Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madn!ght

    addikt

    Tegnap kipróbáltam a Supply Drop játékmódot (24 player), illetve az új pályákat.

    Lagot nem igazán tapasztaltam (UPC-s net), szokásosan 51-55 közötti pingem volt. Néhányszor a piros szerveroldali lag ikon villogott, de nem volt vészes a késés. Azt még mindig nem értem, hogy 100+ pinggel hogyan lehet pontlövő fegyverrel top statot szerezni (30+ / 10-), de biztos megvan annak is a módszere...

    Eleinte "szédültem" a nagy nyitott pályákon, aztán egész jól belejöttem. Szerencsémre egész jó squadokat fogtam ki, működött többnyire (kis noszogatás után) a support. A Lewis Gunnal aprítottam, kaptam is a cheater titulust pár kör végén. :D A domination és a TDM után megvan a következő "kedvenc" játékmód. :C

    A fedorov gun viszont egész OP lett, azt néztem, hogy a körönkénti top statos játékosok szinte mindegyike azzal játszott.

    Abban igazatok volt, hogy a mapok tényleg nagyon kedveznek a snipereknek, viszont ha jól működik a spotolás, és normális a csapatmunka, akkor már annyira nincsenek helyzeti előnyben.

    (#29379) xPraetoriaNx: én csak info only módokat szoktam játszani, korábban írtam is, hogy nem tapasztaltam a shotival vaktöltény effektet. (max olyat, hogy látványosan később "sül el" az egérgomb lenyomásához képest)

    Más: a sok ész nélkül rohangáló, parancsokat követni képtelen, nem supportoló játékosoknak csinálhatnának FFA arénákat. Hátha akkor kevesebb "gyenge képességű" lenne az objektív alapú játékmódokban.

    [ Szerkesztve ]

    ₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

Új hozzászólás Aktív témák