-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomassy00
senior tag
Megjavult.
-
koplarovic13
tag
válasz Gery9112 #40196 üzenetére
Igen, konkrétan arra célzok.
A hivatalos bf1 fórumot is izgalomba tartja, nem vagyunk egyedül. Kéne egy kis nyomozó munka, topicgazda esetleg ráér még?
Délután játszottam egy full kampányt, a dijazása a szokásos volt, egy db. operation battlepack-ot nyertem.
Viszont épp most fejeztem be ugyanazt, 13 sima battlepack a jutalmam.Mitől, milyen paraméterektől függ a dijazzás mértéke, erre lennék kiváncsi. Mert ez igy nem determinisztikus sztori, nem szeretem a random esélyeket.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz koplarovic13 #40204 üzenetére
A topikgazda kipucolta a szemetet...
A díjazást mindig jelölik adott feladathoz... a többi meg teljesen a játék üzemeltetőjén (EA/DICE) múlik, mikor milyen kampányra, időszakra vagy apropóra mennyit szór ki. Nincs semmi garantált vagy kőbevésett szabály rá.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
voodoo98
addikt
válasz FollowTheORI #40208 üzenetére
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Gery9112
őstag
válasz FollowTheORI #40208 üzenetére
Pedig a topikgazdának minimum az lenne a dolga, hogy Stockholmig repüljön és a fórumtársak észrevételeit, szemrehányásait személyesen közölje a DICE munkatársaival.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
vass1024
tag
Sziasztok!
HC szerverek még mennek? Mert nem találokAz emberi agy a világ leggyorsabb számítógépe.
-
Griff55
senior tag
Ennyire nem játszanak már európában a játékkal? Alig találok olyan szervereket amin játszanak... Délelőtt vagy napközben szinte nincs tdm szerver...
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
warcat
veterán
válasz Griff55 #40214 üzenetére
TDM sosem volt a népszerűbb játékmódok között ez nem az a játék, semmi meglepetés, hogy napközben nincs.
Igen, elég egyszerű csak összedobálni az embereket rá, kevesebb is kell, de kétlem, hogy napközben aki tud játszani, úgy ül le a gép elé, hogy na de jó lenne egy hároméves BF tdmet tolni a hatezer battle royale korában
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
koplarovic13
tag
mindenki csak magát hibáztathatja, miért tartunk ott jelenleg, ahol vagyunk
Pc platform, eltöltött játékidő rendezés alapján engem vár a top1000 valhalla
-
koplarovic13
tag
mondjuk aki komolyan gondolta,beállitott pár rekordot még előre, amit nehezen döntenek meg a közel jövöben....
-
Gerzsi
tag
Most 24 € a BF5 originen
-
koplarovic13
tag
válasz Gerzsi #40220 üzenetére
ja, folyamatosan tolja az orrom alá a kéretlen bfV reklámokat, hireket, újdonságokat, videókat
spam
csak vedd meg a játékot végre...
érdekes, előrendeltem, játszottam is vele. majd letöröltem, azóta is parkolópályán van nálam
vegyem meg újra, vagy mit akar a dice?egyébként a single és multi mód játékideje nem összegzödik, egymástól teljesen függetlenek
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz Gerzsi #40220 üzenetére
Lesz az még 5€ is még idén.
Annyiért vettem az 1-t is, de annyit sem ér.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
koplarovic13
tag
most ért véget a battlepack glitch esemény, feature or bug, vagy minek nevezik a hivatalos fórumon
ez volt a harmadik menet, tudtommal
péntek este kezdődött, a kezdés időpontja lehet a friday night battlefield-hoz köthető?
a második menet viszont nem hétfőn fejeződött be, ha jól emlékszem, tovább tartott pár nappaljutalmazás mértéke mitől függ?
most végig conquest játékmódot toltam, lehet nincs igazam, elsőre vétetlennek tunik
mit jutalmaz jobban?
nem a megszerzett pont mennyisége, kperd, vagy eltöltött játékidő számithanem
hogy mennyire játszol csapatban, támogatod a többieketbár lehet, ha az első helyen végzel, plusz ládákat kapsz...
[ Szerkesztve ]
-
Griff55
senior tag
Ma reggel vettem észre, hogy high beállításon kevés neki a 3gb vram... Eddig vígam elment vele a multi, de most betelik és elkezd döcögni
Más, aki nem túl erős vgaval tolja tapasztalt ilyet?[ Szerkesztve ]
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
koplarovic13
tag
Én mit tapasztaltam ma?
bár a vizsgaidőszak még tart, alsóbb kategóriákban, utánpótlás korosztályban
kitört a vakáció, minden frontonMondjuk ennek örülök, de gyerekek
mások is értenek magyar nyelven, ez nem kodolt, titkositott szöveg (navahó indiánok nyelve, ww2)chatben folyamatosan nyomták
player1: -Most medic vagyok, A pontban spawnolok
player2. -Ok, support vagyok, megyek melletedde végül örök barik lettek, bejelölték egymást
bár lehet én tévedek és
Ez egy csodálatos barátság kezdete[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
lehetséges olyan, hogy egy nem hivatalos DICE BF szerver admin át tud rakni egy másik teambe? Teszem azt pirossal kezdek, és neki nem tetszik, hogy ott vagyok és átpakol kékbe?
-
koplarovic13
tag
lassan minden szart megveszek, ami bf1
ez megéri vajon, félig-meddig hivatalos kiadvány -
Skeleton01
aktív tag
Én is úgy érzem, hogy méltatlanul magára lett hagyva a játék. Egyedül az Operations Campaign megy még, viszont, aki hozzám hasonlóan picit később kapcsolódott be, annak már esélye nincs bizonyos fegyver skinek, dogtagek, közelharci fegyverek - Arditi Dagger, Ararebo megszerzésére. :-/
-
Laraxior
titán
En only Amiens vagy only Sinai mapon jatszok meg. Azok szinte mindig tele vannak.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Igen, de tegnap epp csak egy fel kört mentem. Mostanaban tobbet tolom. Igaz csak ezen a ket mapon. Mondjuk a tank spawn rendszerrel nem vagyok megelegedve, de nagyjabol kiismertem, igy mar nem allok orakat a spawnkepernyon.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
koplarovic13
tag
megéri vajon jeltenteni a csalókat?
vagy az egész egy bullshit
kinek milyen élménye van, egyszer én kaptam egy hivatalos e-mailt, válaszoltak rá[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz koplarovic13 #40240 üzenetére
jelentsd, de 51-0 nem feltétlen csaló
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
zzola
titán
válasz koplarovic13 #40240 üzenetére
Nem sok értelme van.
-
csibe1
addikt
válasz Skeleton01 #40230 üzenetére
Ugyanez volt a BF4-nél is. Kell ez meg meg ez meg az a fegyverhez akármihez, ezen meg ezen a pályán aztán jóformán sehol se ment már az a pálya. A BF3-ban még nem kellett ilyen baromságokkal szenvedni, de valaki már megint okos volt a cégnél. Hagytam is a francba az egészet.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
VinoRosso
veterán
válasz csibe1 #40243 üzenetére
Én lesz@rom. Nem mintha valami nagy király lennék, mert közel sem vagyok az, de10/9 top 3-ba vagyok a legtöbb vanilla pályán úgy, hogy zömében a vesztes csapatba rak be, és ha nem oda kerülök véletlen akkor átrak a játék magától a már láthatóan nyerő csapatból a vesztesbe. Az ilyen epix meg mindenféle faxom előjelű spotollak halott vagy playerek meg tizenix KD aránnyal mögöttem kullognak pontban.
Nincsenek turbózott fegyereim, nem ülök napi annyi órát a játék előtt amennyit más munkával tölt el, mégis tudom érvényesíteni az akaratomat ebben a játékban az emberek 90%-a felett.
A maradék 10%-kal meg nem tudok, nem akarok foglakozni a játékba beépített és ezen felül tolerált csalások ellenére sem -
VinoRosso
veterán
válasz fornettisuti #40248 üzenetére
Azt nem használok. Utálom a csalás minden formáját, egy kanál vízben meg tudnám fojtani a csalókat.
Egyedül öngyilkos szoktam lenni mielőtt jön a behemot, hogy biztosan be tudjak hoppanni a vezetőülésbe. Nem annyira etikus, de ez szvsz nem számít csalásnak, meg annyi gyökér sofőr, hogy egyszerűen muszáj.
-
Skeleton01
aktív tag
válasz VinoRosso #40249 üzenetére
Nem elítélendő ez utóbbi, amit írtál, ha bejön a Char 2C, vagy a páncélozott vonat, a játékosok nagy részének ötlete sincs, hogyan kellene kihasználni az ezzel járó előnyöket (kapják is chaten az ívet), pontot foglalni, etc., viszont egy rutinos brigáddal simán lehet darálni velük, akár fordítani is az álláson.
De ez a sima járművekre is igaz, (kivéve talán: Muromets, Arty Truck - ezeket általában azok választják, akik maximálisan szét tudják cincálni az ellen oldalt) leginkább a tankokkal kapcsolatban, múltkoriban AV-7-tel nyomultam, nagyon jól is ment, de a kutya sem ült volna be mellém segíteni, bezzeg amikor én csatlakoztam be, max. fél perc és ropogósra sültünk mindannyian a driver miatt. :-/
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest