Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nálam szerencsére nem laggol, meg nincsennek durva droppok, meg hasonló jelzések. :)
    Őszintén csodálkozom, mikor írják az én gépemnél vagy 2x jobb cuccokal is, hogy ilyen, meg olyan bajok vannak a játék futásával. Valamit biztos jól raktam össze anno. :P ;]

    Cserébe egyéb "nem látható" anomáliák néha adódnak tényleg a legutóbbi patch óta.

    Tegnap voodoo-ra rácsatlakoztam, conquest... 2 körig egymás után úgy szétrépáztak teli szerón, hogy kijönni nem tudtunk a kezdőről, na mondom fasza... (amugy eléggé csalós gyanús is volt). Lépek.
    Mondom oké akkor megyek kecsi-re (asszem), operations... répáznak... és egyetlen MH lövésem sem adja be a játék, durva minuszos k/d, lépek.

    Mondom, akkor tolom egyedül, conquest, a szerón egyszerűen egyetlen MH lövesem se adta be... kb 5/20 kd-nél azt mondtam, na jó, akkor innen is lelépek... kapja be.

    Úgy, hogy mindenhol ez a tök jó 30-40-es ping, semmi jelzés, hogy lag vagy egyéb van, sehol, nem is érzékeltem mást, csak hogy senkit nem tudok azzal a sz*rral lelőni (még csak hitmarker sem volt).

    Utolsó esély, quick match, conquest, másik szeró, wow csoda történt (nyilván közben megtanultam célozni két káromkodás között ;] ) ... hirtelen mindenkit tudok lőni, mint előtte... egyből pozitív k/d is meglett... mondom magamban WTF, DICE?
    Onnantól azon a szerón jó köröket toltam...

    Hát ez a gamma... tényleg egy nagy katyvasz lett.. :U :F

    Ma este újra folytköv... gyertek szívni. :P :DDD
    Le nem fexem amíg nincs meg az a nyavajás 300 kill MH-val. :U

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák