Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • HummeRC

  senior tag

  Tök jó, hogy újabb színben kapható, de sokkal boldogabb lennék, ha lehetne átlátszó szilikon tokot kapni hozzá. Vagy bármilyen tokot, de átlátszó lenne a legjobb. Egyszerűen nincs. Mintha ez a telefon nem is létezne, annyira nincs sehol semmi hozzá.

  Pedig jó kis teló. Akkuját 3-4 teljes napig sem kell tölteni, használattól függően. Kamerája rég nem látott jó minőségű, bár lehet csak a szoftveren reszeltek. Telefon beszéd hangja sokkal tisztább. A kijelző sem annyira csúf, mint vártam. Rosszabbra számítottam leírás alapján.
  Az egyetlen ami szerintem gyenge benne az a rezgőmotor. Az erősséget nem lehet állítani és alig érzem, ha nyomkodom. Inkább csak zizzen kicsit, mint rezeg.
  Valamint, bár ez nem elsősorban a telefon hibája, hogy hiába stock droid van rajta, azért csak ott van beégetve a keresősáv alul, meg a naptár és eseménykijelzés felül kikapcsolhatatlanul, ezzel el is vették a főképernyő harmadát, meg a gyári droid szabadságát, hogy semmi nem kötelező, mindent magamnak állíthatok. Miért nem lehet ez kikapcsolható, vagy átrakható másik képernyőre, mint régen? :W

  Van benne viszont 5G, 6/128 memória, dual sim, NFC (ezt rosszul írták hogy nincs benne, mert van), FM rádió, jó kamera és nagy akku.

  Összességében pozitív csalódás a készülék, pláne hogy bruttó 87k-ért behúzható volt iponból (a lila még mindig kapható), annyiért meg ilyen szintű új telefont nem kapni. Már csak tok kéne a felhőtlen örömhöz, hogy ki ne ejtsem a kezemből.

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák