Mivel hetente csak pár órám van tolni, (eddig 29-e óta 7 óra van a multiban) így esélyem azt hiszem nem sok van, a pályákat nem ismerem, TS-re a kis lakás kontra család opciómiatt nem tudok menni, pedig úgy jobban menne...Nagyon sajnálom, mivel a játékot kvázi "ajiba" kaptam egy fórumtárs barátomtól, így még gázabb hogy gyakorlatilag fölösleges pénzkidobásnak érzem a dolgot
Valamit ki kellene találni, mert ha '"játszok" azt hamarosan a hardvereim sinylik meg...Amúgy jó kis játék, de nem az én adottságaimnak/élethelyzetemnek
-
madgie
titán
válasz whiteman0524 #24510 üzenetére
Volt ilyen, nekem is. Itt a megoldás át kell írni a registry-ben is, hol keresse az origin.
-
Laraxior
titán
válasz keIdor #24511 üzenetére
4k-t akartam rászánni, de akkor maradok a single-nél. Azt mindenképpen végigviszem. Meg a Skyrimnál. Néha úgyis unalmas a lövöldözés jobb a trollokat irtani pihentetőül
Anno is sokat elvoltam az Oblivionnal"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
feka007
veterán
válasz BandiHUN #24509 üzenetére
CoD5-ben is voltak jó ötletek, tankok, nagyobb mapek, másféle hangulat stb + zombimód is jó ötlet volt. Mondjuk a tankok nem sokat adtak hozzá, meg a hangok, fegyverek kinézete eléggé lehúzták, de amúgy nem volt rossz rész. BO-ba már annyi fantáziát nem vittek bele mint WaW-ba, de MW3-nál százszor annyit.. Most kíváncsi vagyok, hogy a jövőre (gondolom) jövő treyarchos rész után még lesz-e újabb remekmű, látván hogy pármillióan úgyis megveszik azt is..
Azért írok ide, mert MW-s topicba szétszedne az a pár ember..
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
-
válasz feka007 #24515 üzenetére
WaW szerintem ötlettelen volt. Hiába dobtak be sok "újat", de igazából nem saját ötletek voltak. A Zombizást is a modderek tették népszerűvé még COD4-ben, a perkek és kiegészítők meg egy az egyben át lettek emelve az MW-ből ami miatt tisztára unbalanced volt az egész. Puskával kész öngyilkosság volt rohangálni a sok jugger-es között és a tankokkal sem nagyon tudott a gyalogság mit kezdeni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Mukorka
addikt
-
Laraxior
titán
válasz Mukorka #24522 üzenetére
ha ez tetszik az embereknek miért ne? Én se variálnék semmit ha egyszer egyre több fogy belőle. Sőt. Elég lenne ha csak új mapokat dobálnának ki mondjuk az MW2-höz. Abból is vígan megélne a brigád. 4-5 mapot könnyebb összehozni, mint egy egész játékot, és feleannyiért eladni.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
feka007
veterán
válasz apollo12 #24519 üzenetére
Omg Ennyit a userről inkább.
Nem mondtam am, hogy akkor Ati-s lenne amúgy a game, csak azt, hogy ment itt a jejeje megjelenés előtt még, hogy nV-s gépeken nyomatták az alfát egyik videóban, és hogy akkor ez nV-s.. Ne legyen egyik se, fusson mindkettőn ugyanúgy, utálom mikor vmelyik cápa megveszi a fejlesztőket, hogy a másikra degradálják le..Xaels: Tankok nem sok vizet zavartak azon az 1-2 mapen, épp az hogy nem is volt értelme. Ezt a náci zombit meg ők találták ki, és igen hangulatos volt. Amúgy se CoD4-be, hanem a 2-be volt még nagy zombi láz (nálam is ), de abban más volt teljesen
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz feka007 #24515 üzenetére
hát ja...
Az 5 jó volt,az volt az utolsó,amihez itthon is lehetett szerót bérelni,bejött a zombizás és volt hivatalos map-mod tools...rengeteget jártam zombiex-es szerókra,remekül ötvözték a gyári zombi módot a multival,stb,annál hangulatosabb nem "hagyományos" mód nem született soha.
De ott,mint utána a bo-nál az optimalizálást cseszték el,az akkori átlaggépen örült az ember az 50-60fps-nek,ha levett árnyékot,stb,a cod4 után sokkoló volt.
A fegyóbalansz nem volt még benne a jó,a riflék pontosak voltak,de lassúak,még fejre se volt elég 1 lövés,pedig oda kellett volna,mert nagyobb map,és nehezebb volt,mint sniperezni,a gépfegyverek meg átlagban irtóra szórtak és gyengék voltak,ami erős,és pontosabb,az tetűlassan lőtt.
És bár volt feltámasztás,de ahhoz az elesettnek és a gyógyítónak is perket kellett betenni A BO-ban már legalább akárki felszedhette az embert,de sajna mivel pisztollyal addig is lövöldözhetett,a farokperkek sorát gyarapította,ráadásul hc-n sem lehetett rögtön leölni az ilyet,epic fail.
A járművekkel meg az volt a baj,hogy ha jól emlékszem,csak tank volt,az is 1-2 mapon,nem nagyon volt neki hely,de legalább ki lehetett kapcsolni a szerónKülömben szerintem ennyi modern téma után elő kéne venniük jövőre megint valamelyik világháborút,talán egy cod1+UO remake lenne jó,és egyúttal lezárni a sorozatot...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Mukorka
addikt
válasz Laraxior #24524 üzenetére
Jogos a hozzáállás, a baj azzal van hogy ez tetszik az embereknek. Mindegy, meglátjuk hogy most a 10 millió+ vásárló mit fog ahhoz szólni pár hónap után mikor játszik a játékkal és rádöbben hogy ezeket már átélte egyszer 2 évvel ezelőtt is. Csak bízni tudok abban hogy lesz egy nagyobb változás hamarosan de lehet ahhoz már az új konzol gent meg kell várni.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Laraxior
titán
válasz watercooling #24527 üzenetére
a miénk szűkebb
-
Oppenheimer
nagyúr
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Laraxior
titán
válasz Oppenheimer #24530 üzenetére
micsoda pazarlás
-
Gordon32
tag
Sziasztok!!!
Olyan problámm van hogy az utolsó Origin friss. után némi lagg van az erőben az előtt nem volt semmi.
Valmi ötlet?Üdv! Gordon
-
-
Laraxior
titán
válasz Gordon32 #24533 üzenetére
lagg az erőben? Akkor itt a helyed: Star Wars topik
-
HollyBoni
veterán
válasz Oppenheimer #24530 üzenetére
Jé,egy 9gagger!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz SzlobiG #24517 üzenetére
ez mekkora
hát igen, de a rajongók ezt a rókabőr témát nem értik meg, még te vagy a buta ha megemlíted....
a nemzetközi sajtó hogy a francba adott rá átlag 9 pontokat....nem értem...(#24522) Mukorka
persze hogy megveszik
az új nextgen konzolon az MW miben lesz más?
szebb grafika, kb ennyi
pedig én is szeretném ha változna már valamit az a játékma délután mekkora partyt toltunk megint
sorba jöttek a "legjobb squad" ribonok[ Szerkesztve ]
-
odorgg
addikt
Csalókat csak originbe lehet jelenteni?
Slaappolletje nevü player nyomta az Aimot ezerrel, és bejelenteném mindenhol ahol lehet a kis fa....Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Geryson
addikt
Nem jön valaki coopozni velem?
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Mukorka
addikt
válasz odorgg #24540 üzenetére
Nem, rámész battlelogon a match riporta és ott rákattintasz a csaló avatárjára ekkor megjelenik az accountja és jobbra fent a keresés alatt lesz egy kis felkiáltó jel , erre katt, beírod hogy Fucing hacker és ok.
Jelentettem is de tegyétek minél többen.
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
pohár
félisten
battlelogon lehet őket jelenteni csak
kis értékelés a metacritic-ről: BF3 <--> MW3
a user score igen érdekes
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
BandiHUN
veterán
egy korábbi meccsének 108:2-es eredmény linkjével együtt jelentettem én is...
Ha csalóba botlik az ember,többet ér szerintem,ha linkelitek egy korábbi csúnya meccsét.
DE akkoris jobb,mint az mw3,ahl ami a csövön kifér,MÁR panaszkodik ph-s is a hackelt hostokra...
Itt legalább ez nincs,és bannolgatnak is.Steamen meg kint van,hogy tök fölösleges reportolnod,akit nem kap el a VAC...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz Mukorka #24546 üzenetére
Hidd el,engem is kiütött az első 20 perc,első 3 map az mw3-ból....nálam megfér minden gém,de ami ott ment...olyan rambók ugráltak mindenfelé tdm-en,hogy az első mapon nem sikerült lelőnöm SENKIT,10métert nem mentem akárhová,már jött valahonnan a kill...
Pedig nem ma kezdtem...de úgy vagyok vele,hogy nem is nagyon akarok egyelőre beletanulni,kivárom,hogy tesznek-e valamit a hackek ellen,ha nem,akkor felmegyek én is valami hackeltre,felhúzatom magam fullra(ha úgyis mindegy...),és játsok esetleg a péhásokkal nagyritkán,vagy a fene tudja.Hát nagyon átkoznám magam,ha nem 4rongyos keyről lett volna szó.A BF3-ért minden kiadott forintot viszont jó helyen levőnek tudok,még akkoris ha vannak hibák.És nézegetem a fémdobozt is,hogy jó,hogy abban van...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest