- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciry
őstag
válasz Gyusza91 #18645 üzenetére
Azt láttam, hogy buta volt mint a tök, csak állt mint egy fejőstehén.
Nem nagyon vágom azt a pályát, majd meglesem, hogy 300 méteren látszanak-e a tankok és ha igazad van beirom azt is, nem vagyok szégyellős.
Örülök, hogy beregeltél és megtudtam, hogy 300 méteren jó repülni, már csak annyit árulj már el, ki szólt neked, hogy dicsekedtem ezekkel a csodálatos killjeimmel
Lehet, hogy téged is rosszul itéltelek meg, nem csak a magasságot, majd beirom ezt is, ha ez is eldöl"Csak semmi buzulás!"...
-
Gyusza91
csendes tag
válasz PókerFész #18664 üzenetére
Legalább írnád le a coRDHA-t helyesen. Ennyi tisztelet sincs benned más klánok iránt, hogy a nevüket le tudd írni. Amúgy most melyik klánban vagy. (tudtommal egy klánban sem voltál 2 hónapnál tovább).
Azt írtad, hogy TI jobbak vagytok a coRDHA-nál. Grat Kenny! Végre nem azt írtad, hogy Ti és nem azt, hogy ÉN. Így tovább.[ Szerkesztve ]
unQL-Gyusza91
-
wariror
tag
Üdv!
Jomagam is elég rég játszok eme gémmel.
Azért egyszer kiváncsi lennék a magyar pro
helisek összecsapására ( a mindent látok és bárkit
eltalálok ) versenyére[ Szerkesztve ]
-
eugabesz
őstag
válasz -=KIS_FoNaK= #18643 üzenetére
Azért ezen elgondolkodtam kicsit...mármint,hogy egyáltalán válaszra érdemes-e egy ilyen hsz.
Hogy jösz Te ahhoz,hogy mint embert minősíts??Ismerjük egymást??
Nem találkoztam olyan hsz.-el egyetlen fórumon sem,hogy az IRAM szabálytalanul játszott volna,vagy akár szemtelen módon...de ha van ilyen,majd utána nézek.
Kérem a jelentkezőket,akit a semmiért az IRAM szerverről bannoltak.Nem hiszem,hogy iolyan sokan lennének.(én összesen 6 nevet látok a bannlistában)
Arról sem hallottam még,hogy szar lenne a szerverünk,vagy igazságtalan,elmagyaráznád ezt mire alapozod??
A mentalitásról majd később.http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
-=KIS_FoNaK=
tag
válasz eugabesz #18676 üzenetére
Én a játékban, adminként mutatott mentalitásodról/viselkedésedről beszéltem, mivel nem ismerlek. Szerinted nincs kibannolva senki sem jogtalanul? -> Túl jók vagytok hozzánk,mi játszani szeretnénk" Ja végülis mindent meg lehet magyarázni, csak ilyen szabályt nem láttam kiírva a szervereteken amiért bannolva lettek az illetékesek, ha valaki nem vét semmiféle szabály ellen, ennek ellenére mégis kibannolják akkor az szerintem igazságtalan. Az más hogy valaki gusztustalanul viselkedik, folyamatosan beszólogat, de azért kibannolni valakit mert jobban játszik, mint ti.. IGAZSÁGTALAN! Egy szóval sem mondtam hogy szabálytalanul játszanak az IRAM klán tagjai, tehát nem tudom, hogy jön ez most ide. Nem tudom hány ember van a bannlistátokon, igazából nem is érdekel, mert semmi közöm hozzá, DE! ha egy magyar klánt kibannoltál azért, mert jobban játszottak mint ti, akkor a későbbiekben is ki fogjátok dobni a jobb játékosokat, az ilyen szervereket hívják szarnak.
Ki kell írni a szerverre, hogy ONLY NOOB, szabályzatba tenni, hogy X pontszám fölötti játékosok nem mehetnek fel, és akkor már nem igazságtalan ha kidobjátok, tudtommal ilyen szabály jelenleg nincs a szervereteken.
Egyébként nehogy azt hidd, hogy a VENY klán általad kibannolt tagjait védem...
Jó a voip!
-
eugabesz
őstag
válasz -=KIS_FoNaK= #18679 üzenetére
Az,hogy milyen okkal/indokkal kick-eltem bannoltam embreket a szerverről,meg lehetne akár fordítani is...és Te??Neked nem volt ok nélküli,esetleg urambocsás' iciri-piciri igazságtalan kick/bann a szerveren??Mert nem csak én vagyok ám a bf közösségben...hallottam egyst-mást.Nem tudom,mint ahogy Te sem,nem voltam ott,de volt pár kick nálatok is,ami nagyon is átlátszó indokkal történt.
Távol áll tőlem,hogy személyeskedjem,nem a stílusom,de a "ne ítélj elsőre" szólásba nagyon sok igazság szorult.
Köszönjük az észrevételt,majd javaslom,vegyük bele a szerver-szabályzatba...
Szerintem a többiek körberöhögnek,de nem baj....majd lesz valahogy.http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
-=KIS_FoNaK=
tag
válasz eugabesz #18688 üzenetére
Így van ahogy mondod. Soha egyetlen egy embert sem rúgtam ki igazságtalanul. Ezzel most pont mellé lőttél, nem is kicsit, de kíváncsian hallgatom kit mikor hogy miért rúgtam ki igazságtalanul. Nem kell alaptalanul vádaskodni, pont azért béreltünk szervert, mert tele van ilyen adminokkal a BF mint te, szinte az összes szerveren az lett a vége (Tisztelet a kivételenek), hogy kibannoltak, pedig szabály ellen elég ritkán vétettem/vétettünk.
Köszönjük az észrevételt,majd javaslom,vegyük bele a szerver-szabályzatba...
Szerintem a többiek körberöhögnek,de nem baj....majd lesz valahogy.Tulajdonképpen ezt csináljátok.. az egy dolog, hogy nincs kiírva, de pont ezért rúgtatok ki játékosokat.
Jó a voip!
-
ciry
őstag
válasz Target78hu #18680 üzenetére
Az neked való, épeszű ember ilyenre nem nevezne
Szólsz Vak Pistinek akinek mindegy, meg a ravatalozóból szerzel egy másikat halgatás=belegyezés alapon és biztos a szórakozás meg az éremszerzés"Csak semmi buzulás!"...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Fejezzétek most már be itt különböző szervereken történő konfliktusaitok rendezgetését,a játékról írjatok, annak figyelembevételével, hogy ez szakmai topiknak számít !
Különböző chat jellegű hozzászólásaitoknak nyissatok egy topikot a Fáradt gőzben,mint a maffiózósok![link]
[ Szerkesztve ]
-
NiTRoV6
tag
Jó ez a BF2 játék, szeretek vele játszani!!!!!!
Egy sorral alattad írtam, hogy ez nem cset topik!
[ Módosította: philoxenia ]
-
-=KIS_FoNaK=
tag
Valaki megtudná nekem mondani, hogy jelenleg melyik a legújabb patch a játékhoz? És hogy honnan tudom letölteni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Jó a voip!
-
gabipaci
őstag
válasz -=KIS_FoNaK= #18698 üzenetére
1.5, de ne töltsd le, mert marha nagy, inkább átküldöm emailben.
Valakinek venni kéne a fáradságot, és írni egy első hozzászólást, minden infót összeszedve, és akkor nem lennének ilyen kérdések. És végre kihalhatna a topik is, ha nem járhatunk ide megbeszélni a dogokat.
Nem mindegy,mi az,amit megbeszéltek itt. Szakmai topikban az a megbeszélés fér el,ami kívülállóként olvasva is nyújt információt. Gondold el, ha egy videokártyás topikban arról folyna a csevej, hogy "felpörgött a ventillátor", "lelassult", oldalakon keresztül. Biztosan jó elbeszélgetni játék közben, utána megbeszélni a történéseket, de ez egy nem veletek játszónak érdektelen, az meg pláne, hogy ki kit bannolt ki és honnan.....
[ Módosította: philoxenia ]
Logitech hardware tester
-
eugabesz
őstag
Hogy kell a sniperrel zuummolnii???
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest